2022. december 8.a párjával járt itt 55Valóban nagyon kellemesen éreztük magunkat. Meg voltunk elégedve a személyzet segítőkész, udvarias, gyors volt.
Amit írok csak azért teszem, hogy segítség legyen a jövőre nézve: a szobában az éjjeliszekrény nagyon alacsony nem lehet este olvasni a lámpák fényében. Mivel nyugdíjas csoport vezetője vagyok talán a jövőben ellátogatnánk a Kamilla Hotelba 20-30 fővel.
2017. január 21.a párjával járt itt 45 Összességében elégedettek voltunk a hotel tisztaságával és a személyzet szolgálatkész kedves hozzáállásával! Mivel csoportoknak is szervezek utakat, ezt is olyan szemmel néztem meg hátha megfelelő lenne. Az elhelyezkedése kiváló, központi helyen van a látnivalók tekintetésben. Amit észrevételeznék, az a reggeli ellátás volt.
Nem csak egyhangú, de 8 óra után 10 perccel - második reggelen- már üres volt az egyik melegített tároló és se a sajtból, se paprikából nem volt már. /1/2 8-tól van a reggeli idő/. Mivel mi csak ketten voltunk nem szóltam, de a csoportért már felelős lennék. Talán még egy dolog, ami lehet, hogy csak mi gondunk volt de a félpárna egy vastag keményre tömött, amin feküdni csak megtört nyakkal lehet, vagy nélküle. Kispárna nem volt.
2014. június 7., csoporttal járt itt 55 20 fős nyugdíjas csoporttal voltunk itt 2014. márciusban. A csoport tagjai egyöntetűen meg voltak elégedve, a szállással és az ellátással is. A személyzet udvarias és előzékeny hozzáállásával kívánságainkat is teljesítette. Ilyen volt, hogy az első emeleten lehessünk, mivel lift nincs és öregek vagyunk, vagy este az étteremben megtarthassuk egyik tagunk születésnapját.
Átrendezték nekünk erre az alkalomra az asztalokat és így minden jól sikerült. Köszönetemet egy hasonló leiratban már kifejeztem amikor hazajöttünk. Üdvözlettel Csernyánszky Imréné /Ildikó/ a csoport vezetője
2014. március 21., csoporttal járt itt 55 Nagyon tetszett a fiatal személyzet maximálisan pozitív, udvarias és szolgálatkész hozzáállása. Az összesen 20 fő nyugdíjaskorú résztvevők által felmerült kéréseknek eleget tettek. A programokhoz, a vonat induláshoz kértünk felvilágosítást, amikre készségesen kaptunk útba igazítást.
Második esténken engedélyt kaptunk az ebédlőben való születésnap ünneplésre, az ehhez szükséges poharakat rendelkezésünkre bocsájtották. Mivel csoportunk több mint 100 főből áll és most a jó hírét vittük a Hotelnak, biztos még visszatérünk. Jó lenne ha ekkor már volna kispárna a fekhelyeken, mert ez nagyon hiányzott és a szobákban 2 db szék, ha TV-t néznénk, ne fekve kelljen ezt tenni. Szívélyes üdvözlettel