2021. augusztus 29.gyerekekkel járt itt 45Három éjszakát töltöttünk el a Napsugár hotelbe, aférjemmel és az unokánkkal.
Nagyon jól éreztük magunkat a hotelbe is és a fürdőbe is.
Nekünk azok a helyek tetszenek, amelyiak a szálloda és a fürdő egy zárt folyosóval össze ven kötve , itt is eigy van Szuper volt az ellátás, szoba berendezés. összességében mindennel meg voltunk elégedve.
2020. augusztus 1.gyerekekkel járt itt 55Négy éjszakát töltöttünk el a Gotthard-ban. Nagyon jól éreztük magunkat a szállodába. A személyzet nagyon kedves, segítőkész.
A szoba tiszta, Az ételek minősége, változatossága ,ízvilága remek. / Amit talán még picit javítana, ha az asztalokon lenne egy pici szemetes. /
Nagyon praktikus az üdítő és kávé egész napi fogyasztásának a lehetősége .
Sikerült feltöltődni.
2019. március 24.gyerekekkel járt itt 45 Egy szülinapi ajándékba kapott hétvégét töltöttünk az unokánkkal. Nagyon jól éreztük magunkat , mind a hárman. A szálloda szép, tiszta, rendezett. Az ételek finomak , változatosak, a felszolgálók figyelmesek. A fürdő igaz elég pici, de minden megtalálható ami egy ilyen rövid pihenéshez kell.
A szoba három személynek kicsi, de minden megoldható mert csak kevés időt töltöttünk a szobába.
2018. szeptember 24.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A férjemmel csodálatos 5 napot töltöttünk ebbe a szép és kényelmes szállodába.
Nagyon jól éreztük magunkat, kényelmes a szálloda, az ételek finomak, választékos.
A szálloda és a fürdő az összekötő folyosón megközelíthető,/ nagyon jó megoldás, kényelmes. / Az egész fürdő használata pedig nagyon kényelmes a mágneses karóra segítségével. Szerintem nem ez volt az utolsó ebbe a szállodába.
2018. március 4.gyerekekkel járt itt 45 Február elején jártunk ott utoljára a hét éves unokánkkal. Most sem csalódtunk, azt kaptuk amit előre megbeszéltük, csak most a fürdőbe a levegő elég hideg volt. Az unokánk most volt először Cserkeszőlőn, / mi már voltunk többször,/neki is nagyon tetszett. Jó megoldás az étterembe , hogy lehet fél adagokat is kapni.
Az ételek minősége , választéka kifogástalan. A szállás is jó, a személyzet segítőkész.
2017. február 26.gyerekekkel járt itt 55 Hárman érkeztünk erre a kirándulásra. Már az érkezéstől fogva, megvoltunk elégedve mindennel. A személyzet mindenhol kifogástalanul végzi a munkáját. A szállás nekünk nagyon jó volt, az ellátás szintén. Az étkezésnél az ételek finomak, változatosak. Jó volt, hogy volt ebédelési lehetőség. A Wellness is jó.
Ami egy kifogásolni való, hogy az átjárás a városi fürdőbe hideg folyosón van. Mi jól éreztük magunkat
Köszönjük.
2016. október 24.gyerekekkel járt itt 55 Fantasztikus korhű hely. Egy családi kirándulást koronáztunk meg egy igazán finom, ízletes, laktatós ebéddel . Az ebédre várva / ami kevés idő volt. / megismerkedtünk az ott elhelyezett fegyverekkel. A hangulatot fokozta az előre elkészített köpenyek felvétele. A kiszolgálás gyors és udvarias . Az árak barátiak.
Mindent összevet csak jókat tudok írni az egész étteremről. Mindenkinek tudom ajánlani.
2015. február 15.gyerekekkel járt itt 45 Egy hétvégét töltöttünk a fenti szállodába az unokánkkal. A szálloda nagyon szép, igazi gyerekbarát. Nagyon tetszett, hogy minden a gyerekek igényét, kényelmét szolgálja. Kedves megoldás az ajtókon a név szerinti köszöntés, az egész napos ellátásuknak a megoldása, az alvási lehetőségük. Az ételek finomak, változatosak.
A személyzet nagyon kedves. Ami szerintem egy kicsit visszatartó az esetleges visszatéréstől,hogy a Wellness részleg kicsi , és a padlózat nagyon csúszik.
2014. augusztus 19.a párjával járt itt 35Szegeden jártunk és beültünk ebédelni a fenti étterembe.
Az étterem berendezése nagyon tetszett,főleg a kisterem,a névhez méltó volt.
Az ételek minősége, mennyisége és az ára is elég elfogadható volt.
A személyzet figyelme egy kicsit lassú , de még belefér a megengedhetőbe
Mindent összevetve ha még egyszer Szegeden járunk, talán megismételjük ezt az ebédet.
2014. augusztus 15.a párjával járt itt 45 A szállás elég jó volt, talán még a szobákba valamilyen szőnyeg elférne az ágyak elé. A személyzet minden téren kifogástalan. A tisztaság talán egy picit lehetett volna jobb. A svédasztalos reggeli nem volt valami választékos. A város központhoz a közelség kárpótolt egy kicsit az előzőek miatt.
Az pedig ,hogy a teát és a kávét állandóan lehet fogyasztani külön jó pontot ér.