2018. június 22.a párjával járt itt 55 4 napot töltöttünk itt . Rendkívüli, kellemes pihenés volt. A kastélyszálló mindennap hozott valami meglepetést. Kis enteriörök, apró szépségek, mindenütt. Az ételek kitűnőek, a környék rengeteg látnivalót ad. Kassa, Aggtelek és Hollóháza. . . a 9 hektáros körbezárt park ápolt karbantartott, nagy sétákat tettünk.
Máskor is szívesen visszatérünk. Kiemelnén a kastékytúrát , amit az igazgatónő tart, rendkívül érdekes és tartalmas. Köszönjük! ! ! !
2018. március 7.a párjával járt itt 55 Február végén jártunk ott férjemmel. Kiváncsian vártam ennek az új hotelnek a megtekintését. Első benyomás- kissé ridegnek tünt. . . miután megkaptuk a szobát- ami igazán várakozás feletti volt- kellemes élmény volt. Nagyon érdekes, izgalmas, retrós megoldások voltak a szobában- nagyon tetszett.
Később kiderült hogy olasz tulajdonú, ezt lehetett is érezni pozitívan. A wellness részleg szép és tiszta volt. A finn szauna szabad téren van- a legnagyobb fagyokban voltunk ott,így elég sietősen futottunk át. Az ételek minősége kifogástalan volt, mint a választék , mint a színvonal. Gratulálunk hozzá! ! ! Remélem ha legközelebb megyünk élvezhetjuk a szabadtéri lehetőségeket is.
2018. január 30.gyerekekkel járt itt 45Ebédidőben jártunk ott családunkkal.
Kellemes, igazi belga hangulat tisztaság . Jó benyomást keltett az étterem.
Az ételek rendkívüli odafigyeléssel tálalva. Kissé magas árszínvonal, habár a napi menü elfogadható áron volt és bőséges.
Ízléses tálalás, finom ételek.
Összeségében, pozitív hatást gyakorolt ránk, máskor is visszatérünk.
2017. december 19.a párjával járt itt 452 éjszakát töltöttünk ebben az esős hideg időben a Hotelben.
Kellemes , barátságos szállás volt, kevesen voltunk így a wellness is remek volt. Rengeteg trópusi növény még emelte az élményt.
Ki szeretném emelni az étterem ajánlatait ,étlap szerinti félpanziót kaptunk.
Az adagok hatalmasak és nagyon finomak voltak.
Mindennel elégedettek voltunk.
Szebb időben is egyszer ki kell próbálnunk
2017. október 31.a párjával járt itt 45 Október közepén próbáltuk ki ezt a kellemes éttermet. Izgalmas kínálattal rendelkeznek, az adaaok a tapasnak megfelelő mennyiségek- így több ízt is kipróbálhattunk. A kiszolgálás gyors és pontos volt, az ételekkel és a felszolgált dizájnnal nagyon elégedettek voltunk.
Különösen érdekes ízösszeállítás volt a desszert-ami csokoládékocka sóval olívaolajjal kenyércsipsszel tálaltak. Szokatlan ízkombináció megnyerte tetszésünket. Szeretjük a különleges ajánlatokat megkóstolni. Összességében barátságos , kellemes és különleges éttermet fedeztünk fel
2017. október 2.a párjával járt itt 45 Érettségi találkozó után szálltunk itt meg 2 éjszakára, kihasználva az akkori akciójukat. Csillagszámának megfelelő, nagyon jó szálloda . Kitűnő ellátás, gazdag választék. Rengeteg programlehetőség, amivel éltünk is. A szoba tiszta , tágas volt. wellness részleg is szaunával, gőzzel ,kellemes felüdülést hozott.
Kissé szoc. reál szálloda,de szépen karbantartva, remek környezet. Az ár a mi esetünkben elfogadható volt, habár az alapár kissé magas. Figyelni kell az akciókat
2017. szeptember 2.a párjával járt itt 45Szép minőségi szálláshely! ! !
A strandhoz kapcsolódás nem igazán szerencsés. . . . nyugalmas szállás- zsúfolt stand
Ár kifejezetten magas volt- igaz főszezon volt.
Az ellátás kifogástalan, nagyon jó konyha, esténként élőzene az étteremben- kellemes volt
A környék rendezett,Szeged közelsége több programlehetőséget is nyújt.
2017. augusztus 3.barátokkal járt itt 45Vacsora alatt egyszemélyes zenei produkció, kellemesé tette az estét.
Az étel finom volt, italokat összekeverték,de kijavították.
Környezett az árnyas fák alatt nagyon kellemes
Több alkalommal jártunk itt, mindig jól éreztük magunkat.
Nyár ellenére nem volt telt ház. Közvetlen a Várfürdő mellett van
2017. augusztus 1.a párjával járt itt 45Sokat emelt a nagy területen elhelyezkedő Hőforrás értékelésén az új medence komplexum, amit boldogan vettek igénybe a vendégek.
Nyugodt pihenés, várostól kissé távolabb.
Az egész város nagyon szép, virágos. ári időszakban sok program emeli az értéket. Gyulai várszínház, Végvári esték, zenekarok, vásárok.
Rengeteg látnivaló, színvonalas előadások
2017. július 2.a párjával járt itt 15 Színház látogatás céllal érkeztünk, gondoltuk egy jó vacsorával megkoronázzuk az estét. Házi szörppel indítottam citromos - mentás . . . . amit kaptam cukros víz se citrom se menta. /800ft/. . már ekkor fel kellett volna állnunk. . Főétel: kecskesajt friss salátaágyon. . . . amit kaptam diónyi-de tényleg! !
rocfortsajtot szalagszerüen felvágott nagy mennyiségű-ellensúlyozva a sajt méretét- leveszöldséget, sárgarépa, fehérrépa, paprika , uborka /2200ft/
Só bors vagy olaj ecet sehol sem volt! ! Szóvá tettem a sajtot. . . megkérdezem a szakácsot volt a válasz. . aztán ennyiben is maradtunk. Az ilyen vendéglátás egészen elképesztő, senkinek sem ajánlom , ezt a valamikor jó hírű vendéglőt. Messze elkerülendő! !