2020. augusztus 4.gyerekekkel járt itt 55 Most töltöttünk 3 éjszakát a hotelben a gyermekemmel. Ár-érték arányban nagyon jó szálloda, jó elhelyezkedéssel. Mindennel nagyon elégedettek voltunk. A személyzet nagyon segítőkész, kedves, barátságos,minden kérésünket teljesítették. A szoba tiszta. Az ellátás is szuper. A szálloda kinti és benti medencéje kifogástalan, a fiam nagyon szerette.
Csak jót tudok írni a szállodáról. Olyan jól éreztük magunkat, hogy 1 éjszakát hosszabbítottunk. Biztosan, visszamegyünk még.
Danubius Hotel Annabella válasza
Kedves Éva,
Köszönjük, hogy a Danubius Hotel Annabellában töltötték kikapcsolódásukat. Hihetetlenül nagy öröm számunkra, hogy csodásan telt az itt tartózkodásuk és nagy örömünkre szolgál, hogy maximálisan elégedettek voltak szállodánkkal és szolgáltatásainkkal.
Boldogok vagyunk, hogy kihangsúlyozta remek ár-érték arányunkat, nagyszerű elhelyezkedésünket, kedves kollégáinkat, tiszta szobáinkat, kiváló ellátásunkat, valamint kellemes medencéinket. Személyzetünk minden tagja nevében hálásak vagyunk dicsérő szavaiért. Nagyon örülünk, hogy csakis varázslatos élményekben gazdagodtak és alig várjuk, hogy újra találkozhassunk Önökkel!
Üdvözlettel,
Danubius Hotel Annabella Management