2015. március 18.a párjával járt itt 55 A szálloda nagyon szép, kényelmes. Nagyon jól éreztük Magunkat. Most voltunk itt először. A recepción nagyon kedvesen fogadtak. A szobák tágasak,tiszták voltak. A wellness rész is tetszett. Itt is kedvesek voltak az ott dolgozók. Gyönyörű a kilátás a Balatonra. Az ellátás nagyon finom és változatos volt.
Szívesen visszajönnénk ide még egyszer. Jókat sétáltunk a szálloda parkjában is.
2015. január 19.barátokkal járt itt 55 2015. 01. 09--01. 11. között voltunk a Kastélyszállóban,disznótoros hétvégén. A kastély nagyon szép és rendezett a parkja is. Nagyon kedvesen fogadtak a recepción, majd forralt borral és frissen sült pogácsával kínáltak bennünket. A szobánk hatalmas és tiszta volt,korhű bútorokkal berendezve. Nagyon hangulatos volt a disznótor.
Az ételek nagyon finomak voltak. A zenekar is nagyon jól játszott,kellemes hangulatot teremtve. Nagyon kellemes hétvégét töltöttünk el.
2014. október 13.a párjával járt itt 55Először jártunk itt a férjemmel. Gyönyörű környezetben van a szálloda,fenyőerdőben, csendes helyen. Nagyokat sétáltunk a szálloda parkjában. Rendezett az egész terület. Szép,tiszta a szálloda és a wellness részleg. A vendégház is rendezett.
Kipróbáltuk a sétahintózást is. A lovak rendezett istállókban vannak. Az ellátás nagyon finom volt
2014. április 8.a párjával járt itt 55 Hosszú hétvégét töltöttünk el a Saliris Hotelben. Nagyon szép a szálloda,gyönyörű a kilátás a közeli hegyekre. A recepción nagyon kedvesen fogadtak. A szobák tágasak ,tiszták. A wellness részen sok medence van , különböző hőfokúak. A gyerekek részére külön medencék és játszóház is van. Az ellátás nagyon jó volt a csodálatos étteremben.
Nagyon jó időt fogtunk ki. Sétáltunk is , megnéztük Egerszalók nevezetességeit is. / pl. barlanglakások,kaptárkő/. Nagyon jól éreztük magunkat.
2013. december 28.a párjával járt itt 55Nagyon szép helyen van,közvetlenül a tó partján. Könnyen megközelíthető. Nincs messze a fővárostól. Gyönyörű a szálloda parkja is. A szoba tiszta, a kilátás csodálatos.
A személyzet udvarias. Az ellátás nagyon jó.
A wellness részleg minden igényt kielégít.
Igazi bababarát hotel.
Sokat sétáltunk a szálloda parkjában is és a velencei-tó partján is.
Ajánlom mindenkinek.