2016. július 3.a párjával járt itt 55Párommal, és barátokkal jártunk itt egy éjszakát. Ár-érték arányban remek választás, közel a belváros, így minden gyalog is elérhető. A szoba tiszta, rendezett, minden megtalálható benne, amire szükség van. A reggeli nem a legjobb, de azért mindenki tud választani, így éhen senki sem marad reggel. Ha pécsi programod van, és szállást keresel, jó választás.
2016. május 29.a párjával járt itt 55 Egy hosszú hétvégét töltöttünk el ebben a barátságos panzióban. A személyzet nagyon kedves és segítőkész. A reggeli bőséges és finom volt. Mindentől pár percre, a központban helyezkedik el, ami nagyon kényelmes. A szobák tiszták és rendezettek, jól felszereltek, bár az ágy nem a legkényelmesebb, és egy kicsit rövid.
A zuhanyrózsa nem működött teljesen megfelelően, érdekes sugárban engedte a vizet. De összességében remekül éreztük magunkat, és máskor is szívesen visszajönnénk.