2019. május 8.családjával járt itt 45 3 éjszakát töltöttünk el anyósommal kettesben. Autóval voltunk és ez nagy előny, mert a hotel elég messze van mindentől. A parttól is és a thermál fürdőtől is, ahová naponta jártunk. A park rész nagyon szép, gondozott. A szoba egyszerű berendezésű, retró jellegű, legalább a tv síkképernyős, csak elég kicsike a szoba méretéhez képest.
Az ágyak sajnos eléggé kényelmetlenek voltak, de azért lehetett benne aludni. A konyha alapfelszereltségéhez nem tartozott bele a mikró, de adtak, mert későn érkeztünk és lemaradtunk a vacsoráról. A recepción dolgozó hölgyek maximálisan kedvesek, segítőkészek voltak, csakúgy, mint az étteremben dolgozók. Látszik, hogy itt a vendég az első, és a körülményekhez képest mindent megtesznek, hogy a pihenés zavartalan legyen. Teljes ellátásunk volt, az ételek egyszerűek, de finomak voltak és elegendőek is. A reggeli büfé rendszerű, nem volt sokféle a kínálat, és minden nap szinte ugyanaz. Összességében jó benyomást tett ránk ez a szálloda, és lehet, hogy még visszatérünk családostul.
2017. november 26.a párjával járt itt 55 Születésnapomra a páromtól egy 4 napos wellness utat kaptam ajándékba a Shiraz Hotelbe. Egyszer régen már töltöttem el itt 2 éjszakát, akkor teljesen magával ragadott a légköre, a minden részletében elbűvölő szálloda. Izgatottan vártam, hogy újra magamba szippantsam a füstölők illatát.
Hallottam, hogy bővítették a fürdő részleget, kíváncsi voltam a változásokra is. Amikor megérkeztünk, csalódottan tapasztaltam, hogy nem éreztem azokat a jó illatokat. A szoba szép volt, tágas (superiorban laktunk), de a plafonon beázás nyomait találtuk. A berendezés szép, mindenütt tisztaság fogadott. Az ágy volt a második csalódás, minden fordulásnál felébredtem, annyira hangosan nyikorgott. Nagyon meleg volt éjszaka, hiába vettük le teljesen a fűtést, borzasztó hőség volt, ki kellett nyitni az erkély ajtót, hogy tudjunk aludni (november elején voltunk ott). Kb ennyi volt a kellemetlenségünk. A félpanziós ellátás igazán pazar. Különleges ételek bőséges választéka fogadott, ha későn mentünk is volt még mindenből. Páromnak ételintoleranciája van, de a hotel fel volt készülve az ilyen vendégek ellátására is, hoztak gluténmentes kenyeret, még süteményt is, az ételek mellett mindenhol fel volt tüntetve az allergiát okozó összetevők. A kávéjuk isteni, a reggelihez a dzsúzok úgyszintén. A sütemények, édességek is csodásak voltak. A kiszolgálás korrekt, gyors. A fürdőház igazán izgalmas volt a napi 3 szauna szeánsszal (sokféle szauna van), a gyümölcs és mentatea kínálással. A két felnőtt medence megfelelő hőfokú, az egyik igen meleg (35-37 fok), a nagyobb hűvösebb, de az is kellemes meleg, sok élményelemmel. Gyerekmedence is található a sarokban. A fekvő alkalmatosság nagyon tetszett, nagy fonott ágy szivaccsal, párnákkal, amiben két személy kényelmesen elfér. Mindig jutott ilyen ágy. Kellemesen töltöttük el itt a napokat. Este a bárban lehetett vízipipázni. Sajtkülönlegességeket is kínáltak késő este. Összességében nagyon tetszett ez a 4 nap, és csak ajánlani tudom, de alaposan ki kell nyitni a pénztárcát, mert bizony ezekért az élményekért alaposan megkérik az árat.
2017. augusztus 6.gyerekekkel járt itt 45Iszonyat meleg volt. Sajnos ez mindenre rányomta a bélyegét. Pedig a szálló amúgy rendben van, tiszta, egyszerű, a szobánkhoz volt fürdő, hűtő és mikró is. A pótágy azért elég szörnyű volt, de a heverőkkel nem volt gond. A hőség miatt rossz emlékekkel távoztunk innen (legalább egy ventillátor lett volna!).
2017. augusztus 6.gyerekekkel járt itt 45 Egy szállásközvetítő oldal [moderálva - a szerk. ] szerint 9. 7 a vendégek értékelése. Ezt azért erős túlzásnak tartom. Már amikor megérkeztünk volt egy kis kalamajka a parkolással, nem volt hely a pici parkolóban, egy alkalmazott csúnya hangnemben esett neki a páromnak, amiben kifejezte nem tetszését az autónk parkolása miatt.
Rossz szájízzel értünk fel a szobánkba, mert a gyerekemet a lift gyakorlatilag becsukta, kitépve a kezéből a bőröndöt. A lift rossz működésére senki nem figyelmeztetett minket. Mindig nyomni kell egy gombot, mert ha időközben elhívják, az szinte azonnal elindul, nem érzékeli, hogy abba még éppenséggel pont beszállnak. A 4. emeleten lévő kicsi szoba igazi retro, az asztal billegett, a szekrények, ágyak igen korosak. A tv azonban már síkképernyős. A pici erkélyen egy szárító és két szék. A kilátás a Balatonra nézett, épp Tihanyra láttunk. A fürdő is retro, keverőcsap nincs, de mindig volt meleg víz. A wc a fürdőben található. Nem voltunk nagyon feldobva az egésztől, borzasztó meleg volt. És ekkor minden vélemény megváltozott. Felfedeztük, hogy van klíma! Ezzel minden meg lett bocsájtva. :) Nekünk nem volt ellátásunk, így a kajákról nem tudok véleményt írni. Viszont a szálloda az önellátásra nincs felszerelkezve, csak hűtő van. Csak kb 250 méterre van a Balaton, ez nagy pozitívuma a szállónak. A személyzet kedves (kivéve azt a dühös nőt, az első napon). Csak két éjszakát töltöttünk itt, de nehéz szívvel hagytuk ott, mert rosszabb szállodában folytattuk a nyaralást. 2 éjszaka két felnőtt + 1 gyerek parkolással együtt kb 33 ezer Ft-ot fizettünk főszezonban Balatonfüreden.
2017. augusztus 6.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Szőlőlugas, kockás terítős asztalok, kedves pincérek fogadtak minket. Gyors kiszolgálást tapasztaltunk ebben a hangulatos vendéglőben. 2 személyes Cimbora tálat rendeltünk. A vendégtér szélén sütötték ki a húsokat a grillen, nagyon finom volt és bőséges, hárman is jól laktunk.
Az ára 6000 Ft volt, de az italokkal együtt 10ezer Ft körül fizettünk, ez balatoni viszonylatban egy ilyen szép vendéglőben nekünk még éppen bevállalható. Lehetett bankkártyával is fizetni. Csak ajánlani tudom.
2016. május 13.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Édesanyámmal kettesben töltöttünk el itt egy hétvégét. A szálloda kellemes fogadótérrel várja a vendégeket. A recepciós hölgy gépiesen eldarálta az információkat. A szoba tetszetős, ha az ember megszokja a mindent beborító mozgalmas mintákat. A berendezés modern, az ágy nem nyikorog, kényelmes. Tv a falon.
Az erkélyről a kilátás igen felejtős. A fürdőszoba szép, tisztaság mindenhol. Egészen rendben van összességében. De azért nem adhattam 5 csillagot mindenre, mert ért egy kellemetlen meglepetés a zuhanykabin kapcsán. Az üvegajtók alatt volt egy rés, ahol a víz zuhanyozás közben kifolyt a kőre, de onnan, mivel lefolyó nincs, kipatakzott a szobába, átáztatva a padlószőnyeget. Félpanziós ellátásunk volt, nem mondhatok róla rosszat, az ételek finomak és elégségesek voltak, a választék is megfelelt. Az ebédlő kicsi, a vendégeknek volt, hogy sorba kellett állni vacsoránál, mert nincs annyi asztal, hogy egyszerre elférjenek. A wellness részleget nem próbáltuk ki, a szállodában lévő szaunaszigetről így nem tudok véleményt írni. Az Ambróziába lehetett ingyenesen igénybe venni a wellness részleget, no az egy rossz vicc. Ott is hagytuk 10 perc után. Féláron be lehetett menni a nagy Aurum szálló wellness részlegébe, az megéri az árát, kicsi, de nagyon impozáns, jó meleg a gyógyvíz, szuper az élménymedence. Összességében jól éreztük magunkat, és nem bántuk meg, hogy ide jöttünk. Ajánlom másnak is.