(micsoda alliteráció, ez van a másik étteremnél is: az Atlasztól az Ararátig ötletes) Rá sem ismerni a régi enteriőrre, a fedett belső teraszon ültünk le, nagyon hangulatos, bár kissé szűkös a hely, a zene meglehetősen hangos (és persze az étlapnak megfelelően ez is vegyes). A romkocsmákhoz hasonlóan a belső udvar falán a szándékos fal-leverés nyomai láthatók, érdekes lámpák a falon, színes dekoráció, aki jó irányban ül le, az belát a konyhába is. A véletlenül sem egyen öltözetben lévő fiatal pincérlányok tették a dolgukat, küldték azt, amelyikük tud bort is ajánlani, és Cirifischio is láthatja a szép mór nőt. Viszonylag sokat kellett várni, de hát miért baj az, ha a társaság tud beszélgetni (igaz a zenétől ez nem is olyan egyszerű) és van idő a hely atmoszféráját magunkba szívni. Nagyon jól néznek ki a rusztikus kis cseréptálkák, amelyek ritkán egyformák. Az étlapon pont megfelelő mennyiségű étel közül lehet választani, van napi ajánlat is. Mivel a konyha igen színes, lehet mindenféle Ázsiai nemzet ételéből választani. Felsorolni is nehéz, hogy az ötfős társaságunk milyen ételeket rendelt: mondjuk a tahinit és a hummuszt ismertük, amely sok ételben visszaköszönt, de minden étel neve után elolvasható az étlapon, hogy mit is takar a név. Fogyasztottunk Zeller Hummust (nagyon ízletes), Mutabalt (az egy ízesített padlizsánkrém), a Zaatar sült krumpli nem bonyolult, de finom, Sült karfiol (nagyon látványos, és finom is), Shakschuka (mondjuk lecsó ezzel-azzal), Csirke Shawarma (könnyed, finom csirkecomb-filé hummussal, zöldségekkel), és a desszert a Basboussa volt, ami egy grízes sütemény, sziruppal átitatva, joghurttal mandulával, gránátalmával, szintén kis könnyed desszert az étkezés végére. Az ételek adagjai nem túlzóak, de az előételeket jól összeválogatva senki nem távozik éhesen és még a desszert is belefér. Kis negatív: a hangos zene, a kávé (ihatatlanul savanyú volt), a felszolgálási díj (de lehet, hogy ezt lassan majd megszokjuk)
Sok pozitív: felszolgálók, hangulat, ételek külleme és az ételek íze. Szóval érdemes kipróbálni (és ezek után a cég másik éttermét is lehet, hogy meg kellene látogatni, hogy ott vajon mivel fogadják a vendégeket! )