2014. december 28.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon vártuk,hogy megérkezzünk,mivel gyönyörű képeket láttunk erről a vadonás új szállodáról. Nem csalódtunk:a hall és a recepció már tükrözi a szálloda jó izlésvilágát. Pazar anyagokból épitett legujabb trend jellemző rá. Az étterem kiválló a választék tökéletes ,jó minőségű alapanyagokból áll.
A wellness kivételesen nem az alagsorban hanem a 4. emeleten található. Kifogástalan. Süllyesztett de mégis emelt üvegfalu medence a szinek pazarak ,pihentető és relaxáló. A szálloda alkalmazottjai mosolygósak,kedvesek ,segitőkészek. Mi családosan voltunk ,bár minden korosztály jól érzi itt magát. A szobák egyszerűek,szépek az ágyak kényelmesek a fürdőszoba gyönyörű és tágas:volt szerencsénk a kádast és a zuhanyzósat is látni. A összenyitható szobáknál igy volt. Aki Kecskeméten egy szuper szállodát keres és a wellness is fontos,és az étkezésre is oda szeretne figyelni,netán még igényes is . . . . akkor itt a helye! ! !
2014. október 5.a párjával járt itt 55 Gyönyörű szeptemberi napfényben újra itt vagyunk,de már a várvavárt átalakitás után. Kiváncsian vártuk mi változott 2 évvel ezelőtthőz képest. Az akkori ékszerdobózból mi lett? A standard szoba helyett,mint visszatérő vendégek,gyönyörű erkélyes szobát kaptunk,várt bennünket egy Shiraz bor üdvözlőkártyával és maga az átváltozás.
. Igaz most hétvégére jöttünk,telisteli programok,a Casablanca bárban,egész nap kényeztetés,menta tea kinálás,sajt kóstolás,szauna szeánszok,hamman a gőzfürdőben. Ekkor szoktuk mondani:Ez igen itt tudnak valamit! Ja,és még nem voltunk az étteremben:mindig más,mindig különleges,és mindig finom! ! A kiszolgálás tökéletes,gyors,igazából ezt is vártuk. Vissza a wellnessbe:új kinti medence élményekkel,körbárral,pihenőhelyekkel. Bent gyönyörű párnázott rattan fekvőhelyek,szuper élménymedencefényekkel,pazar szinekkel,gyönyörű. Mielőtt elolvadnék a látottaktól és a tapasztaltaktól azért hozzá kell fü
űzni,hogy ennek azért ára is van. Ide sem juthat el mindenki. Na,Nekik üzenem:érdemes rá összekuporgatni,nem hiába jöttünk el mégegyszer. . s talán még jövünk is! !
2014. október 5.gyerekekkel járt itt 45 Ködös péntek délután érkeztünk meg Galyatetőre,patinás épületre számoltunk ,igazi régi kincs,kissé új köntösbe öltöztetve. A szobánk tágas volt,mivel gyerekekkel érkeztünk. A kilátás pazar,pillanatok alatt változott az időjárás ,amit folyamatosan kisértünk végig a tágas erkélyről. Az étkezések bőségesek,de nem túl változatosak voltak.
A wellnesst külön kiemelném:tágas,jó elhelyezkedésű,mindenki megtalálja a neki tetsző medencét. Vadonás újcsendes pihenőtér,meleg takarókkal,lámpákkal,széles ágyakkal,nagyon jó ötlet volt. A kinti rönkszauna nagyon elnyerte tetszésünket,melette hideg merülőmedence és egy jó meleg jakuzzi. Összességében ebben a szállodában sem befolyásolta az időjárás a hangulatunkat. A gyerekek eltölthetik az időt pinponggal,xbox szobában játékokkal,kint trambulin,állatsimogatóban,kalandparkban. Legközelebb kipróbáljuk egy másik évszakban is.
2014. július 6.gyerekekkel járt itt 55 Éppen ma érkeztünk haza Gyöngyösről a családdal,mivel Egerből jöttünk és Gyöngyösön maradtunk,ezért választottam ezt a hotelt. A város központban van,közel mindenhez,kellemes ,vidám kis szálloda. Belépés után gyönyörű,tiszta lobbi,étterem és szobák fogadtak bennünket.
Jártunk már olyan szállodában ahol hasonlókra négy csillagot adtak,akkor Ők miért kaptak hármat? Mindenhol mosolygókártyák vártak bennünket:a szekrényben,az ágyon,nagyban a közlekedőben? ! . . . és tényleg mosolytfakasztóak a kis okosságok. Bármerre mentünk a gyerekeknek játszó,a wellnessben játszó,az étteremben játszó. . . Ők se unatkozzanak! ! Tényleg kellemesen töltöttük az időt,a személyzet észrevétlenül dolgozik,kedvesek,de nem tolakodóak. A masszás kiváló volt,és nagyon rugalmasan kezelték az időpontokat is. Összességében,mindennel meg voltunk elégedve. Mindenkinek ajánlom,hogy sokan legyenek a szállodában,és igy a menüválasztásos vacsora remélhetőleg büféasztallá válik! ! Köszönjük Hotel Opál! !
2014. április 16.a párjával járt itt 55 Félve vásároltam ezt a három napot,mivel férjem nem nagyon szereti ezt a kastélyos-nyugdijas szállodás játékot. De aztán csak meggyőztem magam,és jól tettem. Tetszett. . . mind a kettőnknek. Nagyon kellemes tavaszi napokat töltöttünk ebben a páratlan,csendes és szép szállodában.
Mi az új részen laktunk a Zsuzsanna szárnyban,ahol külön igényes kávézó,wellness részleg,gyógy-és gyógyászati,mofetta,egyszóval minden megtalálható. Külön kiemelném a két wellnessrészleget,amit már reggeltől használhattunk ,mert a másik később nyitott. Az étteremből gyönyörű kilátás nyilt,kissé hagyományos ételek közül lehetett választani. Elég kevesen voltunk hétköznap,ezért lehetett pl. csak egy fajta édesség,ami választéknak kevesellettünk. Az ételek egyébként izletesek voltak! A kiszolgálás udvarias,gyors volt a személyzet előzékeny. A szálloda elhelyezkedése szuper,a levegő kristálytiszta,lehet nagyokat sétálni,barangolni,túrázni. . Mindenkinek ajánlom. Ha tehetjük visszatérünk,de gyerekekkel.
2014. január 31.a párjával járt itt 55 Nemrég jártunk ebben a csodálatos szállodában. Nagyon kedves fogadtatásban,gyors szobafoglalásban volt részünk. Szobánk szép tiszta,rendezett,a személyzet rendkivül kedves és előzékeny volt. A wellness részleg tágas,páratlan látványt nyujtott,változatos élményelemei szórakoztatóak. Közvetlen átjárás volt a Szt.
Erzsébet Gyógyfürdőbe is, változatos szauna programjait érdemes kipróbálni. Az étterem tágas jól felszerelt,változatos étkezésben volt részünk. Kiemelném az előételek szinvonalát. /kaviár,libamáj,lazac,tengergyümölcsei/. Mindenkinek ajánlom a szállodát,igazi nyugalmat áraszt,nagyon szép idilli környezet akár családdal,akár párban érkezőknek.
2013. október 24.gyerekekkel járt itt 55 Ez az a hely amiben már másodszorra sem lehet csalódni:ezért elvittük magunkkal a gyerekeket is. Felkészitettük őket,hogy baromi sokat fogtok sétálni A-B-be. Kezdjük az elején:bejelentkezés egyszerű,gyors. A szoba gyönyörű,tiszta,a kilátás nagyon szupi. A wellness tágas,jól felszerelt alsó-felső szinten.
Bár már két év alatt elromlott a szines cső a szaunában,nem mindig van tiszta fürdőlepedő,de mi ügyesen benyulva a fiókba kiszolgáltuk magunkat. Az étkezések mindent felülmúlnak. A reggeli választékos,a vacsora különleges és nagyon sokrétű. Szépen kiépült környezet,a gyerekek oázisa. Alul-felül játszó,ugribugri. pinpong,csocsó. léghoki. . mi gyerekszáj ingere. Itt csak az érzi magát rosszul aki valamiben hibádzik.
2013. október 24.gyerekekkel járt itt 25 Az internetről néztem ki a férjemnek ezt a hajót a Velencei Tórol visszafelé jövet,mivel ezen a napon volt a szülinapja. A meglepetés sikerült:a rakpartnál benyomta a satuféket és megkérdezte hogy hol van a meglepetés? ! Mondtam ITT a hajó. BEjelentkeztünk:lehet szerencsétlen volt a helyzet egy négy csillagos superior szálloda után?
? ! ! Felmentünk,benyitottunk. . . kicsi,levegőtlen ,büdös szoba. Szellőzteztés,légkondi semmi. Marad a parfüm,törölközővel huzat csinálás. . Szupi,szülinapi meglepi. . Irány Budapest. Visszatérés után elfáradva két-három Óránkét elfogyott a levegő-szellőztetés. Végre reggel,a reggeli kellemes csalódás. A kilátás gyönyörű,a közelség mindenhez nagyon jó.
2013. augusztus 28.gyerekekkel járt itt 55 Augusztus végén jártunk itt családommal ebben a szállodában. Központi helyen fekszik a város szivében. Gyönyörű,tágas jól felszerelt szálloda. Főleg gyerekkel érkezőknek ajánlom,nemcsak a tó közelsége miatt /amiben mi nem is fürödtünk/,hanem a szuper elhelyezkedés /nem kell km-et sétálni/,és a tágas apartman szerű szobák miatt.
A wellnessrészleg pont annyit tud amiért ide jöttünk,és a korai nyitvatartás miatt már reggel is lehet úszni,szaunázni. Az étkezés minden igényt kielégitő,hála a gyerekekre is gondolnak a gy. menüvel,ja és a töménytelen palacsintával,amit akkor és ott sütnek folyamatosan. Az ételek pótlása folyamatos,bár ezt a teltház is igényelte. Összességében ha Hévizre megyünk a többi a szálloda közül/bár sok szép és nagyobb-kisebb/Ezt fogjuk újra választani.
2013. augusztus 8.a párjával járt itt 45 A napokban jártunk ismét ebben a hangulatos étteremben kb. 2 év elteltével. Rekkenő hőség este 6 körül,kint is bent is. A személyzet segitőkész,a környezet barátságos. Az innivalók nagyon finomak. Az ételek közül próbáltunk olyat választani ami ízelitőt adna az indiai izekből. Most annyira nem sikerült.
Sokat,kb majdnem egy órát vártunk a vacsorára,ami rendkivül szépen volt tálalva,mennyiségileg is a helyén volt,mégis ahogy ettünk és kostolgattunk az ízek nem akartak kibontakozni sehogysem. Kárpótolt a desszert bennünket,amiből viszont duplán is kérhettünk volna,de nem voltunk már bevállalósok. Majd újabb 2 év mulva.