2013. augusztus 6.gyerekekkel járt itt 55 Nagyon hideg téli napon, várakozással indultunk utnak a szállodába,ugyanis gyönyörü képeket láttunk a szállodáról amiben nem is csalódtunk. Átlagos környezetben,csodálatosan felszerelt,modern épület,szép ,tágas konferencia teremmel,tágas szobákkal várt minket. A wellness tágas alsó-felső szinttel,szauna szeanszokkal gazdagitva csalogatta a vendégeket.
Az étterem nagyon szép,kényelmes modern és finom ,változatos ételeket biztositott számunkra. Kipróbálhattuk a maszirózó gépeket az előtérben,finom italokat ihattunk a bárban. Egyszóval kényelem-luxus felsőfokon.
2013. július 30.a párjával járt itt 55 Forró nyári napon érkeztünk ebbe a páratlan szépségű hotelbe,amit már nagyon vártunk annak ellenére hogy tudtuk hogy teltház lesz. Gyors fogadtatás,a szobánk idő előtt kész,minden flottul ment. A wellness belül kissé fülledt,de jó hangulatú jól felszerelt,még a jégkutat is pillanatok alatt megjavitották.
A vacsora változatos minden igényt kielégitő a reggeli szintugy ,és a gyönyörű kilátás medencéből az étterem és a szoba teraszáról is lélegzetelállitó. Higgyétek el megéri a Dunára néző szoba felár. Sajnos a standard szobában klima nem volt,de megoldottam a problémát a férjem bent a dupla ágyon, én kint a szuper teraszunkon a napágyban megágyazva aludtam! ? A nyugágyak nyikorgásából tudtam, másnak is melege volt. /39fok/Szóval arra döntöttem a gyerekeket is elhozom jövőre,kérem a Dunai felárat. . . ja lehet a klimát is. . . de visszatérek.
2013. július 17.barátokkal járt itt 45Nagyon kellemes hely,mi az osztálytalálkozonkat tartottuk itt. Minden tökéletesen sikerült,de ezt köszönhetjük a hely dolgozóinak is. Nagyon finom volt a vacsora,gyors kiszolgálás és nagyon flott kis személyzet dolgozik. Mindenki mosolyog,nagyon előzékenyek és kedvesek. A külső körlet nagyon szép,rendezett. A kinti fedett részen is kényelmesen lehet étkezni. Mindenkinek ajánlom .
2013. június 16.gyerekekkel járt itt 55 Már kétszer is jártunk ezen a kellemes,csendes a többi szállodához képest apró helyen. De mivel tudjuk, hogy kicsi a bors de erős",ezért ajánljuk ezt a szállodát. A családi szobája gyönyörű és tágas,a kilátás és ottlét kellemes. A környék látnivalóban is szuper,a viziszinház,az erdő,ja és maga a Körös.
A szállodánál bérelhető kerékpár,csónak,lehet nagyokat sétálni stb. Az ételek minősége kenterbe veri a nagyobb szállodáékat. Változatos,bőséges,mindenkit kielégitő. Jó ötlet volt a bővités,gyönyörű a kinti szaunaház,és a gyógymedence is. Aki az apatman részeiben szeretne nyaralni az is megtalálja számitását. Akinek tudom csak ajánlom!
2013. június 5.gyerekekkel járt itt 55 Junius első napjait töltöttük itt ebben a gyönyörű csendes szállodában a családdal. Már a második alkalommal jártunk itt, az első egy husvéti egynapos pihenés,most viszont 2 éjszakát voltunk. Nagyon kevesen voltak a szállodában ennek ellenére semmiben nem szenvedtünk hiányt. Finom és változatos ételek,kellemes kiszolgálás várt bennünket.
Kérésünkre a szaunát bármikor használhattuk,átjártunk a gyógyfürdőbe is ahol bármilyen élményelemet bekapcsoltak a kevés vendég ellenére. Mindenkinek ajánlom aki pihenésre,sétára és fürdőzésre vágyik.
2013. május 25.gyerekekkel járt itt 35Ez a kis sarki étterem Hajduszoboszló "centruma". Forró nyári estéken kigyózó sorok a kinti pultnál,bent lágy élő muzsika mellett zsúfolt asztalok. Kellemes finom ételek választéka,magyaros izekkel,semmi extra,csak ami a magyar és külföldi sétáloknak csalogató. Ha nem akarsz flancos helyre menni,de jól akarsz lakni normál áron,ide gyere!
2013. május 24.gyerekekkel járt itt 55Már kétszer jártunk az étteremben, forró nyári napokon, nehéz elmenni melette ,mindig teltház van. Már télen mikor mentünk, mivel előzetes foglalásunk nem volt ,nem is jutottunk be. Az ételek nagyon finomak, izletesek igényes tálalás jellemzi őket. Bár elég drága étterem,néha érdemes betérni. A pincérek szolgálatkészek,gyors kiszolgálás jellemző. Bármit választ az ember biztos nem csalódik.
A finomságok csábulata. -
Melange Kávéház & Étterem Debrecen
2013. május 24.gyerekekkel járt itt 55 Mióta ez a kellemes kis hely megnyilt szivesen járunk ide akár a családdal, akár a barátokkal vagy párban. A választék különleges,az előételektől kezdve akár szendvicset,vagy fő ételeket,leveseket választ az idelátogató. Gyönyörü és igényes környezet,jó kiszolgálás jellemzi az éttermet. Az étlap pont megfelel az igényeknek és kb.
fél évente változik. /mivel nem itt lakunk,ezt tapasztaltuk. /A tálalás is szemgyönyörködtető. A fokhagyma leves cipóban ki ne hagyja senki,ja és a saláták garnélával. . . de sorolhatnám. Mindenkinek ajánlom!
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 45 Ebben a hotelben töltött a család 4 napot rekkenő hőségben. Kellemes kis hely,nagyon jó kis buszjárat visz a Bükkfürdőbe,kellemes ételek jól felszerelt wellness részleg,családosoknak nagyon jó és nem tul drága hely. A szobák kicsik és nincs légkondi. Egyedül ez nem tetszett. Az esti bicikliturák lehütöttek bennünket,a nagy hőségben.
Ajánlom mindenkinek:élőzene,trambulin,bicikli,pinpongasztal. . minden megtalálható.
2013. április 23.a párjával járt itt 55Gyönyörü és óriási a szálloda.Kellemes napokat töltöttünk el.A kilátás a wellnessből este fenomenális.A szobák kényelmesek,a kiszolgálás is nagyszerü volt.Minden meg van ebben a szállodában ami a kényelemhez,kikapcsolódáshoz,sporthoz és mozgáshoz kell.Bármikor szivesen visszatérnénk.