2013. április 23.a párjával járt itt 55Tavaly nyáron voltunk a párommal itt ünnepeltük a 13.ik házassági évfordulónkat.Finom ételek Budapest közelsége jellemzi a szállodát.Külön kiemelném a wellness részleget, nagyon szép, tágas jól felszerelt.Jól lehet pihenni,pedig igen forgalmas a repülőtér közelsége miatt.Szivesen visszatérnénk.
2013. április 23.a párjával járt itt 45Március elején voltunk kissé hidegben de napfényes időben. Nagyon kellemes volt hogy kiúszhattunk a kinti részre. A wellness részleg nagyon jó volt hogy korán nyitott igy reggel lehet uszni és szaunázni:Jó ötlet volt a naturista szauna. Végre egy szálloda itt a keleti részen. . . Az ételek lehettek volna egy kicsit változatosabbak is, bár lehet kevesen is voltunk. Azért jó volt.
2013. április 23.a párjával járt itt 55Épp ma érkeztünk haza! Nagyon szomoru vagyok, maradtam volna még. . . A szálloda gyönyörü, az ellátás különleges,nem csak a friss élmény mondatja velem , de meg van a nr. 1. A wellness kifogástalan , ennek a szállodának illata van, de nem csak a füstölők, a tisztaság illata, a marokkói menta tea,a kert, a virágok,minden gyönyörű és illatos. Már indulnék is vissza. .
2013. április 23.a párjával járt itt 35Nagyon szép helyen fekvő szálloda,sajnos a többi szalóki szállodához képest gyengébb is a felhozatal. a szobák nagyok és kényelmesek, a fürdő nyáron jó de télen kicsi. A wellness részleg tul átlagos lehetne egy kicsit szebbé tenni. Az étkezés átlagos, hagyományos . Inkább nyugdijas korosztálynak ajánlható. Azért itt is jól éreztük magunkat és nagyokat sétáltunk.
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 55Már kétszer voltunk Szegeden aug. 20. án és márc. 15. én. Nagyon meg vagyunk elégedve a környezettel, a kilátással a személyzet szolgálatkészségével is. A gyerekek külön helyen játszhatnak igazi gyerekbarát szálloda. Külön kiemelném a reggeli szinvonalát, még nem találkoztunk ennyire változatos és szélesválasztékban kinált reggeliztetéssel. Bármikor visszatérnénk.
2013. április 23.gyerekekkel járt itt 55Nagyon finom és választékos ételek,kényelmes szobák és szuper wellness részleg várt bennünket. a fürdőbe való átjárás már csak a csúcs volt. A gyerekek vidáman szaladgálhattak, nem unatkoztak. Az éjszakai wellness élménye is nyomot hagyott bennünk. Mindenkinek ajánlom aki családdal érkezik,akár kicsik akár nagyok a gyerekek.