2023. február 2.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Édesapám 80. születésnapjára leptük meg 4 ajándék nappal ebben a szállodában. Legjobb választás volt. Barlang,wellness ,sokszínű ételválszték. Mindenki megtalálja a megfelelő tevékenységi formát,volt légzőgyakorlat a barlangban,aqua fittness ,szuper kiúszó,pihenő és gyerekmedence,élményelemek,termálvíz két hőfokon. Nem csalódtunk másodjára sem
2023. február 2.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon szép patinás hotel wellnessel amit érdemes csomagban foglalni amihez még jár az élményfürdő használata.Egy úton kell fürdőköpenyben átsétálni.Kiemelkedó az étkeztetés.Szuper választék,finom ízek.Egyedüli negatívum a szobák ablakait még bukóra sem lehet állítani ezért a friss levegőt nélkülözni kell.
2022. november 19.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Évek óta nem jártunk itt. Nincs nagy változás! Patent kis hotel-szép szauna reggelre felfűtve ahogy kértük. Kilátás a fürdőre,szépen berendezve,nyugágyak,újságok,vízbekészítés. Az ételek finomak,semmi különleges,a személyzet fiatal,segítőkész a környezet nagyon szép,a szoba kényelmes,mindenhol nagy tisztaság jó illat.
Pihenésre kiváló. A fürdőbe át lehet sétálni fürdőköpenybe,wellness törölközővel. Maradt a színvonal. . . örülünk.
2022. október 11.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Vasárnapi érkezéssel foglaltunk. Ehhez képest sokan voltak a szállodában. A szoba utcára néző erkélyes szoba rendben volt,kényelmes ágyak,pofás kis erkély. A wellnessnek jót tett a bővítés pár éve,a nagy szauna nem működött de szerencsére a bioszaunát 90 fokra fűtötték. Az élményelemek már reggel 8 tól mentek,a szauna is meleg volt.
Az étkezések változatosak voltak, több féle ,az egyéb étkezési szokásokat követők sem panaszkodhattak. Összességében jó ár-érték arányú szálloda ,főleg ha használjuk a hunguest kártyánkat akár -20 %-al olcsóbban lehet foglalni hónapokkal előtte. .
2022. augusztus 17.a párjával járt itt 55A Takler Kúria és bor hotel szépen kinőtte magát a panzióbaból.Gyönyörű,gondozott park,esküvői helyszín és szuper gasztronómia lett a végeredmény.Hotelszobak és a panziók is gyönyörű tiszták,tágasak,légkondicionáltak.A wellness szuper lett,a borok és az ételek nagyok jók.Érdemes kipróbálás!
2022. május 12.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már voltunk egy párszor.Rendezett étterem kinti-benti résszel.Jó kis étlap,gyors kiszolgálás és finom ételek. A palettán mindenféle étel megtalálható nagyon szépen tálalva.Szuper kis hely.
Szinte 3-4 évente meglátogatjuk.Közel is van hozzánk ,kényelmes,a wellness reggel 7-kor nyitva meleg szaunával,jó kis elmemymedencével és nem utolsó sorban ,bármikor átjárhatsz a fürdőbe kaja kiváló-többféle választék mivel általában sok embert szolgál ki. Még nem csalódtunk!
2022. április 23.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Mi szeretjük!Néha lehetne egy kicsit az étlapot sűrűbben újítani,az elmúlt évekhez képest vissza-vissza esett a népszerűsége. Az ételek szépen tálalva,finomak is,a limonádéban sem csalódtam.Visszatérünk olykor tesztelni.
2022. április 23.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon jó központi helyen található az étterem.Több teremmel rendelkezik,nagyszerű hely kisebb rendezvények, csoportosulás megtartására.Szinte mindig jók az ételek és mindig szuperül találnak.Itt nem fogsz mellé a kajának.
2022. április 23.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ismét ide tévedtünk.Kibővült terasszal télen-nyáron jó választás. Az ételek választéka meg mindig szuper. Az alapanyagok is maradtak. Nem változott a minőség sem .Itt még nem csalódtunk.Elég beugrani egy kis piripirire vagy egy jó kis desszertre.