2022. április 23.a párjával járt itt 55Véletlenül találtunk rá erre a kis helyre Balatonfüredről visszafelé. Nagyon hangulatos családias hely. Kicsi étlappal de annál hangulatosabb környezettel . Helyi termelők alapanyagait használják, inkább a gourmet kategóriába sorolandó kis étterem. Nem is csalódtunk. Nagyon finom volt a medvehagyma krémleves, a fogas és a túrógombóc sütve. Adandó alkalommal újra kipróbáljuk.
2022. április 23.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Hűs áprilisi napon tévedtünk be ,ebbe a kis hangulatos helyre. bár nem étkeztünk ,de egy nagyon finom teát fogyasztottunk el .Szép környezet, fiatalos lendület jellemzi a helyet. Elhelyezkedése nagyon jó ,pont az utca fronton van. Kinti-benti kiszolgálás van, kint plédekkell várják aki fázik.Jól felszerelt kis kávézó.
2022. április 8.barátokkal járt itt 55 Többször megfordultunk ebben a kis ékszer dobozban a Körös partján! Mióta kibővítették a japán fürdővel és a kinti termál medencével azóta még szívesebben járunk. Legyen az családi pihenés vagy céges buli. A tisztaság ,a kényelem nem változik. Évek óta tarja a színvonalát ez a szép kis szálloda! Itt még nem csalódtunk!
Az étkezés változatos ,nagyon szépen tálalva,nagyon finom ételek. Megoldott a wellness ebéd is. A wellness tágas ,kint-benti medencékkel,szaunákkal. Minden nagyon szuper! Bárkinek ajánljuk -életkortól függetlenül,bármelyik évszakban gyönyörű a környezet és mindig felfedezhető valami újdonság a környéken.
2022. március 13.a párjával járt itt 55 A gyógyfürdő szomszédságában található nagyon szép szálloda. A szálloda vendégeinek átjárás a fürdőbe. A szobák kényelmesek nagy alapterületettel és erkéllyel az ágy jó magas,patyolat
tisztaság. Az étterem jól felszerelt változatos ételek ,szuperül tálalva. Gyerekeknek játszószoba,interaktív játékok stb.
Este vacsorához elő zene. Egyszóval jól eltalálták és színvonalasan kivitelezték.
2022. február 8.a párjával járt itt 55 Egy nagyon jó hétvégét töltöttünk itt január utolsó hetében. All inclusív ellátást próbáltunk ki. Nem csalódtunk. A szálloda nagyon szép,gyönyörű tiszta,saját wellnessel rendelkezik a 4. emeleten,szaunával,jakuzzival,pihenő résszel. Karórás átjárás van a gyógyfürdőbe egy ajtón és folyosón keresztül.
A recepciósok nagyon kedvesek,a bár részben esténként zene,a lobbi részen interaktív játékok. Mindenki megtalálja a kedvenc szórakozását. Az ételek változatosak,kiválóak. Reggelinél felköszöntöttek a szálloda logojával ellátott csoki különlegességekkel,nagyon kedvesek voltak! Egész napot el lehetett tölteni a fürdőben és a szállodában anélkül hogy unatkozzon az ember. A szoba nagyon szép és tágas,kényelmes ágyak,nagy tér és terasz is van. Máskor is vissza jövünk!
2021. november 22.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Nagyon szép helyen a Gyulai vár tövében található. A wellnesst pont most bővítík kinti medencével,amire szükség is lesz. Bár bent van sauna,jakuzzi,medence,elég kicsi a terület sok ember számára. Tágas szobák,gyönyörű sarokkádas fürdőszoba,tisztaság. A vacsora finom, a reggeli lehetne egy kicsit változatosabb is. A személyzet nagyon kedves!
2021. október 22.a párjával járt itt 55 Szép őszi hétvégén érkeztünk,tipikus Hunguestes szálloda,kényelmes szobák erkéllyel-egy egy helyen ráférne egy kis korszerűsítés. A szálloda csendes wellnese kiváló,tényleg csendes ,gyerekmentes övezet. Több hőfokú medence ,úszó és élmények,szaunák,pihenők,gőz,kinti terasz.
Kényelmes átjárás az élményfürdőbe karórával,minden korosztályt kiszolgál. Az etkezés bőséges,változatos. Összességében jó választás mindenkinek.
2021. szeptember 11.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Óriási szálloda,kinti-benti gyógy és élménymedencékkel. Sok ember is kényelmesen elfér nem zavarva a pihenést. Az ellátás a szokásos a szállodalánchoz méltó-sokféle étel ,amelyek nagyon ízletesek. A szoba szép erkélyes ,napi takarítással,jó kis személyzettel. Napi tornák,programok szinesítik a pihenést! A város központjához közel van. Szívesen visszatérünk!
Tavaszi wellness napjainkat itt töltjük!Szuper szálloda a város közepén.Nagyon finom és változatos ételek,kedves személyzet.A wellness részleg kiváló,a fürdőbe sem kell átmenni-gyógyvíz a szállodában,kezelésekkel,tornával .
2020. augusztus 5.a párjával járt itt 55 Minden évben elmegyünk! Szuper családias hotel,saját gyógyvízzel,eszméletlen mennyiségű finomságokkal,lenyűgöző és barátságos személyzettel. A wellness már 7-kor nyit,aqua fitness,gyógy és gerinctorna,gyógymedence kint és bent. Óriási napozó terület,rendezett park és udvar. A személyzet már a második látogatásunkkal visszajáró vendégként üdvözölt.
Az ellátás kitűnő,óriási választék az előételekből,főételekből és a sütikből is. Nem elhanyagolható szempont a hotel az arborétumra nyílik,bármikor átsétálhatunk,és a város közepén helyezkedik el ,ezért egész Sárvár bejárható ,vagy bebiciklizhető. Ajánlom mindenkinek,de főleg az idősebb vagy pihenni vágyó vendégek mekkája!