2020. augusztus 5.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már rég nézegettük,hogy kipróbáljuk. El is jött az alkalom,júliusban egy házassági évforduló szuper volt rá! Jó volt várni erre az alkalomra:tisztaság,finom ételek,jó kis wellness részleg. A legjobb meglepetés a kinti medence volt,és a meleg jakuzzi. Bármilyen időjárásban szuperül mentesíti a tömeget a wellnessből.
Sokkal nagyobb méretű mint a képen,és nagyon jó élményelemekkel működött a kissé esős időben is,mikor az emberek nem tudtak kirándulni. Az ételek finomak a személyzet kedves,mosolygós. Szívesen ajánlom minden korosztálynak.
2020. augusztus 5.a párjával járt itt 55Már másodjára járunk itt. Semmit sem változott. Igényes,tiszta szobák,finom ételek,ami szerviz tányéros vacsorát foglal magába. Választékos reggeli,finomságokkal. A wellnessrészleg kiemelkedő. szuper ,jó hőfokú úszómedence,szaunák,gőz,többféle élményzuhany,merülőmedence,jég,stb. Reggel 8-20-ig nyitva,reggel melegre fűtre nyitásra. A barlang részén élményelemek a meleg vízben. Minden korosztálynak szuper!
2020. január 12.gyerekekkel járt itt 55 Karácsony napjaiban jártunk a családdal,úgy hogy a szentestét is ott töltöttük. A bejelentkezés gyors volt,bár telt ház volt mégis flottul ment. A várakozó embereket délutáni teával,forraltborral és apró sütivel kínálták. A szobák kényelmesek,de szebbek a kertre nyílók,mint ami az utcára nyílik
A wellness kicsit átalakítva mióta nem voltunk,de nagyobb hely nem lett.
Délutánonként szauna felöntések voltak. Reggel már 8-kor meleg volt nyitásnál a szauna is,a jégkút működött ,a gőzt d. u 4-után üzemelték be. Az étkezés bőséges,finom,változatos és jó minőségű ételekből állt. Alapjába véve a szálloda tartja a szinvonalát.
2019. november 11.családjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kellemes és sétálós kis őszi szünetet töltöttünk a szállodában. központi elhelyezkedés a szálloda előnye,gyorsan a központba lehet jutni. Zárt parkoló,tiszta ,kényelmes szobák. A véleményeket nézve,sokkal jobbat kaptunk ,mint amire számítottunk. A wellness részleg kicsi,de nagyon profiul megcsinálták. Be kellett osztani a recepción.
A reggeli nyitásnál főleg csak a gőzt és a jakuzzit lehetett használni,mert a szauna csak később melegedett föl. Az étkezések változatosak,a reggeli is a vacsora is finom volt. A szobák többsége a városra néz,a felső szintről is jó kilátás nyílt. Összességében ajánljuk mindenkinek.
2019. augusztus 24.a párjával járt itt 55 Régi szálloda,nagyon szuper adottságokkal. A felújított szobák szép nagyok,klimatizáltak,az ágyak kényelmesek. A szálloda fekvése is a központban ,pár méterre a vártól a főtértől,a szökőkutaktól. Az éttermi szolgáltatásai is kiválóak,többféle elő és főétel,sütemények napi szinten várják a vendégeket.
A wellness nagyon hamar nyit ,így reggeli előtt lehet szaunázni,jó erős a gőz,és csendes a pihenő része. A gyógyvízes medence bent 36 fokos a kinti valamivel hűvösebb ,élményelemekkel. Napi szinten sport és gimnasztikai programokban vehetnek részt a vendégek ingyen. Főleg a középkorú és az idősebb korosztálynak való,de ez előnye is a szállodának! ! !
2019. március 18.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ünnepi hétvégén próbáltuk ki lányommal a kastélyt. Az udvarházban foglaltunk szobát,ami nagyon kényelmes volt,tiszta ,rendezett. Maga az épület is nagyon rendben,de magától a kastélytól át kellett sétálni a reggelihez,wellnesshez. Fiatalok révén nem jelentett problémát,de az idősebbek jobb ha a kastélyban lévő szobát választják.
Az étterem tágas,külön teremmel is rendelkezik,az ellátás jó,bár voltak hiányosságok a reggeli választékában. A vacsora változatos,inkább hagyományosnak mondható. A wellness aránylag sok fekvőhellyel rendelkezik,kényelmes,egy úszómedence,egy jakuzzi,2 szauna, és 1 gőz található. A kinti medence csak nyár elejétől üzemel. Szauna szeánsz is volt az ünnepi hétvégén,bár fizetős volt,ami máshol benne volt az árban. A masszázsok kellemesek voltak,ami hasonló minden helyen a többi szállodában is. A személyzet néha kissé frusztrált és mosolytalan volt,de ez biztos betudható volt a telt háznak. Összességében jól éreztük magunkat,kellemes kis hely.
2019. február 21.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A környék barátságos,tiszta,a szálloda a falu közepén kiemelve található,egyszerű kúria kívülről- de belülről őrzi a család fényképeit,a felmenők fotóit,a korhűen berendezett bútorokkal nagyon kellemes,de még sem múzeumi látványt nyújt. A szobák tiszták és egyszerűek és nagyon tágasak. A matrac kiváló,az ágy kényelmes.
Apró süteményekkel és üdvözlő itallal fogadják a vendégeket. A spa maga a tökély,minden megtalálható benne,reggel már reggeli előtt is használható. Csodás úszó medence,barlang rész ,ahol jó meleg vízben használhatjuk az élményelemeket,gőz,infra,szauna,élményzuhanyok. A pihenőterek ,két szintem kialakítva,sok kényelmes ággyal és asztalokkal. Az étkezések is kifogástalanok,az étterem a télikertben ,mintha mindig esküvőre készülnének, az asztalok-kifogástalanok. A reggeli lentebb egy külön részben is nagyon hangulatos és bőséges. A szálloda tényleg a vendégek igazi pihenését és kényelmét szolgálja. A helyi kistermelők biztosítják az ételek alapanyagait. Érdemes kipróbálni!
2018. december 17.barátokkal járt itt 55 Egy éjszakát töltöttünk barátokkal a szállodában. Már egyénileg jártunk itt ezért választottuk újból egy év után a szállodát. A tisztaság,környezet,nagyon hangulatos és szép. A szobák kényelmesek,tágasak,a fürdőszoba kiemelkedően esztétikusan felszerelt és nagyon kényelmes.
Sajnos érkezésünk után csak egy órácskát tudtuk használni a wellness részleget mert technikai okok miatt 16-19-ig zárva volt. Így a délutánt az edzőteremben töltöttük ahol szuper volt a nagy masszázsfotel és a gépek. . A vacsora aránylag változatos volt a vendégszámhoz képest. Reggel a wellnesst kárpótlásul hamarabb tudtuk használni ,aminek nagyon örültünk reggeli előtt. A reggeli szokványos választékú,de nem kiemelkedő. Összességében jól éreztük magunkat.
Érdekes
2018. december 2.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
3 órás jegyet váltva próbáltuk a vízi világot egy szerda délelőtt. Inkább többségében csoportok és a szálloda vendégei voltak. Mivel hétköznap volt,a szauna jegyet hozzá kaptuk a belépőhöz. A csúszdák egy része átlagos,de volt benne egész jó újdonság is. A medencék közül több nem működött,biztos jobb lehet az egész nyáron.
A szaunákra ráférne egy kis szépítés,mert a környezet kezd leamortizálódva lenni. Az összkép nem rossz,majd talán egy nyári napon is kipróbáljuk.
Egy esős napon tévedtünk be ebédelni,az étterem külső teraszán ültünk. A pincér kissé rossz (időjárásnak megfelelő)hangulatban fogadott bennünket. Az ételek választéka megfelelő,az adagok is jó nagyok voltak. A városkában hétfő délután szinte 2-3 étterem volt nyitva,amin nagyon elcsodálkoztunk. Választásunk nekünk jól sikerült az ételek finomak voltak.