2017. május 24.gyerekekkel járt itt 55 Kellemes nyárias hétvégét töltöttünk a szállodában szinte telt ház volt de mégis kényelmesen elfértek az emberek. Volt aki kirándult,voltak külsős étkező vendégek,voltak akik a wellnesst részesítették előnyben. A szálloda elhelyezkedése kiváló,gyönyörű zöld és fás-hegyes vidék,tiszta ápolt környezet,frissen vágott gyep,igényesség jellemzi a helyet.
A szobák tágasak ,pótággyal is kényelmesen elfért egy négytagú család. Kirándulási lehetőség a túrázáson kívül kerékpározás,kisvasutazás,óriási zöld füves részem tollaslabda,foci,mászókák. A wellness reggel 7-tól már fogadja vendégeit,minden igényt kielégít. Minden nap frissen leengedett kitakarított medencék vártak bennünket amit még eddig sehol sem tapasztaltam. Az étterem nagyon szép és kényelmesen elférnek a szálló és a külsős vendégek is. Nagyon jó és változatos volt a félpanziós étkezés. Mindenkinek ajánlom aki szeret egy kicsit kiszakadni a felgyorsult világunkból ,csendre és nyugalomra vágyik! !
2017. május 7.gyerekekkel járt itt 45 Nagy arculat váltáson esett át hotel-elönyére. Az eljelyezkedés adott a Várfürdő hátamögötti utcában a többi hotel soraiban de mégis közel a hátsó bejárathoz. A külső designe is új tiszta üveg ami nagyon vonzó látvány már kìvülről. Elrendezése tágas van hely étkezni még teltház esetén is.
Közvetlen a recepcióból és lobbiból nyilik az étterem rész. Csábitó színek ,vidám elrendezés Az ételek szokványosak inkább hagyományos jellegű. Választék 2 féle leves,4féle második,1-2féle édesség. A szobák tágasak,kényelmesek. Előtér és háló rész található benne. Az előtérben volt a tv-is jogosan nem kellene a hálószobában -de mi az ágyból szeretjük nézni. . . Wellness nincs ,van egy szauna amit szükség esetén bekapcsolnak. A szálloda előnyére változott ajánljuk minden korosztálynak!
2017. április 25.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Egerszalókot már jól ismerjük,vendégeskedtünk már máskor is ott. Mindig arról álmodoztunk,hogy egyszer megszállunk ebben a csodálatos fekvésű komplexumban. Az álom valóra vált egy egészen jó árú utalvány megkaparintásával. A hotel fantasztikus,ráadásul belefutottunk egy országos szaunabajnokságba amit amúgy is imádunk.
A csalódás sajnos a vacsoránál következett be. A levesek finomak voltak de a főételek szánalmasan ízetlenek. Egyszerűen nem értettük,hogy engedhetik meg ezt maguknak,pedig a telt házas vendégsereget tökéletesen kiszolgálták. A mennyiség nem mehet minőség rovására. Ettől függetlenül szívesen visszatérnénk ide.
Egerszalóki wellnesshétvégén beautóztunk Egerbe,mert nagyon szeretjük ezt a várost. A Dobó téren rátaláltunk a Bar Italia nevű aprócska étteremre. Nagyon hangulatos hely. Mindent látni. A konyhát a pultot a teljes személyzetet és ettől még hangulatosabb az egész. Az étlap minimális és szerintem ez a sikerük titka.
Kétféle leves,nyolc-tízféle tészta étel változatos tésztafélékből. Kétféle desszert,pizzák. A pizzák jól néztek ki,bár mi levest-tésztát és desszertet ettünk. Az ízek nagyon rendben vannak és különleges belevalókkal(gorgonzola-dió-alma-dióolaj)Friss ízletes olaszos. Csak így tovább.
2017. április 6.a párjával járt itt 55 Már régen nézegetjük,hogy kipróbáljuk az Ikon-t,mivel jókat hallottunk róla. Egy szombat este asztalfoglalás nélkül érkeztünk . Nagyon kellemes ,hangulatos hely,sok palack bor,pezsgő díszíti a falakat. Látványra már bejött az első percben. A pincérek nagyon kedvesek,előzékenyek. Itt mindenki "előkelőnek" érezheti magát.
Az étlap nem túl nagy ,de a régmúlt ízeket adja vissza új köntösben. A tálalások és az ízek kiválóak. Érdemes kipróbálni a degusztációs menüt akár baráti társaságoknak vagy családi rendezvényen egy jó borozós este keretében.
2017. április 6.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A BL Yacht Apartmanoktól nem messze található és ezért is tévedtünk erre. Sok autó állt mindig ezért mi is bementünk. Sokan voltak,de a kiszolgálás pörgős,amíg várakoztunk kóstoló előételt hoztak,és nagyon kedvesek voltak a pincérek. A választék bőséges,az ételek finomak és nagyon szépen vannak tálalva. Mindenkinek ajánlom aki erre jár.
2017. április 6.gyerekekkel járt itt 45 Egy igen hűvös,szeles hétvégén jártunk Balatonlellén ahol csinos kis apartmanokban foglaltunk helyet. A "kis lakások" jól felszereltek,tágasak,kényelmesek családoknak is. Nyáron nagyon jó kis hely lehet,de ilyenkor a hideg szélben messze esik a wellness és az étterem -vagyis a főépület.
Az étteremben félpanzió-a kaja finom,bár mind a két nap ugyanazt a 3 ételből kellett választani. A reggeli svédasztalos ,aránylag változatos. A wellness átlagos,a víz nagyon klóros. A kilátás viszont gyönyörű,a naplementét ,tényleg végig lehet nézni a wellness részlegből. Összességében pihenésre alkalmas hely.
2017. január 29.a párjával járt itt 45Ahányszor erre visz az utunk mindig betérünk. Zömében jókat és gyorsan szoktunk enni. Finomak a hal ételek,főleg a hagyományos konyhát részesítik előnyben. Választék épp elég,bőséges adagok vannak. A környezet szokványos csárda jellegű. Nagyon kellemes meleget és hangulatot varázsoltak a nagy befűtött kandallóval a hideg időben. Aki útközben megéhezik,biztosan jól lakik. Egyszerű de jó étterem.
2017. január 29.a párjával járt itt 55Ismét ellátogattunk ebbe a kis ékszerdobozba.Mióta voltunk megújult a szálloda,kibővült termál medencével és Japán fürdővel.Nekünk a kedvencünk a kinti termál medence amit a külső szauna házból könnyen meg lehet közelíteni.A szálloda étterme kiváló,még sosem csalódtunk benne.
Mindenkinek ajánlom !
2016. november 1.gyerekekkel járt itt 45 Szép napos hétvégét választottunk a családi pihenésre az őszi szünet első napjaiban. A csomag tartalmazta az üdvözlő italt ,szauna felöntéseken való részvételt és a levesebéddel kiegészített félpanziós ellátást. Az étteremben az ételek nagyon finomak és változatosak,legyen az ala cart jellegü.
A hotel nagyon kellemes igazi kis családias vállalkozás. Finom ételekkel,jó választékkal,figyelmes-ragyogó-fiatal személyzettel. Sokszor a 4 csillagos szállodákban nincs ennyi szolgáltatás és plusz. Elhelyezkedése -aránylag közel van a Barlangfürdőhöz,egy laza sétával megtehető az út. A wellnessben többféle szauna,gőz működik. A szauna szeánszokra külsős emberek is bejöhetnek. Jó hangulatban telnek,tea kínálással zárulnak. A wellness feletti úszómedence nyáron úszni,télen pedig szauna utáni merülésre tökéletes. Összességében minden időszakban ajánlom a hotelt.