2016. szeptember 25.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Dunaújvárosba érkezve leparkoltunk és éttermet kerestünk egy tájékoztató táblán/itt áll Ön/,azt se tudtuk hol állunk,de éhesek voltunk. Jött az ötlet Itt jártam legjobb éttermek Dunaújváros. Gps. . irány a Vigadó étterem. Eldugott helyen,kellemes kis terasszal,mosolygós pincérnővel,telitalálat volt. Gyorsan akartunk finomat enni.
Ajánlottak,elfogadtuk,nem csalódtunk. Tartalmas nagy adagokat kaptunk és nagyon ízletes volt az étel. Elég nagy és változatos az étlap,mindenki talál rajta fogára valót. Tartanak itt rendezvényeket,szülinapokat. Bátran ajánljuk mindenkinek aki finom ebédre vagy vacsorára vágyik,így átutazóként is.
2016. szeptember 25.a párjával járt itt 55 Egy szeptemberi napos délután érkeztünk meg a Jankovics-kúriába,szívélyes fogadtatás,gyors becsekkolás ,kellemes környezet és teltház várt ránk. Budapesthez közel eső kis városkát igen szeretettel látogatják a Pest környékén lévő cégek és tartanak itt csapatépítő tréninget.
A környezet kiváló,az étkek nagyon finomak,a hotel patyolat tiszta,a wellness tökéletes,minden megtalálható aki csendben,relaxálva akarja eltölteni a hétvégét, vagy a környéket bejárva az aktív pihenést választja. A konyha nemzetközi és koreai konyha különlegességeit sorakoztatja fel,mindez finoman,kellemesen és gyönyörű esztétikával tálalva. Részt vettünk egy borvacsorán ahol megismerhettük a szarvasgombát 6 tételben,4 órán keresztül finom borokkal körítve. Gratulálunk a szervezőknek és a szálloda csapatának. Összefoglalva:Aki szeretne nyugalomban,szaunaszeánszokkal körített gasztro-hétvégén kikapcsolódni-hajrá indulás-kész-rajt! ! Ki ne hagyjátok Rácalmást! !
2016. július 17.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az esős időjárás ellenére ahogy megérkeztünk az étterembe,amit már kinéztünk előre ,hogy kipróbáljuk,majdnem nem sikerült bejutnunk. A kinti,benti fedett rész fullon,mégis a tulajdonos nagyon kedvesen megkérdezte Van e foglalt asztalunk? Nem volt . Felírták telefonszámunkat és mire sétálgattunk egy kicsit,már indulhattuk vissza meg volt terítve.
A kiszolgálás teltház ellenére nagyon gyors,a személyzet értette a dolgát. Az ételek szuperül tálalva,ínycsiklandozó illatok szálltak a levegőben a zene is kellemes mediterrán jellegű. A étteremben minden korosztály és nemzet megtalálja a fogára valót. Nem véletlen,hogy ez az étterem nyerte el Esztergom legjobbja címét!
2016. július 17.gyerekekkel járt itt 55 júliusi pocsék,esős hétvégére foglaltunk a szállodába,bár még első nap ki-ki kandikált a nap sugara. Megérkezésünk után,gyorsan elfoglaltuk szobáinkat,szétnézve tapasztaltuk még egy kis hiányossággal küzdenek a nyitás után. Hiányzik egy-két fogas,kevés a szemetes a szobákban,(azaz 1 db két szobára,1 fürdőszobára).
Na de semmi baj,irány át az élményfürdő. Könnyű,gyors átjárás,az ott dolgozók ,nagyon ügyesen eligazítottak bennünket,mit hol találunk. Az élményfürdő kellemes,rengeteg,kinti és benti,különböző hőfokú medencével rendelkezik. A gyerekes családok igazi paradicsoma. A wellness részleg végre,kötelezően textilmentes,így nincs veszek,hogy ki szégyenlős-ki nem! De mégis gondoltak,egy kis elszeparált helyen a fürdőruhában szaunázókra. A felöntések rendszerint óránként hol a finn hol a gőzben zajlanak! Nagyon profi társaság! Már szinte éhesen tértünk vissza a vacsira,nagyon sokféle,változatos finomságok vártak ránk. Telt ház miatt sem volt fennakadás,a személyzet fiatalosan végezte dolgát. A reggeli ugyanilyen formában zajlott,választék volt bőven! A szülőkkel érkező kisgyerekeknek nagyszerű játszó szoba van kialakítva próbára téve szüleik türelmét! A mélygarázs egyenlőre ingyenes,reméljük így is marad! Pár hét és minden a helyére kerül és megszületik Magyarország újabb"Hotel Ékköve"!
2016. július 3.családjával járt itt 55 Debreceni vásárlós csavargás végére megéhezett a család,így hát tanakodtunk,hogy hová menjünk vacsorázni. Ezt az éttermet már régen kinéztem magamnak,csak még nem jött ki a lépés. A séfet ismerem,igazi fanatikus mester. Nem csalódtunk. A hely nem nagy de pont elég,hangulatos kellemes. Az étlap tele különleges ételekkel.
Még az ismert ételek sem hagyományosan készülnek. Aki valami különlegesre vágyik itt a helye.
2016. június 4.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már többször választottuk az èttermet,ha Ráckevèn járunk itt szoktunk ebèdelni. Gyönyörű virágos környzet,gyors kiszolgálás,finom ètelek jellemzik. Szèp kilátás nyilik a hídra,az ètterem elhelyezkedèse nagyon jó. Az ètlap változatos a mexikói ètelektől a pizzáig,a frissensültek,saláták a napi menü,mind megtalálható.
Az adagok bősègesek,nagyon esztètikusan tálalják őket. Több korosztályt is vonz az ètterem. Aki erre jár feltètlenül próbálja ki.
Már másodjára látogattunk el erre a helyre vonzott bennünket ,hogy felnőtt szállodába tèrtünk vissza. Örömmel vettük a változásokat,bővült a wellnes az időjárás miatt a kinti medencèket is tudtuk használni. Megszèpült a kert,több hely jutott napozásra,bővitik a kinti bár rèszt is.
A programok egymást èrik heti ès napi beosztásban èrtesülhetünk a 'faliújságról'. Kávèkèszitès,mauri masszázsbemutató,szaunafelöntès,hangtál relaxáció stb. A wellnessben többfèle szauna ,pihenőrèsz,gőz ,sószoba,sportolási lehetősèg vár ránk. Az ètkezès bősèges,változatos,lehetősèg van ebèdelni is. A konyha kielègiti az eltèrő ètkezèseket is(glutènmentes,diètás,tejmentes)mindenki megtalálja a 'fogáravalót. A parkolás saját parkolóban ,a környèk csodás :nyüzsgő de mègis nyugis. Tehát elmondható:minden feltètelnek megfelel a szálloda,hogy gyerekek nèlkül egy kicsit ellazuljanak a szülők,csendesen relaxáljanak az időssebbek,ès a fiatalpárok is jól èrezzèk magukat!
2016. május 12.a párjával járt itt 35 Ez a fürdő áll a szívemhez legközelebb,mivel szülővárosomban van. Sok-sok éve létezik ez a fürdő,de sajnos nincs gazdája! Ennél jobb gyógyvizet a környéken nem találni,az összes nagy fürdő elbújhat mögötte. DE! Pár évvel ezelőtt a kinti részt szépen meg is csinálták,de sajnos a belső uszoda és szauna része kimaradt a szórásból.
. /bár a szauna nemrég megújult/. Mi télen szeretünk járni,mivel szauna után jólesik megmártózni a gyógyvízben. Testet-lelket átjárja a forró,egyenesen a kútból jövő víz! Sajnálattal látom,hogy a következő ötéves tervben nem is lesz esélye kis fürdőnk fejlesztésére. A falak omladoznak,vizesek,undorító a vizesblokk,meg lehet fulladni bent a kismedence és szauna terében. Nincs merülőmedence,egy jó kis spa részt lehetne kiépíteni az elhagyatott kádas,és egyéb hasztalan részlegeken! Sajnos a vezetőség nem jár más helyeken ,ahol egy kis ötletet kölcsönöznének! ? Tehát összefoglalva a vizet ajánlom! ! ! A fürdőt? Próbálja ki-ki,és döntse el! !
2016. május 10.a párjával járt itt 55 Már többször jártunk Hajdúszoboszlón ezen a kedves és színvonalas helyen. A város központjában,jól megközelithető helyen van. Nagyon szépen ,esztétikusan berendezett étterem. Figyelmes pincérek,gyors kiszolgálás a jellemző. Az étterem remek ötlete,hogy különleges vacsorákat szervez egyes ünnepnapok alkalmával/Valentin nap,borvacsora stb.
/Aki kedveli a szép,ínyenc és különlegesen feltálalt ételeket,a finom borokat,azoknak ajánlom ezt a helyet. Nem fognak csalódni. Az étlap elég gyakran változik,ezért mindig különleges dolgokat lehet felfedezni hónapról-hónapra.
2016. május 3.gyerekekkel járt itt 55 Az étterem Debrecen legnagyobb bevásárló központjában van. Könnyen megközelíthető az utca felől is,de a legjobb, hogy egy nagy "plázázás" után megérdemelt jutalomként beülhetünk ebbe a kiváló étterembe. Kellemes környezet,jó kiszolgálás,finom ételek és italok várnak bennünket.
Már többször voltunk itt,de még nem csalódtunk az étlap rendszeresen frissül a mennyiségek pont megfelelőek,a limonádé mindig szuper. Akár családdal,akár kettesben mindig találunk valami különlegeset, mert ez egy olyan hely,ahol nem rántott húst és gulyás levest kapunk,hanem akár argentin steak-et. Igazából mondhatnám,hogy unalmas hely a szónak a jó értelmében:itt még nem volt odaégve az étel,visszavitetve a tányér mert nem meleg. , nem öntöttek le véletlenül. . stb Aki ide betéved,biztos nem csalódik.