2019. február 13.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Kiválóan éreztük magunkat. A gyógyvizes medence megfelelő, de egy kicsit zsúfolt volt a sok vendég miatt. A jakuzzi állandóan foglalt volt, így azt a kapacitása miatt, nem tudtuk élvezni. Feltaláltuk azért magunkat mert a szauna és a gőzkabin kárpótolta a pezsgőfürdőt. Az étterem minden igényt kielégített.
A személyzet udvarias és segítőkész volt, minden kérésünk teljesítve lett. Köszönet a szálloda minden dolgozójának hogy kellemes napokat tölthettünk városukban.
2018. szeptember 18.családjával járt itt 55 Csodás hely, remek fürdővel. Minden igényt kielégítő hétvége. Kár hogy nem a legmegfelelőbb helyen ettem a halászlét. De ez az Én hibám. Jövőre másképp lesz. Köszönet a Hotel minden dolgozójának. Pazar a szálloda, udvarias a személyzet. Minden igényt kielégítő szolgáltatások. Jó lett volna kipróbálni a boiling pályát is, de állandóan foglalt volt.
Pótoltuk egy kis városnézéssel, és egy vadasparkkal. Meglepően színvonalas az állatkert. A város pedig ismét elvarázsolt. Köszönöm!
2018. június 19., kollégákkal járt itt 55 Csodálatos környezetben, varázslatos hétvégét töltöttünk. Köszönet a szálloda minden dolgozójának, hogy minden apró részlet is a helyén volt. Életemben már sok helyen megfordultam, de úgy érzem, ez a hely minden értékelésemben az első helyet érdemli! Szeretném újra igénybe venni a szálloda szolgáltatásait.
Bevallom, nem sikerült mindent kiélvezni. Sajnos két nap nagyon kevés idő hogy mindent felfedezzünk, ezért hamarosan hosszabb időt szeretnék itt tölteni. Köszönettel
2018. május 20.a párjával járt itt 45 Köszönöm a szálloda minden dolgozójának a munkáját hogy kellemes környezethez és felejthetetlen élményhez segítettek bennünket. Nagyon finom ételeket kaptunk, és nagyon figyelmesek voltak velünk. Egy kis kritika is hozzá tartozik az igazsághoz. Első nap szerettem volna inni egy pohár igazi villányi bort.
Sajnos valami nagyon rossz minőségű kannást sikerült felszolgálni. Nem is ittuk meg, de kifizettem. Kértünk inkább egy pohár sört, így nem a térség borairól marad emlékezetes a szálloda. Sajnálom. Remélem a következő alkalom már ezen a területen is emlékezetes, és a szálloda színvonalához méltó lesz. Tisztelettel: Szabó Tibor
Park Hotel Harkany válasza
Tisztelt Szabó Tibor Úr! Sajnálattal és meglepődve olvastuk sorait, hisz szállodánk éttermében kizárólag a villányi pincészetek legjobb borai kerülnek felszolgálásra. Tanácsképpen azt tudjuk javasolni, ha legközelebb bármi kifogásolhatót tapasztal, azonnal jelezze, így elkerülhetők a további félreértések.
Kérem engedje meg, hogy az itt tapasztalt negatívum kompenzációjaként a megadott levelezési címre elküldjünk Önnek egy üveg kiváló villányi bort, mely éttermünkben is fogyasztható/kapható.
2018. május 22., , Park Hotel Harkany