2015. augusztus 18.családjával járt itt 25 Korábban a Remetében elköltött jó hangulatú ebéd kapcsán döntöttünk úgy, hogy egy igazán "különleges" napot is náluk fogunk ünnepelni a családdal. Jó előre,- két héttel korábban- asztalt foglaltunk 5 főre. Hétköznapi vacsoraidőpont megjelölésével, gondoltuk, még a lekötött asztalra is számíthatunk.
Pontos érkezésünkkor a szépen terített asztal nem nekünk, hanem egy 6 fős társaságnak lett foglalva, majd ajánlottak egy másikat, ahol székpárna sem volt, mert a délutáni esőben elázott, tájékoztatott a pincér hölgy. Természetesen nem rontjuk a saját hangulatunkat, kis próbálkozás után elfogadtuk az ajánlatot. Ekkor még kis csalódásról beszélünk. Majd a kifejezetten meleg martini érkezett, amihez hiába vártuk a jégkockát. Ezen is túllendültünk, a ház limonádéjának sem jutott hűtőszekrény, nekünk meg jégkocka, továbbra sem. Csak később tudtuk meg,hogy az áramellátást is érintette a délutáni vihar, ezért nincs hűtőszekrény. De ez már kifejezett provokációra derült ki. Záróráig maradtunk és fogyasztottunk, de az áhított asztalhoz nem érkezett meg a társaság. Ennek hangot is adtam, de nem sikerült egy "elnézést" kicsikarni. Sajnálom, hogy egy hónap múlva sem fakul a negatív élményem. Üdvözlettel:
Kundl Zsuzsanna
2014. július 9. járt itt 55 2014. első forró nyári napján -június 8-án- jártunk itt 60. születésnapot ünnepelni. Népes családunk rendkívül szereti a halászlevet, de csak az igazán jót. E neves nap alkalmából természetesen a legjobbat választottuk, s az a Fehér Amúr harcsa halászleve. Utána a vanília öntetes palacsinta elvarázsolta a családot, megérte Budapestről az utazást.
A gasztronómiai élvezetek után a lélek sem maradt ellátatlanul, egy kellemes hajóút a Tisza tavon a tavirózsák között. Sok ilyen napot kívánok mindenkinek. Zsuzsa
2014. január 6.családjával járt itt 55Valóban "Varázslatos szilveszterrel" zártuk a 2013-as esztendőt a Zsuzsanna szárnyban.
Rendkívül barátságos személyzet, számos kirándulási lehetőség a környéken, gazdag wellness programok.
Éjfélkor a tüzijátékot követően útjára engedtük a medence partján a sok sok kívánsággal felszerelt lufit, ami egyedülálló hangulatot adott a szabadban történt koccintáshoz.
Köszönjük Erzsébet Parkhotel.
Csilla25