2015. november 28.a párjával járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Novemberben töltöttünk egy éjszakát itt. Összeségében meg voltunk elégedve kivéve. Viszont a vacsoránál a felszolgáló viselkedése kicsit elrontotta a kedvünk. Mivel glutén érzékeny vagyok nem egyszerű nekem ilyen helyen étkezni főleg ha a pincér nem is tudja tolerálni.
Pedig a fönök asszony nagyon segítőkész volt mikor megérkeztünk de persze érthető hogy az alkalmazott kezét nem foghatja minden pillanatban. Amugy tisztaság, kellemes környzet és egy hölgy kivételével mindenkit a kedvességgel jellemeznék.
2015. november 28.a párjával járt itt 55Novemberben töltöttünk sajnos csak egy éjszakát ezen a csodás helyen. Letisztult forma, tisztaság, kedvesség finom ételek. Így tudnám jellemezni ezt a kedves helyet. Nyugodt szívvel ajánlom bárkinek.
2015. szeptember 25.a párjával járt itt 55Kivàló hely azoknak akik többre vàgynak mint ràntott szelet,cigànypecsenye szinvonal. Nagyon kifinomult îzek egy letisztult formátumu környezetben. Olyan mintha màs dimenzioba lèpne az ember ami a pincèrnőn is làtszik (ami számunkra negatîv) . Összegèbe vève nagyon jó hely.
2015. szeptember 25.családjával járt itt 55Csak pozitîv èlmènyekkel távoztunk úgy ahogy van nagyon kellemes hotel. Kedves szemèlyzet, finom ètelek (glutènmentes is) tiszta szoba ès nagyon szuper wellnes rèszleg. Visszatèrünk!
2015. január 11.a párjával járt itt 35 Maga a hotel szép viszont az ételek minősége és a személyzet hozzá állása számomra negatîv fényt vettet. Sorolhatnám a negatîvumokat csak két dolog ami nagyon szembe tűnő egy **** hotelben : a fürdöszobában a vizkő, a reggeli büféasztalt már 10 óra előtt elkezdte lepakolni a szőke haju mogorva nézésű felszolgáló hölgy mitsem törödve, hogy kb 10 ember még javában reggelizett.
Az ebéd választék konkrétan csapni való (mákos ésdiós tészta) kérdezném ez a ****? Hozzà teszem országos szinten jó pár hotelben megfordultam talán enyhe tulzásal értek pár dologhoz már csak a munkámbol kifolyolag is. Azért kivánok sok sikert bizonyára én vagyok elég kritikus de ahogy a véleményeket olvasva nem én látom csak igy ezt a hotelt.
2014. augusztus 6.családjával járt itt 45A parthoz közel, átlagos két**-os hotel kedves fiatalos vidám személyzettel. Kitünő masszőrrel aki kitünő pincér is egyben. Ételek minősége is rendben csak talán az adag kicsi. Igazi család barát hotel. Ajánlani tudom azoknak akik egy kis retrora vágynak a sok új wellnes szállodák mellett.
2014. május 24.a párjával járt itt 55 Hangulatos, tiszta sok virágos kis panzió. Sajnos csak egy éjszakát tölthettünk el ebben a kis panzióban ( időnk hiánya miatt)ami számomra nem egy felejthető élmény. A szobák felszereltsége és tisztasága messze veri néhány itthoni *** vagy akár **** hotelt csak azért merem ezt így kijelenteni mert van tapasztalatom.
A személyzet kedves de nem tolakodó ami ismét pozitívum. A reggeli viszonylag választékos bár hiányoltam a tojásrántottát de kielégítő választ kaptam a miért nincs kérdésemre. Gluténérzékeny vagyok viszont ennek érdekében elkövettek mindent, hogy ne éhesen távozzak. Ajánlani tudom bárkinek nyugodt szívvel mivel én elég kritikus szemmel nézek a vendéglátás területére (nem véletlen). Összegezve ez egy 5* TOVÁBBI SOK SIKERT
2014. május 24. járt itt 55 Egy napot töltöttünk Kecskeméten és a Bagatell étteremben vacsoráztunk. Ritka az ilyen letisztult mégis igényesen berendezett vendéglátó hely ( már nagyon sok helyen megfordultam) ahol minden együtt megtalálható. Ízletes, szépen tálalt ételek, tisztaság és a személyzet figyelmessége kedvessége.
Gluténérzékeny vagyok mégis tudtam magamnak választani (pincér segítségével :) )ételt a nem "40"lapból álló étlapról mégis hihetetlen választékos és nem egyhangú. Mindenkinek csak ajánlani tudom bár hozzá tenném a minőséget meg kell fizetni. Az "élmény" viszont nem lesz felejthető :)
2013. október 12.a párjával járt itt 55Maga a szálloda nagyon szép kisebb apróságok még hiányoznak mint pl. a fürdőszobában akasztók de mivel még új hotel így ez nem tekinthető hibának bízom benne idővel pótolva lesz. Kár, hogy ez az "ékszerdoboz" kevésbé szép városban található. Sok sikert kívánok ami nem kétséges ilyen hozzáállással, személyzettel, ízléssel meg hozza az elismerést :)