2014. január 12.barátokkal járt itt 55 Kiváló helyen található, 2-szintes, az esti órákban általában teli szokott lenni. Az étel-választék igen változatos, szinte túl sok minden is van az étlapon :D Tényleg magyaros ételeket adnak és hatalmas adagokat, ami ráadásul ízletes is. A (folyó)borok is tűrhetőek, nem az a tipikus olcsó-gagyi kategória.
Kétféleképpen is lehet fizetni: rögtön, személyesen, de akkor neked magadnak kell megszerezni, amit szeretnél. Vaqy ha a pincér szolgál ki, akkor a végén kell fizetni, személyesen a pultnál. Nekünk ez a rendszer bevált, baráti-haveri társasággal többször is jártam már itt, sőt, szülinapot is tartottunk. Simán behozhattuk a saját tortát, adtak tányérokat meg disznóölő-kést a torta felvágásához :). Akár buli-alapozáshoz is remek hely :) ha ide jössz, tuti, hogy rosszul nem fogod magad érezni!
2014. január 12.barátokkal járt itt 45 Nagyon "szirupos" a hely, de ez még "belefér". Akinek ez a stílus bejön, az nagyon fogja szeretni. Csajoknak, társaságoknak szerintem jó. Minden színes, mint a konfetti, a pincérek kedvesek (és helyesek! :D), a sütemények mind ízre mind kinézetre különlegesek, és nagyon finomak. Én azonban túl drágának tartom a helyet, 6-800 ft egy szelet sütemény.
Akármennyire finom, számomra már nem éri meg az árát. Ennek az árnak a feléért, 2/3-áért más helyeket ugyan ezt a minőséget kapom. Ennek ellenére ajánlom kipróbálásra, mert egy élményt megér :)
2014. január 12.a párjával járt itt 55 Remek kis hely, télen, ősszel, rossz időben, este nagyon romantikus. A berendezése igazán kellemes és otthonos hangulatot kelt. Pároknak, csajos összejövetelre ideális! A forró csokoládé italok valódiak, változatosak. Azon ritka helyek közé tartozik, ahol, ha "forró csokit" rendelsz, valóban azt is kapsz, méghozzá a legjobbat ízben és minőségben(ellenben sok hellyel, ahol kakaót adnak).
Bár a felszolgálás minősége változó, a pincérnők kedvesek és jóindulatúak, a hibát csupán fiatalságuknak tudom be. Süteményt, turmixot és "hagyományos" italokat egyaránt rendelhetsz, illetve rágcsát és szendvicset is adnak. Mivel azonban ez egy csokizó, aki csak egy sört akar, vagy éhes, az ne ide jöjjön. Azonban csokiimádóknak ez maga a mennyország!