2013. december 16.a párjával járt itt 15 A karácsonyi nagy hajtás előtt úgy döntöttünk a párommal, hogy lazítunk egy kicsit, és elmegyünk wellness hétvégére. Nagyon vártuk ezt a hétvégét, ez volt a karácsonyi ajándékunk egymás számára(kuponos).
A wellness hétvége oltári nagy csalódás volt számunkra, a 2 éjszakából csak egyet töltöttünk ott, ugyanis tél ellenére, nem volt meleg víz a szobánkban (pedig a drágábbik, új részlegen voltunk), illetve a fűtés is csak langyosra melegítette fel a szobát, ami a jéghideg wellness részleg után nagyon jól esett volna ha meleg szoba vár(vagy meleg zuhany). Bármit kértünk -hajszárító, hősugárzó, meleg víz-, nem kaptunk, ill. nem nagyon tettek az ügy érdekében. A vacsora ízlett, választék is volt, ellenben a reggeli annál szegényesebb volt, a kávé zaccos, a tea vize langyos, egyszóval semmi nem működött ott. Ja és a legjobb, hogy a fogadó honlapján látható hangulatos étteremben nem is foglalhattunk helyet, ránk egy különterem várt, nulla hangulattal és romantikával. Az 1-2 fiatal, lelkes, segítőkész személyzeten kívül semmi értékelhető nem volt a fogadóban, kritikán aluli a hely. . .