2015. szeptember 22.a párjával járt itt 45 Egy hosszú hétvégét töltöttünk itt, nagyon jól éreztük magunkat, a hotel gyönyörű helyen van. A strand/park szép és rendezett, a wellness részleg is egész jó. A szoba kicsi és erkély nélküli volt, (az erkélyesért 10ezer ft-tal többet kérnek a csomagajánlatban) de jól felszerelt.
A svédasztalos reggeli és vacsora bőséges és finom volt, jó minőségű ételekkel, finom presszó kávéval, a személyzet kedves. Szerencsére már érkezéskor, 13:00 körül kész volt a szoba és el is foglalhattuk. Nyári meleg volt, ezért leginkább a vízparton töltöttük az időt. Más 4 csillagos wellness szállodával összehasonlítva ez gyengébb színvonalú volt, de azért tetszett és nem volt semmi problémánk.
2015. szeptember 9.a párjával járt itt 55Nyitás óta rendszeresen járunk ide, a hamburgerük a legjobb, amit eddig kóstoltam. Kézműves magyar és cseh söreik kínálata változatos és igényes. Sajnos elég drága hely lett, de a srácok kedvesek, lelkesek és bármelyik sörről elmondják a tudnivalókat. Hangulatos, fiatalos hely, érdemes kipróbálni.
2015. augusztus 31.a párjával járt itt 35 A Club elhelyezkedése, a strand, az étkezés teljesen rendben volt, a park nagyon szép. A III. számú épületben kaptunk szobát, ami csak azért volt jó, mert közel van a parthoz és távol a központi résztől. Nagyon elhanyagolt és lerobbant az épület és a szoba, a jó időnek köszönhetően keveset tartózkodtunk bent.
Az erkélyt mintha évek óta nem takarították volna. Sajnos az összes épületet hagyták szétrohadni, szomorú látvány a sok gazzal benőtt, omladozó, penészes egykori villa. A svédasztalos reggeli és vacsora bőséges és finom volt, viszont az egyéb fogyasztást sajnos nem lehetett a szobához íratni, de még számlát sem nyithattunk. Apróságok, amik még bosszantóak:a fürdőszobában nincs szappan, kéztörlő és kilépő, az étteremben nincs kávé, a park területén nincs világítás)
Összességében azt kaptuk, amit nagyjából vártunk az elolvasott vélemények után, nyári időben pár napra bármikor szívesen visszamennénk.
2015. január 18.a párjával járt itt 45 2 éjszakát töltöttünk itt december végén, manzárd szobában, ami pont a minaretre nézett. A saját parkoló messze van, egyébként a hotel környékén fizetős, a szoba rendben volt, a pincérek kedvesek. A reggeli és a vacsora is svédasztalos volt, nagyon finom ételekkel. Csak az egyik reggelinél kellett hosszabban várni, mert éppen minden elfogyott és nem töltötték föl rögtön.
A csomag tartalmazott belépőt a Park Hotel wellness részlegébe, ami szép volt, több szaunával, medencével. Semmi gondunk nem volt, kellemes napokat töltöttünk el itt.
2014. augusztus 22.a párjával járt itt 55Nagyon jól éreztünk magunkat, összességében mindennel elégedettek voltunk. A félpanziós ellátáshoz tartozó vacsorát az étlapról lehet választani 2000 ft/fő értékben, így lehetőségünk volt megkóstolni különböző halételeket, amelyek nagyon finomak voltak. Nálunk plusz pont, hogy normális, iható söröket is tartanak normális árakon. Ingyenes a kerékpárkölcsönzés, viszont hosszú távra nem ajánlom.