2014. január 23.a párjával járt itt 55 Most voltam negyedszer a Salirisban, de biztos, hogy nem utóljára. Maga a szálloda szerintem minden igénynek megfelelő, a szoba rendben van, tiszta, felszerelt. A kaja elfogadható,bőséges. A hely csendes, nyugodt,kikapcsolódásra sétára kiváló, a közelben a vidék borkultúrája is elérhető.
Szerintem a wellnes részleg kialakítása igen jó, sok helyen jártam már, de szerintem ez az egyik legjobb. A kiváló meleg vízben kint a szabad ég alatt ejtőzni télen is, igen élvezetes kikapcsolódás! Néhány negatívum talán csak a szálloda mérete miatt kialakuló "ipariság" lehet: pl. a medencetérben lehullott csempék zavarók lehetnek, szemmel láthatóan (vagy "nem láthatóan") a személyzet kevés, ezért pl. a büfévacsoránál várni kell a kiszolgálásra, de nem vészesen sokat, nekem belefért. A wellnesben pl. feltűnt, hogy folyamatosan körüljár a biztonsági szolgálat ezt még eddig nem vettem észre, de értékeltem. Összességében én nagyon ajánlom bárkinek és biztos hogy én még jövök többször is.
2013. december 19.gyerekekkel járt itt 55 Szép helyen, közvetlen a tóparton fekszik, a kilátás remek. A szoba tágas,a kávé, tea bekészítés egy plusz pont. A személyzet kiemelkedő, rendkívül udvarias, bármit kérünk, azt azonnal és széles mosollyal megoldják. A bababarát jelző nem csak egy reklám, ott ezt nagyon komolyan veszik. A baba diszkó jó ötlet, a picik imádják.
Az étkezések már már túlzóan bőségesek, mindíg felszedünk kis fölösleget. A wellness részleg is nagyon jó, mindíg zsúfolt, de ez gondolom csak nekem gond, a masszőrök remekek, bár kicsit drágák. Többször voltunk már és biztos, hogy nem utoljára!
2013. december 19., üzleti partnerrel járt itt 45 Megújult étlap, változatos, nemzetközi. A felszolgált ételek minősége szerintem kiváló volt és feltétlen friss. Az adagok elegendőek, már a desszertet nem tudtuk teljesen elfogyasztani, amit nagyon sajnáltam, mert az új felfogású mákos guba egyenesen zseniális! Minden fogás ízletes és igényes volt, nekem nagyon bejött.
Talán picit drága, de ha ez a színvonal marad, én biztosan megfizetem. A felszolgálás talán kicsit amatőr, de nagyon udvarias, lehetne picit gyorsabb. Egyetlen kritikus megjegyzésem a nem megfelelő szellőztetés, szörnyen "kajaszagunk" volt, miután elhagytuk a helyet. Összességében tetszett és bátran ajánlom mindenkinek.