2020. február 5.családjával járt itt 55 Családommal jártam az étteremben. Örülök, hogy előtte nem olvastam az itteni véleményeket, mert egy jó éttermet hagytam volna ki. Maximálisan elégedett vagyok az ételekkel, a gulyásleves nagyon ízletes volt, a 4 személyes bőségtál pedig lehet 7 embernek is sok lenne. A tál mellé kaptunk tartárt, körte szószt és cékla salátát (utóbbi volt a kedvencem).
Talán a dinnyés limonádé lehetett volna kevésbé cukros, de más kivetnivalóm nincs. A pincérek is kedvesek, udvariasak voltak. Ajánlom mindenkinek, hátha az új vezetés alatt nem ilyen negatív kommentek kerülnek majd erre az oldalra. :)
2017. november 13.családjával járt itt 55Teljes mértékben meg voltam elégedve az étteremmel. A személyzet hihetetlenül barátságos és udvarias, az ételek választékosak. Még az a leves is ízlett, amiről úgy tudtam, nem szeretem. :) Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt az éttermet, s külön kiemelendő, hogy a gyermekek kedvenc ételeit is feltálalják minden alkalommal. A panoráma gyönyörű. Minden kiváló.
2014. december 9. járt itt 35 Háromszor jártam már a Trendy Palacsintázóban. Utolsó alkalommal egy baráti társasággal érkeztem. Elfoglaltuk helyünket a kellemes hangulatú palacsintázóban. Sajnos fél órát kellett várnunk a rendelésünk felvételére, akkor is egyikünknek kellett szólni, hogy végre foglalkozzanak velünk. Nem baj, megesik az ilyen, s szerencsére jól éreztük magunkat.
Egyikünket más itallal akartak kiszolgálni, de hát az ilyen is előfordul néha. A palacsinták nagyon finomak, szépen díszítettek, bőségesek, s szerencsére hamar el is készülnek. A társaság szépen lassan elszállingózott, mindenki külön fizetett, ketten maradtunk utoljára. A fizetésünk alkalmával a pincér többet kért el tőlünk, megkérdeztük miért, mire a válasz az volt, hogy egyik barátunk nem fizette ki az italát. Bár megfordult a fejemben, hogy erről megbizonyosodjak egy telefon hívással, de végül úgy gondoltam ez felesleges. Számlát egyikünk se kapott, csak cetlire voltak felírva az általunk fogyasztott dolgok és áraik. Később pedig kiderült,hogy igenis kifizette barátom az italt, amiért ráadásul többet is kértek tőlünk, mint ami az itallapon fel volt tüntetve. Sajnálom, hogy ezt kellett tapasztalnom, ugyanis egy aranyos kis helynek találtam előtte a palacsintázót, s aki máskor volt kiszolgálónk is hihetetlen kedves és szolgálatkész volt. Ezek után sajnos többször is meggondolom, hogy betérjek-e még oda.