2019. február 9., kollégákkal járt itt 55 Céges rendezvény részeként töltöttem 2 éjszakát januában, még karácsonyi díszkivilágításban a hotelben. Tágas, praktikus szobák a főépületben is, a rönkházakban még nagyobbak. Nagyon tetszett a hatalmas üvegablakos szauna, azonban a szaunaszeánsz "Dió" vezetésével igen gyenge, elrohant volt.
A svédasztalos ebédhez nem volt elegendő desszert falatka, és reklamáció után sem tudtak hozni. A reggeli felhozatal fantasztikus. Utolsó nap reggelre jégpálya lett az egész szálloda környéke, ami kissé nehezítette az dombon lévő konferencia terem megközelítését.
2018. szeptember 18., kollégákkal járt itt 45Nagyon finom, ízletes ételek gazdag választékával találkoztam, bár süteményekben gyengék. Szobák tágasak, kényelmesek voltak, a TV viszont használhatatlan a hosszú leírás ellenére. Jó meleg szauna, azonban az úszómedencét gyakorlatilag nem lehetett használni a kisiskolás-ovis úszásoktatás miatt, ami a szállóvendégeket kiszorította a medencéből.
2018. szeptember 18.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A korábban olvasott magasztalásoknak megfelelő ellátást nem tapasztaltam. A lefoglalt szoba pótágyazása nem az előzetesen elmondottaknak megfelelően történt. Számomra az ágyak elvislhetetlenül puhák voltak, így már első éjszaka inkább a földön feküdtem. Később kértem hozzá pokrócokat, mellyet 4x kellett újrakérni, mire kaptam is.
A tisztaság is hagy némi kivetni valót, a fal mellett vastagon áll a kosz (le is fotóztam), az ott töltött 4 nap alatt nem sikerült úgy takarítaniuk, hogy a szőnyegről eltünjön a szobával együtt kapott száraz falevél. Az étkezés viszont korrekt volt és hangulatos. Az élménybirtok beharangozója alapján többet vártam a helytől. Összességében nem rossz, de nem is annyira jó, mint amennyire pusholják.
2018. június 17.egyedül járt itt 25 Ajánlásra mentem. A főétel finom, omlós volt, de ár-érték arányban kiegyenlítettlen. Viszont a desszert (pisztáciás somlói, bodzás-mézes teszínhabbal) pocsék volt. Számítottam rá, hogy egy kissé újragondolt somlóival találkozom, de nem erre. A tejszín még nyomokban sem látott tejszínt, ragadós műanyag volt.
A többi is, egy tömbe összállított, alja cukrászdát még alúlról sem éríntő minőségű valami volt. . . Áfás számla igényemre a pincér igen negatívan reagált, majd kérésem nélkül ráterhelte a borravalót a számlára!
2017. június 19.gyerekekkel járt itt 45Az ételek kifogástalanok. Zavaró , hogy a szobában nincs bekészítve a fürdőköpeny ill. A csillagok számából ítélve elvárható lenne, hogy legyen a tusfürdő-zuhanysapkán kívül kozmetikai csomagocska is. Nem beszélve arról, hogy a zsebkendős dobozban 2 darab volt, szóval a szobalány kicsit "visszafogottan" dolgozott.
2016. szeptember 19.gyerekekkel járt itt 45 Frissen felújított, de nem használható a taposó medence. Az első 2 napban az Animátor(helyettes) lelkesedése, gyerekekkel töltött ideje hagy némi kivetnivalót. Következő napra egy iskolás csoportot fogadott a szálloda, mikor is a szállóvendégekkel szemben előtérbe lettek helyezve, s a mi programjaink maradtak el, mondván velük kell foglalkozni.
Egyetlen egy felnőtt, esti program sem volt a 4 nap alatt. Az étteremben az ételek elé tett információs táblácskák felcserélése(lődése) nem egyedi, mely keserűséget okozott(pl. kecske-bolti tej). Alapvetően jól éreztük magunkat, de ha ezek a kisebb-nagyobb bosszantó dolgok nem lettek volna biztosan komplettebb lett volna a kikapcsolódás.