2018. október 28.a párjával járt itt 55A szabadtéri termál medencében való fürdés október végén nagy élményt jelentett unokánknak és nekünk is. Este 9 óráig lehet használni. Sajnos csak rövid ideig élvezhettük.
Bő és ízletes a büfé választéka, a pincérek nagyon udvariasak és kedvesek.
10 órakor a szobát leadva, akár este 9 óráig használható a wellnes.
Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness válasza
Kedves Vendégünk! Nagy örömmel olvastuk kedves sorait és nagyon köszönjük pozitív értékelését. Igazán örülünk, hogy kellemesen telt az itt tartózkodásuk. Szívből reméljük, visszatérnek még és akkor is hasonlóan kedves sorokat osztanak meg velünk. Üdvözlettel a Balneo Hotel Zsori csapata
2018. november 1., , Balneo Hotel Zsori Thermal & Wellness
2014. június 21.gyerekekkel járt itt 55 Rendkívüli a természetes környezet, sűrű, sötét erdő, tiszta levegő, kis tó, sok házi állat. Nagyon nyugodt hely, barátságos a személyzet, az étterem tágas, az étel választék bőséges és jóízűek az ételek. Érdekesek az "energetizáló helyek". Igazi kikapcsolódásra van lehetőség.
Sok gyerek igénybe vette a lovaglást, mi kisgyerekkel voltunk, ezt kihagytuk. 10 órakor el kell hagyni a szobát, de estig is maradhat aki akar, és mindent használhat.
2014. március 23.gyerekekkel járt itt 55 (Nyugdíjas házaspár unokával-ilyen választási lehetőség nem volt. ) Különösen tetszett, hogy márciusban a szabadban fürödhettünk, a 4 éves unokánk számára ez nagy élményt jelentett. Tetszett a vizitorna, a többféle szaunázási lehetőség, a sóbarlang. A reggeli és vacsora választékos, akárki megtalálhatta a neki megfelelőt.
Finom és ízletes meleg ételeket kínáltak. A személyzet odafigyelő és udvarias volt. Éltünk a hosszabbítási lehetőséggel, így későbbi időpontban hagytuk el a szobát, több időt tölthettünk fürdéssel. Sajnos a "darapuding" receptjét elfelejtettem megkérdezni.
2013. november 7.a párjával járt itt 55 1. Eddigi üdüléseink, szállodai tartózkodásaink alkalmával nem találkoztunk a Hotel Aquarellben alkalmazott hosszabbítási lehetőséggel. Rendkívül jó ötlet! 2. A helyben, előttünk készülő friss vacsora is nagyon jó ötlet, rendkívül FINOMAK az ételek! ! ! ! A meleg ételek nagyon ízletesek, különlegesek, változatosak pl.
a töltött palacsinta snidlingöntettel, persze a többi étel is. 3. A személyzet készséges, barátságos, nagy a tisztaság. 4. Viszonylag nagy a medence, jól lehet benne úszni.
2013. szeptember 7.a párjával járt itt 55Kisunokánkkal voltunk a szállodában. Nagyon jól éreztük magunkat. Kiváló az étel választék, kedves a személyzet. A welnessz részleg változatos, igényünket maximálisan kielégítette. Az 1001-es szobában voltunk, ahol a mosdóból alul folyik ki a víz és a fürdőszobát elönti: ezért adtam "jó" minősítést a szobára.