2014. augusztus 26.a párjával járt itt 55 Első alkalommal jártunk a szállodában párommal. Nagyon jó hely. Maximálisan elégedettek vagyunk. A személyzet barátságos, segítő kész. Az ételek fantasztikusak. Minden étkezésnél van diétás menü. Mi ugyan csak ketten voltunk, de sok kisgyermekes család is itt töltötte a vakációt.
Rossz időben is tökéletes lehetőség van fürdésre, hiszen a benti medencékben is elférnek a vendégek. Csak pozitív jelzéssel tudom értékelni. Valószínű, hogy jövőre is ellátogatunk ide.
2013. szeptember 2.a párjával járt itt 55 Már ötödik alkalommal jártunk a Pelionban. Nem véletlenül járunk ide. Maximális pontot tudok adni a szálloda kiszolgáló személyzetére. A szállodának egyébként kitűnő a medence ellátottsága. Nagyon jó a víz. A konyhája meg egyszerűen fantasztikus.
Tudom javasolni az ide látogató vendégeknek még, hogy a júliusi tapolcai esték vagy az augusztusi ünnepi napok és borhét keretében látogassanak el Tapolcára. Mert a szálloda minőségét még a jó programokkal színesebbé tehetik. Egyébként mi a párommal minden augusztus 20-át itt töltünk. Csiri65