2018. március 25.gyerekekkel járt itt 55 A nógrádgárdonyi Kastélyszállót tudatosan választottam, hiszen már jártunk ott. Tökéletes hely a kikapcsolódásra, feltöltődésre. A személyzet rendkívül kedves,
az ellátás kiváló, az ételek nagyon finomak. Tökéletes egy házaspárnak kettesben, egy családnak, de szerintem egyedül is jól érzi magát itt az ember, ha egy kis magányra vágyik.
Sok elfoglaltságot kínálnak, tornaterem, konditerem használat, vízi torna, vízágy, masszázsfotel, masszőr által végzett masszás vagy csak akár a medencék, a szauna, melyek reggel 7. 30-tól este 21. 00 óráig állnak a vendégek rendelkezésére. Ezeken kívül az alagsorban több játékterem került elhelyezésre, melyek többféle szórakozást kínálnak (pl. : billiárd, darc, asztali foci), és még ott a könyvtár, mely a nap 24 órájában igénybe vehető, akár olvasásra, sakkozásra illetve internetezésre is. A Kastély hatalmas kertjében nagyokat lehet sétálni. A Kastélyt a csend és a nyugalom jellemzi, a személyzet nem tolakodó, ugyanakkor szükség esetén mindenki nagyon kedves,segítőkész. Igazán kellemes hétvégét tölthettünk itt el ismét, biztos vagyok benne, hogy újra visszatérünk Nógrádgárdonyba. .