2020. január 26.a párjával járt itt 55 Ajánlás alapján választottuk az éttermet- nem bántuk meg. Közvetlenül a Kőszegi vár mellett található az étterem. A kiszolgálás gyors volt. Bécsikapu levest ettünk- nagyon finom laktató, és főleg meleg volt. A második fogás is hamar megérkezett, finoman- melegen- mutatósan. Nekünk minden nagyon ízlett- elégedettek voltunk.
A hely hangulatos és nagyon jó zene szólt- rock :), ami még egy plusssszzz pontot szerzett. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2020. január 26.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Januári hétvégét töltöttünk el a hotelban. Hotel jól megközelíthető, parkolás ingyenesen biztosított. A személyzet nagyon kedves, segítőkész. Szobánk kifogástalan volt. Wellness részleg nagyon szép volt. A medence nagy- bár a víz hőmérséklete szerintünk békákra volt állítva- naggggyooon hideg volt, nem hiszem, hogy a kiírt 27 C volt, - ha annyi akkor mi nem éreztük.
Az étterem szép, hangulatos. Vacsora bőséges- nekünk menüs ajánlat volt,mivel nem voltunk túl sokan :). A reggeli bőséges és finom. A belváros egy sétával könnyen megközelíthető. Csak ajánlani tudom mindenkinek.
2019. július 16.a párjával járt itt 55 Ha valaki nem a megszokott ízekre, látványra vágyik csak ajánlani tudom. Több alkalommal fogyasztottunk már az étteremben- eddig csak pozitív élmény ért minket. A pincérek nagyon segítőkészek- elmagyarázzák mégis mit takar az étlapon szereplő spanyol elnevezésű étel. A Sangria pedig. . . . . . . . . . . . . . . .
:) Az ár kicsit magasabb, mint egy "sima"étteremben, de véleményem szerint megéri kipróbálni.
2019. június 11.a párjával járt itt 55 Az étteremből már többször rendeltünk hideg tálat- ami mindig nagyon finom volt, bőséges, szépen elkészített- de még nem ültünk be egyszer sem. Ezen változtattunk 2019. június 8. napján, mikor is délután felkerekedtünk. A pincér udvarias, segítőkész volt. Az étel: A leves nagyon finom volt és RENGETEG! ! .
A " második" is bőséges volt, ízletes, friss, én meg sem tudtam enni- lehet, hogy a leves miatt :). De úgy láttam szinte mindenki csomagoltatott, nem nagyon birkózott meg senki sem a nagy és finom adagokkal. Csak ajánlani tudom! !
2019. május 23.a párjával járt itt 55Szilvásvárad felé tartottunk- de majdnem éhen haltunk- így betértünk az étterembe.
A pincér gyors, figyelmes volt. Az étel és a bor nagyon finom volt, és a megszokott Győr-Moson-Soproni árakhoz képest olcsó. A külső környezet után a belső kicsit meglepő volt. Az étterem tiszta, rendezett volt- a mellékhelyiség is. Ha valaki arra jár álljon meg. Csak ajánlani tudom :)
2019. május 23.a párjával járt itt 25 Egy napot töltöttünk a hotelben- vagyis inkább egy éjszakát mert csak épp hogy ott aludtunk. Nem vártunk sokat a hoteltől, de még azt sem érte el. Nyílászárók nem zártak rendesen- fűtés nem volt- bár oda volt téve egy radiátor, de nem mertük használni, mert olyan sok kábel volt mindenfelé. .
Elvileg reggelit kértünk , úgy foglaltam a szobát is, de mivel korán keltünk nem vártuk meg a reggelit- a tulaj nem kérte el az árát- ez az egy pozitívum volt. Jah és az, hogy az erkélyről nagyon szép volt a kilátás.
2019. május 23.a párjával járt itt 55Május első hetében jártunk a hotelben. Hotel nagyon szép helyen van, az ellátás egyszerűen tökéletes, személyzet segítőkész. Ételek nagyon finomak, rengeteg volt a választék reggel és este is. Az egyedüli "zavaró" tényező a rengetek madár volt- akik reggeltől estig csak daloltak :) Erdőre néző szobában voltunk. Pihentető - nyugtató környezet. Csak ajánlani tudom.
2018. október 25.a párjával járt itt 25Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Október 20-24 között jártunk a hotelben. Foglalás előtt átolvastam a véleményeket, így tehát meg sem lepődtünk azon, hogy a szoba szőnyege egy helyszínelés utáni állapotot tükrözött, a csapok vízkövesek, fogantyúk hiányoztak stb.
Még arra is számítottunk, hogy a wellness részleg tele lesz- hiszen hosszú hétvége volt, na de a hering szerű állapot ami ott volt - felejthetetlen :) Azonban mindenki dicsérte az étel minőségét és gondoltuk a szobában úgysem leszünk sokat, hiszen kirándulunk. A hétvége egyszerűen szörnyű volt, enyhén szólva. Az ételre várni kellett, nem csak 5-10 percet, volt hogy 20 perc után sem volt se köret, se hús. Közben a pincérek hordták ki a hotel éttermében fogyasztóknak, azt a köretet, amire mi már jó ideje vártunk. De a legnagyszerűbb élmény az volt, mikor a salátából- amit köret helyett ettünk,mert nem volt- egy hernyó tekingetett kifelé. Reklamálásunkat követően még minket néztek hülyének, a recepción a hátunk mögött sutyorogtak. A személyzet kevés volt, az asztalok tele használt evőeszközökkel, tányérokkal, maradékokkal. Az étel minősége, már amikor épp jutott jó volt, de nem annyira, hogy minden egyebet kárpótolhatna. Összegezve: Mi oda soha többet nem megyünk, nem ajánljuk senkinek sem.
2018. május 7.a párjával járt itt 55 A hotel külseje nem épp hívogató- ezért kicsit megijedtem mi vár bent minket, de kellemesen csalódtunk. A fürdő szoba nagyon szép - szoba kicsit retró- de tiszta és a célnak megfelel. Figyelmeztettek minket, hogy esküvőt tartanak majd- amit nagyra értékeltünk, főleg annak függvényében, hogy 2017 decemberében egy másik [moderálva - a szerk.
] szállóban elfelejtették megemlíteni a szálloda és a wellness részleg felújítását is. Hotelt ajánlom mindenkinek :)
2018. január 31.a párjával járt itt 15 2017 decemberében jártunk a Palotaszállóban. A szállást már októberben lefoglaltam. Decemberben megérkeztünk- bár ne tettük volna. A szoba egy valódi hobbit lakosztály volt. De gondoltuk nem baj, mert hát a szobába nem szándékoztunk sok időt tölteni. Először fel se fogtuk a recepciós mondandóját- mely szerint felújítás van.
A szobába érkezvén már észleltük- hogy pont mellettünk ütik a falat, remeg minden stb. A Wellness részleg. . . . . . Mi reklamáltunk, kompenzálásként kaptunk egy lakosztályt- ami nagyon szép volt, tágas, de meg lehetett fagyni. Tudomásunk szerint talán mi voltunk akik egyáltalán mertek szólni. Távozásunkkor közölte a recepciós, hogy nyáron kellene menni, mert hát akkor minden más- mi közöltük, hogy akkor nem érünk rá és évek óta télen járunk pihenni. Hiányoltuk a tájékoztatást a felújításról- ha tudjuk akkor Győrből nem Lillafüredre megyünk pihenni. A szállást azóta sem ajánlom senkinek se. Összegezve: nagyon sokat vártunk és hatalmas csalódás volt.