2016. december 16.barátokkal járt itt 55 Esztergomi kirándulásunk alkalmával néztük ki a Csülök Csárda Éttermet, hogy ott fogunk ebédelni. Pont időben érkeztünk,a felszolgáló PINCÉR illedelmesen be invitált a légkondival ellátott, belső helységbe, mivel kint tombolt a hőség. A légkör és az Étterem berendezése azonnal elnyerte a tetszésünket, mely nagyon jó benyomást keltett bennünk.
Az étlapról nem is beszélve, hiszen " Csülkös " fogásból volt bőven. A FELSZOLGÁLÓK 5* udvariasak, gyorsak és profilok, számukra első a VENDÉG és ezért mindent megtesznek. Csak ajánlani tudom, hogy aki finomat akar enni illetve ropogós, ízletes, isteni csülökre vágyik, az ne hagyja ki a " Csülök Csárda Éttermet " ha Esztergomban jár.
2016. december 16.barátokkal járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Baráti társaságban, csodálatos 4 napot töltöttünk el a " Duna Relax & Event Hotel-ben, Ráckevén. A szálloda, a wellness részleg minden igényünket kielégítette. A szálloda dolgozói mindent megtesznek a Vendégek kényelméért, a személyzet nagyon udvarias, figyelmes és segítőkész. Az ellátás, az ételek minősége és a választék I.
osztályú és a kiszolgálás példaértékű. A környék nagyon szép és barátságos, rendezett és tiszta, öröm volt a séta. Tökéletes kikapcsolódás minden pihenni vágyó embernek, csak ajánlani tudom. Mi biztos, hogy visszatérünk még.