2018. július 26., üzleti partnerrel járt itt 15 A Club MenDan Apartmanház kopott, piszkos, kelletlen személyzettel. Egy konferencia kísérőjeként kerültem ide és pontosan ugyanazt az árat számolták fel érte, mintha a 4*-os MenDan hotelben helyeztek volna el. A 2*-os színvonalú elhelyezés árát távozáskor (és egyúttal fizetéskor) tudtam meg: 21. 000 Ft/fő/éjszaka.
A Club MenDan Apartmanházban mindent külön kellett kérni, az ágyneműtől a ruhaakasztón át a hajszárítóig, és nehezen értették meg, hogy 2 főnek 2 fürdőlepedő kell. A teraszt elborította a guanó és nem foglalkoztak vele, a WC-t kérésre megjavították. Bár a kísérőnek nem kértünk vacsorát, de felszámították. Ismerősünk szobájában a légkondi egyáltalán nem működött, ezért nyitott ablakkal és ajtóval tudtak csak aludni. Megkérdeztük az igazgatót arról, hogy a Club MenDan árát miért 4*-os szinten mérik, miközben a szolgáltatása 2*-nak felel meg. Szerinte ez így teljesen rendben van, és a Club MenDan Apartmanház a MenDan név segítségével a szolgáltatásait jól el tudja adni, de mivel külön cég, ezért felelősséggel nem tartoznak a szolgáltatás színvonaláért. Összehasonlításul más konferenciák esetében valódi 4*-osban is a kísérő felára kb. 10. 000 Ft/fő/éjszaka. Mindezek alapján messziről kerülendő!