2023. október 28.barátokkal járt itt 15 Barátom születésnapját ünnepeltük. Életem egyik legrosszabb élménye. Érkezésünkkor egy külföldi társaság ököllel ütötte a bejárati ajtót. Később egy csapatot ültettek mellénk akik behoztak egy üveg royal vodkát és totál részegre itták magukat majd az asztal alá hánytak. Mindeközben a telefonjukról Dögös Robit hallgattak cigivel a szájukban.
Mikor kértük, hogy had üljünk el másik asztalhoz türelemre intett a menedzser. Feleségem mellettem rettegett. Borzalmas volt. Balhés brigád önkéntes távozása után felajánlottak egy kör pálinkát. Mikor kértük, hogy vonják le a számláról arra nem voltak hajlandóak. Valószínüleg valami pancsolt hígítót szerettek volna adni kárpótlásként. Miután nem kértük az italt felajánlottak 5% kedvezményt amit a fizetésnél nem vontak le. 15 en voltunk 17 főre számolták az árakat szervízdíjjal úgy, hogy magadnak szeded az ételt. A beígért szülinapi torta sose érkezett meg valószínűleg, mert féltek a mellettünk mulató társaságtól. Pozitívum:
Ha legénybúcsúd van vagy [moderálva - a szerk. ] ünnepled a szabadulásod akkor tökéletes a helyszín. Az asztal alá vizelhetsz, hányhatsz. Ihatsz bármennyit. Bármit lehet csinálni. De ha barátaiddal kulturáltan vacsoráznál nem megfelelő a helyszín.