2018. január 2.a párjával járt itt 55 2017 szilveszterére kissé későn kezdtem hotelt “vadászni” magam és férjem számára. Azért sok lehetőséget találtam a neten, de gyorsan visszatértem a Corso Hotel ajanlatára. Nem tűnt aránytalanul drágának, programajánlója nekem vonzóbb volt, mint egy sztárfellépő (fél órára. . . ), reméltem, hogy jó lesz minden.
Érkezéskor a kedves recepciós hölgy azonnal áthidalta egy műszaki gondunkat, átalakító dugaljra volt szükségünk, nagy megkönnyebbülés volt. A standard szobánkat csendes helyre kértem lehetőség szerint, panaszunk nem lehetett, tökéletes helyen volt. Tisztaság, az ágy és az ágynemű kellemes, friss, a fürdő tiszta, kifogástalan, a szekrények tágasak. A szilveszteri est jó hangulatban telt, a pincérek igazán kitettek magukért, hajnalig készségesek, kedvesek voltak, rengeteget tettek a jó kiszolgálásért, respect! ! ! Ennyi finom ételt. . . ! Gratulálunk a konyha és a Hotel összes dolgozójának, és köszönjük a kiváló évzáró napokat, széppé varázsolták nekünk! Üdvözlettel, Csontosné Erika & Csontos Zsolt