2022. szeptember 22.családjával járt itt 55 Évekkel ezelőtt "fedeztük fel" a Laci pince csárdát és ha Balaton-felvidékre vitt az utunk (márpedig elég sokszor arra vitt) mindig betértünk. Nem csak a csodálatos kilátásával vonzott bennünket a hely, hanem a remek ételekkel is, ami kitűnő, figyelmes kiszolgálással párosult.
Valószínűleg idénre már nagyon megnövekedett az étterem forgalma, mivel augusztusi ott-jártunkkor csak a véletlenen múlott, hogy lett helyünk, tájékoztattak, hogy legközelebb ha megyünk már be kell jelentkezni. Ez az egy, ami annyira nem nyerte el a tetszésemet, de így legközelebb már - foglalás után - biztosra mentünk! :)
2017. augusztus 17.gyerekekkel járt itt 55 Családommal egy hétig szálltunk meg itt és tökéletesen elégedettek voltunk vele! Makulátlan tisztaság, modern berendezés, kényelmes ágyak, jól felszerelt konyha, csönd és nyugalom! Minden együtt volt a hibátlan nyaraláshoz! A strand gyalog (! ) öt percnyi sétára van, mégsem zajos a környék!
A nappaliból nyíló teraszról egy rétre és egy fás-ligetes területre láttunk, ahol reggel a napfelkeltét csodálhattuk meg, éjjel a tücskök ciripeltek versenyt! A réten még őzet is láttunk sétálni! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
2016. augusztus 20.a párjával járt itt 55Első alkalommal Férjemmel kettesben tértünk be ebédelni és nagyon elégedettek voltunk mindennel. A kiszolgálás gyors és kedves volt, az ételek finomak és bőségesek voltak, annyira, hogy nem is bírtam mindent megenni, de készségesen elcsomagolták! 2016-ban már a gyerekekkel együtt szerettünk volna ott ebédelni, de legnagyobb sajnálatunkra teltház volt, ebből is látszik milyen népszerű hely a Vizafogó! ! !
2016. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 55 Ismét Dombóvár felé mentünk haza a nyaralásból így nem is volt kérdéses, hogy a Fortunában ebédeljünk. A hely nívós kinézetében (mely úgy tűnt ismét megújult néhány részletében) és a kiszolgálásban nem csalódtunk, azonban a Férjem által rendelt flekken egy kicsit rágós volt.
:( Az ár-érték arány is kedvező volt, így ha legközelebb erre járunk ismét itt ebédelünk! ! !
2016. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Átutazóban jártunk Körmenden és erre az étteremre esett a választásunk, amit nem bántunk meg. A kiszolgálás kedves, gyors volt, az ételek pedig finomak voltak. A kerthelyiségben ültünk le, ami nagyon szép virágos, barátságos volt. Bőséges volt a kínálat házi szörpökből, valamint a savanyúságot külön pultból lehetett választani. A Férjem még most is emlegeti, hogy milyen finom volt a vaddisznó-sült! :)
2016. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 55 Mindnyájan elégedettek voltunk a kiszolgálással, ami gyors és kedves volt. Az ételek finomak voltak egytől-egyig. És ami a hab volt a tortán: a "kerthelyiségből" a csodás kilátás! Az étterembe csak a kártyás fizetés és a mosdó miatt mentünk be, de maximálisan elégedettek voltunk a látvánnyal!
Talán csak a végösszeg volt egy picit húzósabb a vártnál, de ennek ellenére máskor is szívesen ennénk itt!
2016. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 55Bár a pincérnő kissé fáradtnak (mogorvának?) tűnt a kiszolgálással semmi probléma nem volt! Semmi negatívat nem mondhatok az étteremről: az ételt elég gyorsan kihozták, finom volt és nagy adag. Az egy hét nyaralásunk alatt itt fizettünk legkevesebbet az ebédünkért, szóval az ár-érték arány is igen jó volt.
2016. augusztus 20.gyerekekkel járt itt 45 Első alkalommal ebédelni tértünk be és kedvesen, gyorsan szolgáltak ki bennünket, annak ellenére, hogy sokan voltak az étteremben. Az étel nagyon finom volt, a kiszolgálással sem volt problémánk, így egy másik alkalommal is visszatértünk a délutáni órákban, amikor csak desszertet fogyasztottunk.
Az étlapon szerepelt a somlói galuska, de nem tudtak adni, és sajnos az egyik gyerek palacsintájáról lemaradt az öntet.
2015. október 25.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Bár az étterem másodosztályú, mégis első osztályú kiszolgálásban és étkekben volt részünk! Többször is jártunk már itt, de még nem csalódtunk! Igazán modern környezetben, színvonalas körülmények között ülhettünk asztalhoz. A pincér (aki megérkezésünkkor nyitotta az ajtón nekünk) szívélyes és figyelmes volt, (mindig akkor jött az asztalunkhoz, amikor épp kellett) a kiszolgálás pedig kitűnő volt.
Melegített tányért kaptunk az étel felszolgálása előtt (ami egyébként 4 személyes tálként volt feltüntetve az étlapon, azonban a kedvünkért 2 személyre is elkészítették). A tál így is bőséges volt, nem is fogyott el minden, de kérnünk sem kellett, a pincér ajánlotta, hogy elcsomagoltatja. Az étteremhez kerthelyiség is tartozik, azonban az időjárás miatt nem tudtunk ott helyet foglalni. Az előnye egyben "hátránya" is, mivel kissé "eldugott" helyen van, tehát aki vendég a városban, az nem biztos, hogy rátalál.
2015. október 25.gyerekekkel járt itt 45Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
A nyíregyházi állatkert volt a fő uticélunk és mivel messziről érkeztünk érdemesnek láttuk, hogy egy éjszakára szállást foglaljunk. Nagyon jól tettük, mert 7-8 óra kellett az állatkert megtekintéséhez. Mi ezt így két részletben tudtunk megtenni, mivel a Dzsungel Hotel lehetőséget biztosított az állatkertbe történő "korlátlan" belépésre (benne volt az árban a belépőjegy).
Maga az épület elég szoci, azonban fel van tuningolva "dzsungelesre". Még a függönyökön is afrikai állatok voltak. A szobánk tiszta volt, de elég szerény, bár nem is volt többre igényünk, hisz csak aludni akarunk ott. A kényelmes fekhely és tiszta, rendes szoba adott volt. Egy franciaágy és két egyszemélyes ágy, kis asztal székekkel, tévé és szekrény volt a szobában, viszont az ágyak újszerűek és modernek volt (bár az én fájós derekamnak kicsit kemény. . . ) Talán a tusoló lehetett volna szebb is. . . A recepciósok nagyon készségesek és segítőkészek voltak, a (kötelező) reggeli egyszerű svédasztalos volt, de bőségesen reggelizhettünk, folyamatosan töltötték fel a fogyatkozó ételeket/italokat az ott dolgozók. Összességében jó ötlet volt itt megszállnunk! Az azért megemlíteném, hogy elég nehezen találtuk meg a bejárathoz vezető utcát, ahová csak az állatkert főbejárata felől lehet behajtani, mivel egyirányú. Érdemes lenne láthatóbban kitáblázni!