2015. október 25.gyerekekkel járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az egyik legjobb étterem, ahol eddig jártunk! Igazán hangulatos, western stílusban van berendezve, amit következetesen végig vittek minden apró részleten. A kiszolgálás kedves és gyors volt, az ételek pedig fenségesek! Az időjárás miatt mi nem a kerthelyiségben ültünk le, de onnan (és persze az ablakból is) csodás kilátás nyílik a mellette lévő Sós-tóra.
Ami külön említést érdemel, az a "játszósarok"! Fából készült mászóka, csúszda és sok-sok színes labda egy nyitott, mégis elkülönülő térben az étteremben. Így a gyerekeknek sem telik unalmasan az idő, amit nem evéssel töltenek :)
Nagyon hangulatos hely, igazi élmény volt ott lenni! Csodálatos fás környezetben, a kerthelyiségben étkezhettünk, melynek egy részét szőlő lugas, más részeit nádtető védte az időjárás viszontagságaitól. Az épület külső falán régi paraszti használati tárgyak voltak elhelyezve, ami igazán hangulatossá tette a helyet.
A kiszolgálás gyors volt, és udvarias, az ebéd pedig bőséges és nagyon finom! Bár közel van a csárdához az út, de a forgalom egyáltalán nem zavaró. Köszönhető ez talán a sok fának. . . Aki erre jár feltétlen térjen be!
Nyaralásunk alkalmával tértünk be ide két alkalommal is, de nem bántuk meg! Gyors és kedves kiszolgálásban, finom ételekben és italokban volt részünk (bár mi csak a limonádét kóstoltuk meg, de az nagyon finom volt), valamint jó áron bőséges mennyiségű ételt kaptunk! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Étkezésünk után betértünk a parkoló melletti "Tapi-zoo"-ba, ahol magyar háziállatokat lehetett simogatni. . A gyerekek nagyon élvezték. :)
2015. október 25.gyerekekkel járt itt 55 Két gyermekes családként érkeztünk és a nagy erkélyes szállást foglaltuk le, ami tágas, tiszta és kényelmes volt. Szívélyes fogadtatásban volt részünk, a házigazda készségesen válaszolt a kérdéseinkre. A lakrészünk egy családi ház kényelmét nyújtotta, hatalmas erkélyéről pedig csodás panoráma tárult elénk.
Praktikus, mosogató- és egyéb háztartási gépekkel felszerelt konyhája, tágas étkezője és nappalija, valamint két hálószobája (minőségi matracokkal! )igényesen, modern bútorokkal volt berendezve, nagyon otthonos volt! Nagyon elégedettek voltunk a szállással, ami minden igényt kielégítő volt! ! Egyetlen probléma volt csak: nyaralásunk előtt hónapokkal foglaltuk le a szállást, de már csak 3 éjszakára tudtuk kivenni. . Szóval igyekezni kell, mert sokan tudják, hogy milyen jó hely! ! ! :)
2014. november 16.gyerekekkel járt itt 55 A mai napig szívesen gondolunk erre a helyre. A ház a falu széléhez közel található, és innen igazán elérhető közelségbe van a Balaton és Veszprém is. A szálláson több apartman van, felszerelt konyhával. Úgy tudom lehet étkezést is kérni, de mi ezt nem vettek igénybe. Baráti házaspárral voltunk, két külön apartmanban.
A szobák tiszták és kellemes hangulatúak voltak, egyszerűen, de minden igényt kielégítően felszerelve. Az udvaron kis tavacska, gyerekeknek játszótér, medence, a felnőtteknek ping-pong asztal, bográcsozó hely. Nagyon szép emlék marad ez a hely, ahol a házigazdák igazán vendégszeretőek voltak!
2014. november 9.a párjával járt itt 55 Párommal szálltunk meg itt 2 éjszakára. A fogadtatás kedves volt, tájékoztatást kaptunk mindenről, ami érdekelt bennünket. A szoba nagyon szép volt, igényesen berendezett bútorokkal, kényelmes ággyal (francia ágy helyett két külön matracos ágy volt, de nem volt kényelmetlen így sem!
)Az erkély árnyékolt volt, bár mi szeptemberben voltunk, így nem volt már annyira fontos ez az árnyékolás, inkább már zavaró volt egy kicsit. A szobához tusoló tartozott, ami szintén nagyon rendben volt, tiszta és jó állapotú volt minden. Talán csak a wifi volt nagyon gyenge, de hát nem is azért szálltunk meg ott. Ja, és az étterem nem a szállodában volt, ezért reggel és este a szomszédos étterembe kellett átmenni. Mivel jó időnk volt, ez nem okozott problémát, de mondjuk szakadó esőben nem szívesen mennék át reggelizni-vacsorázni. . .
2014. november 9.a párjával járt itt 55Már célirányosan ezt az éttermet kerestük meg ottlétünkkor (mivel már egyszer jártunk itt gyerekekkel és elégedettek voltunk), most sem csalódtunk. A környezet nagyon igényes, modern, elegáns, a kiszolgálás figyelmes és gyors, az ebéd finom és laktató, jó ár-érték arány! Számomra különleges ételt fogyasztottam, érdemes volt! Összességében elégedettek voltunk!
2014. november 9.gyerekekkel járt itt 55 Meglepetésünkre a "pincébe" vezetett le bennünket a pincér (én szívesebben ültem volna le az udvaron), de utólag sokkal jobbnak bizonyult ez. Nagyon szépen berendezett, igényesen kialakított hely volt itt, a pincér rendkívül udvarias volt, a kiszolgálás gyors volt és a nagy adag étel is nagyon ízlett!
Mindennel maximálisan elégedettek voltunk, látszott, hogy itt a vendég az "úr", minden érte van.
2014. november 9.gyerekekkel járt itt 35Hosszas várakozás után vették fel a rendelést és hozták ki az ebédünket, bár - mentségükre szolgáljon - tömve volt az étterem. A székpárna vizes volt (nem sokkal előtte jó kis zuhi frissítette fel a levegőt), a desszert meg. . . . hát, köze sem volt a somlói galuskához. Egyébként az ebéd jó volt, de összességében nem fogott meg bennünket a hely. Talán a tömeg, talán a nedves szék is közrejátszott ebben.
2014. november 9.családjával járt itt 55Ajánlom mindenkinek ezt a hangulatos éttermet, ahol nem csak a kilátásban gyönyörködhettünk, hanem az étel is kitűnő volt! Nyitás előtt pár perccel érkeztünk, de nagyon barátságos volt a fogadtatás, a kiszolgálás is gyors volt. A gyerkőcöknek egy kis játszótér szolgáltatta a "szórakozást" arra a kis időre, amíg várakoztunk az ebédre. A desszert és a limonádé is fantasztikus volt, csak dicsérni tudjuk! ! !