2024. március 24.barátokkal járt itt 25 Hárman voltunk egy szép vasárnap délben. Mivel régóta hallottunk az étteremről, gondoltuk kipróbáljuk. A ruhatár mellett kaptunk helyet. Nagyon hideg volt. Amikor kérdeztük miért nincs fűtés, azt mondták azért, mert akkor a felszolgálóknak melegük lesz. Értem. A vendég másodlagos.
Az igazi meglepetés akkor ért, amikor a rántott bécsit kihozták, egy kisebb darabot, díszítés nélkül rádobva a tányérra, és a tányéron egy kompótosban külön a burgonya. Tábori tálalás. A kétszemélyes Krúdy tállal sem kényeztettek el bennünket. Nagyon siethettek a konyhán. Összességében nem éreztem azt, hogy örülnek a vendégnek. Teher voltam a nem kevés fizetségért. Többet nem megyek.
2024. március 3.barátokkal járt itt 25 Már sokszor jártunk az étteremben. Soha nem csalódtunk. Ezért úgy döntöttünk egy családi ünnepet is ott tartunk. 15 vendéget hívtunk. Előre kimentem, mindent megbeszélni. A levest mindenki választhatta, a főételt négy személyes fatálakra kértem. A tortát én vittem. Egy órát vártunk a levesekre. Nyitás után érkeztünk.
A fatálakon pedig csak kóstoló falatkákat találtunk, azt is nagyítóval. A szörnyű az volt , hogy a kétszemélyes tálak tartalmát osztották el háromfelé, négy főnek. Kínos. Csak dadogtunk. A személyzet renkívül udvarias volt. Segítettek mindenben. Mi a konyhafőnököt hibáztatjuk. Neki kell tudnia, hogy egy négyfős tálon mekkora adatnak kell lennie. Bárcsak mindenki külön rendelt volna, kisebb esély lett volna a csalásra!
2021. november 6.családjával járt itt 45 Évek óta visszatérő vendég vagyok a családommal. Gyönyörű partszakasz, Álomszép kilátással. Eddig biztos pihenés. Olvasásra, vagy csak bámulásra. Eddig nagyon kedvesen jelezték, hogy egy területen ne tartózkodjanak gyerekek, biztosítva azok nyugalmát, akik wellness mellett kívánnak pihenni. Idén bármerre mentem olvasni, fürödni, sehol nem volt nyugalom.
Miután gyermekek között dolgozom, azt hiszem jogosan szeretnék egy kis csendet, vagy jogosan szeretnék úszkálni egy kicsit én is a medencében. Meglepetésként ért az is, hogy amikor eljöttünk személyenként jelentős összeget számoltak fel, hogy két órával előbb elfoglaltuk érkezéskor a szobát. Ha ezt időben közlik, akkor inkább elmentem volna sétálni Balatonfüreden. Ezt a két problémámat leszámolva, gyönyörűek a felújított szobák a második épületben, nagyon -nagyon finom , választékos volt a reggeli, vacsora. Udvarias a személyzet. Jó a szálloda üzletpolitikája, de nem mindenben korrekt.
2020. október 5.barátokkal járt itt 35 Annyira szerettük ezt az éttermet, hogy harminc km-t is utaztunk érte. Évek óta visszajárunk. Mindig rengetegen vannak, szinte lehetetlen a parkolás. Az asztalfoglalást is időben el kell intézni. Most úgy éreztük, nem érte meg odamenni. Nem kaptuk azt, amit vártunk. Gyors rendelésfelvétel után nagyon hamar megkaptuk a frissenkészült ételeinket.
A brassóiban több volt a krumpli, mint a hús. Irgalmatlanul elsózták. A mustár os tarja száraz volt, és íztelen. A krumpli mellé átlagos. A majonézes saláta nagyon finomra sikerült. Társaink sem áradoztak. Jól laktunk, de nem jót ettünk. Ezt a választékot és minőséget közelebb, és jóval olcsóbban megkaptuk volna.
2020. október 2.a párjával járt itt 25 Szeretem az itteni kávét. Nincs vele semmi gond. Gyors, azonnali kiszolgálás. De a hely kritikán aluli. Ebben a nehéz időszakban a kosztól ragad minden. Az asztalok, a székek, stb. stb . A pult eleje a dekoráció mikor látott tisztítószert? A belépő szőnyegen, a nyíló ajtó hajtja el a hatalmas porcicákat, kinek a dolga a takarítás?
A személyzeté? Ők megállás nélkül pörögtek, amikor én ott jártam. De többet nem fogok. Más se menjen! Kész fertő!
2020. október 2.családjával járt itt 35 Többször jártam ebben az étteremben. Szép környezet, látványos, szemet nyugtató kert, ami ápolt. Belül már kicsit avittas. Látszik, hogy próbálták felújítani, de minél olcsóbb megoldásokat keresve. Kényelmetlen szék. Nem lehetett drága, mint ahogy az asztalterítő sem. A séf sajnos túl óvatos a fűszerekkel.
A flekken íztelen volt, de a pacal is kívánt volna még sokféle ízesítőt. A káposztasaláta vörösnek nagyon világos volt, fehérnek meg nagyon rózsaszín. Most sem tudom, milyen káposztából készülhetett.
2020. szeptember 23.barátokkal járt itt 55Friss! Friss! Friss! Ez a legeslegnagyobb érdeme. Kedves, gyors kiszolgálás. Bármit rendeltünk, nagy adagot kaptunk, kiváló fűszerezéssel. Az árak teljesen korrektek, reálisak. Nem csoda, hogy egy nagyon kedvelt hely. Vigyázat! Cigánypecsenye nincs, csak natúr fokhagymás szelet! Az étterem a bezárás ideje alatt megújt. Új étlap, új terítők. Csak a vendégek a régiek, mert ide visszajárnak!
2020. augusztus 5.családjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Tavaly jártam ott utoljára. Akkor is jól éreztem magam. De most még jobb volt. Kedves, udvarias személyzet. Segítőkészek. Korrekt ,gyors kiszolgálás. Rendkívül finom vadételek. Nem véletlenül van tele az étterem. Én vadast ettem. Finom volt, de több szószt is elbírt volna. A húsleves remekre sikerült! Végre egy hely, ahol forrón hozták ki.
A hortobágyi palacsinta sajnos hideg volt . A rántott libamáj a legjobb a környéken! Visszamegyek!
2020. augusztus 5.családjával járt itt 55Sokadszor megyek vissza ebbe az étterembe. Látszi a személyzeten, hogy én, mint vendég, fontos vagyok a számukra . Udvariasak, korrektek, segítőkészek! Mindenben készséggel segítenek. Jó a séf. Finomak at főz, süt. Minden étel jól fűszerezett, puha, friss. Mindezt gyorsan ,gusztusosan , bőséggel tették asztalunkra. Jó vendégfogásnak tartom a fizetés utáni csengetős pálinkát!
2020. augusztus 5.barátokkal járt itt 35Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Többször jártam az étteremben. Most sem volt rossz, de nem az igazi! A felszolgálók tették a dolgukat, semmi több. Gyorsan hozták a megrendelt ételeket, italokat. Sajnos a gépkocsivezetőkre nem gondoltak, mivel rostos ivólén és limonádén kívül más üdítő nem volt. A citromos limonádé viszont tényleg nagyon finomra sikeredett.
Az étterem tiszta, kultúrált. Sajnos a parkolási lehetőség nincs megoldva, vagy kiírva, hova lehet ott a hegyen letenni az autót.