2020. október 17.a párjával járt itt 55 Hol is kezdjem? Újra megszálltunk itt, már talán említettem nyáron, hogy milyen szép lett a szálloda a felújítást követően. Most mikor becsekkoltunk több meglepetés is ért. A recepciós Hölgy felkísért a szobánkba, ott átadta a kulcsot, és mondta ha bármit tehet értünk csak szóljunk.
A szobában kézzel írt névre szóló üdvözlő kártya fogadott és egy kis tál friss antipasti. A párnán csokoládé, a hűtőben ásványvíz. Olyan makulátlan tisztaság hogy le a kalappal. Másnap reggel a reggelinél kívánságra készítették a meleg reggelit, majd mikor elköszöntünk, megleptek egy kis útravalóval, két muffin és a zacskóra írt jókívánság formájában. Kis figyelmességek de nagyon jól esnek! Hálás Köszönet mindenért!
2020. július 26.a párjával járt itt 25 Nos mint ígértem, ismét ellátogattunk az étterembe. Most nem Miskolcon voltunk, de gondoltuk meglátogatjuk a diósgyőri várat de előtte ebéd itt. Kb: 13 45 körül érkeztünk az hely majdnem tele volt. Leültünk rendelés felvéve ital étel. Többen érkeztek utánunk egész pontosan 24 en akivel a pincér közölte hogy 1 óra 20 percet kell várni, azt hittem az asztalra de mint kiderült az ételekre ha leülnek.
Még ekkor sem izgultunk hiszen a mi rendelésünk 30 perce leadva, lett volna, ha 1 óra elteltével mivel már rákérdeztünk ki nem derül, hogy kis hölgy nem adta le! Na . . . . eg. No innen még kb 45 perc volt a főétel bár Én közben megkaptam a Halászlevet. Egy kicsit több mint 2 órát töltöttünk az étteremben, közben 24 ember nem ült le! ? Rájöttem a látottak és hallottak alapján hogy a konyha nem képes teltházat vinni. Elnézést kértek 20x de már mindegy volt! Ugrott a várlátogatás mert indulnunk kellett haza. Egyszóval a kaja jó bár most a libát elkapkodták, de hétvégén az ebédidő csak ráérőseknek javasolt. Nem mondom hogy nem térek vissza, de azt sem hogy igen!
2018. augusztus 26.a párjával járt itt 55 Nyaralás alkalmával kihagyhatatlan hogy itt ebédeljünk! Augusztusi hosszú hétvége lévén rengeteg ember volt szinte telt ház. Volt némi fennakadás a rendelés felvételében de az ételek viszonylag hamar érkeztek és a szokásos kiváló minőséget hozták! Remek volt a vegyes halászlé és a babgulyás is ! ! ! !
Csodálatos helyen,finom ételek, készséges kiszolgálás! ! ! :) Köszönjük! ! !
2018. május 14.a párjával járt itt 55 Minden egyes egri látogatásunk alkalmával legalább egyszer itt étkezünk. Persze jó hogy a gasztronómia változik de néha kell egy kis Magyaros. Itt még nem ettünk kifogásolható ételt, sőt! ! ! ! Hangulata van ennek az étteremnek a lugassal, a télen is hívogató magyar nótákkal és finom ételekkel!
Már sokféle ételt megkóstoltunk de csalódás még sosem ért, pedig nagy gourmetek vagyunk! ! ! :)
2018. május 14.a párjával járt itt 55 Nem titkolom hogy elfogult vagyok azokkal az éttermekkel melyek változnak ugyan de megőrzik saját kialakult arculatukat. Amikor csak tehetem és Egerben járok itt étkezem! Még sosem fordult elő hogy az étel kifogásolható lett volna. Szeretem hogy ha kell visszatérnek a közönség kívánsága szerint egy ételhez bár már levették az étlapról.
( csiga) :) Minap a pincér Úrral folytatott beszélgetésem folyamán ígéretet kaptam hogy ha napokkal előre szólok elkészítik egyik kedvenc ételem a szalontüdőt! Kóstolják meg az ételeket és ne ítéljenek csak az értékelések alapján! :)
2018. május 14.a párjával járt itt 55 Másodszor szálltunk meg itt a a feleségemmel. Most is a maximális kiszolgálást kaptuk, semmi fennakadás vagy egyéb bosszantó dolgok. A személyzet kedves udvarias és készséges! A szobánk kényelmes volt. A Szálloda Szépasszonyvölgy közvetlen szomszédságában fekszik, így a pincék karnyújtásnyira vannak!
Ebédeltünk az éttermükben , és nagyon finom volt és a Szálloda biztosít 10% kedvezményt a fogyasztásból. Remek hely csak ajánlani tudom! ! ! :)
2018. április 2.a párjával járt itt 15 Nos egyszer már értékeltem a helyet. Akkor sem volt minden 100 as de az ételek finomak voltak. Most is betértünk, látszott hogy Húsvét lévén sokan vannak. Mindegy kaptunk asztalt minden rendben volt, kiválasztottuk a séf ajánlásából a húsvéti ételt. Két különböző levest a Feleségem sertés szüzet kért én nyulat.
Mindkét leves nagyon! borsos volt mi speciel szeretjük de határeset volt. A főételek, a nyúl olyan kemény volt hogy nem lehetett elvágni és ez most nem a kés hibája volt a sertés szűz meg kemény volt és valami, talán táp szaga volt. Mert azt fel sem tételezem hogy nem volt friss. Ami pozitív hogy elvitték és felajánlották hogy válasszunk mást, de hát ezek után? Akkor viszont eltekintettek a számla kifizetésétől amit nagyvonalú gesztusnak tartok. Nem tudom mi történhetett, talán nagy volt a nyomás a konyhán és ez most az ételek minőségén csapódott le. Ettől szerintem ez még egy jó hely. A kritikám építő jellegű :)
2018. április 2.a párjával járt itt 45 Második alkalommal szálltunk meg itt. Igazából minden rendben volt a személyzet nagyon udvarias és segítőkész a szobánk tiszta volt az ágy nagyon kényelmes. Remek helyen van séta távolságra a centrumtól. Csak az a fránya wifi! Két csatlakozási lehetőség van de mindkettő nagyon lassú. Azt gondolom a 21.
században az alap hogy az internet elérhetőség tökéletes legyen. Ennek ellenére tudom ajánlani :)
2018. március 25.a párjával járt itt 55 Alig vártam hogy szombat legyen mert márciusi tél lévén kinyit végre ez a halsütő! Rábeszéltem a Feleségemet hogy süllőt együnk jó tokaji borral kenyérrel, hasábburgonyával. tartárral, almapaprikával! Nem is tudom mit mondjak! ? Valami brutál finom volt! Forró ropogós kívül, belül gyönyörű fehér halhús,frissen sült burgonya puha kenyér!
! ! ! Nesze neked fogyókúra! ! ! :)
apropó láttam kifogásolták az árakat? Azért mert egy halsütőben készítik ezt a remek ételt az nem azt jelenti hogy aprópénzért adják! Egyébiránt nem volt drága: személyenként mindent egybevéve kb: 1500Ft. Csak szólnék hogy az éttermek többségében a süllő 1 dkg 80 FT
2018. március 25.a párjával járt itt 45 Már nagyon sokat olvastam a helyről pro és kontra! Mi nem bántuk meg hogy átsétáltunk a hídon! nagyjából azt kaptuk amit vártunk( tam). Viszonylag hangulatos a hely a személyzet próbál helytállni:) Az étel amit ettünk? A gulyás remek volt,a haltepertő nagyon jó én keszeget ettem ami friss volt jól meg volt sütve de!
Ha frissen sütik a halat, a hasábburgonyát miért nem? Kissé állott volt mert előre le volt sütve. Ez sokat von le az amúgy finom ételek megítéléséből!