Egy életre szóló felejthetetlen élményt kaptunk! -
Rózsa Panzió Mezőkövesd
2013. április 27.a párjával járt itt 55 Fáradtan és foglalás nélkül estünk be egy meleg nyári napon. Kedvesen fogadtak minket. Mindenre készségesen válaszoltak. A szobánk hihetetlenül tiszta volt. Szállodai dolgozó lévén van szemem hozzá. A vacsoránk ízletes és bőséges volt. Másnap reggel nagyon korán kellett indulnunk, így nem tudtuk megvárni a reggelit, ezt előző este említettük a recepción.
Az éjszakás recepciós kávéval várt minket, direkt nekünk főzte, mert már tudta, hogy korán indulunk. Csomagolva volt a reggelink az útra, ami bőséges és finom volt. A szendvics mellé egy-egy almát is csomagoltak. Sajnos nem volt módunkban azóta itt járni, de ha arra visz minket újra a motorunk, biztos betérünk. Remélem azóta is olyan kedvesek, vendégszeretőek.
2013. április 27.gyerekekkel járt itt 55 Bármikor jártam Gyulán, soha nem hagytam ki a Hamburger Bárt. Mindig gyorsan, kedvesen szolgálnak ki. Van egy mosolyuk a számodra. Segítőkészek. Az ételek finomak, bőséges a kínálat. Nagy a választék. Egyedi a városban a Limonádéjuk. Az étterem mindig tiszta, folyamatosan törlik az asztalokat.
Van hely családoknak és annak is aki csak egy pár percre ugrik be egy kávéra. Napilap van a pultnál, bárszéken is elfogyaszthatod amit kértél, ha nincs időd sokáig maradni. A WC-k tisztasága és felszereltsége kifogástalan. Még nem csalódtam bennük. Bárkinek bátran ajánlom! ! ! !