2017. december 13.gyerekekkel járt itt 45 Családdal 3 gyermekkel (a legkisebb 2 hónapos) érkeztünk dobogókőre. A cél az volt , hogy egy csendes, nyugodt helyet találjunk magunknak. Mivel városban mostanában nem láttunk havat így esett a választás dobogókőre. Had élvezzék e gyerekek. Hó az volt is bőven :) A szállás a mi igényeinket maximálisan kielégítette.
Voltak fenntartásaink mivel a legkisebb gyermekünk még csak 2 hónapos, de amit kaptunk azzal minden szempontból maximálisan megvoltunk elégedve. A személyzet előzékeny és segítőkész, az ételek kimondottan finomak és bőségesek. A nyugalom maximális. A közelben számtalan látnivaló. Szánkózódomb stb. . . Volt mit megnézni. Jókat csavarogtunk. Az ott töltött 4 nap alapján csak ajánlani tudom főleg így a téli időszakban.
2017. december 11.gyerekekkel járt itt 45 Családdal kis gyermekekkel voltunk. A Simontornyai éttermek közül nekünk ez vált be a legjobban. Finomak az ételek a felszolgált mennyiség is rendben van. Ottjártunkkor a várakozási idő kb 15 perc volt (nyilván függ a vendégek számától). Ár-érték arányban teljesen rendben van. A kínálat tekintetében egy átlagos étteremnek mondanám.
Minden kapható ami általában az éttermek nagy részében. Összességében jónak mondanám, semmi extra viszont ami van azt csak ajánlani tudom.
2017. december 11.gyerekekkel járt itt 55 Egy hosszú hétvégét (4n,3é) töltöttünk itt 3 gyermekünkkel. A legkisebb még csak 1 éves :) Kellemes, családias, nyugodt környezet fogadott minket. A tisztaság jóval az átlagos felett van! Rendkívül kedves és segítőkész a személyzet. Az apartman teljesen felszerelve. Hűtő, mikró, tűzhely, evőeszközök, stb. . .
Minden szobában TV, klíma. Az alagsorban díjmentesen használható konditerem. Kerthelyiség, mini golfpálya. A bőséges reggeliben minden benne van, aminek benne kell lennie felnőttnek gyereknek egyaránt. Ennek ellenére minden alkalommal megkérdezték szükségünk van-e bármire, elegendő-e a felszolgált mennyiség. Összességében nagyon tetszett a szállás. Bátran ajánljuk mindenkinek. Kisgyerekes családok is bátran keressék fel!
2015. december 6.gyerekekkel járt itt 45 Csodálatos környezetben az erdő szélén,tó partján helyezkedik el az étterem. Egyterű viszonylag kicsi belső helyiség, ezzel szemben egy viszonylag nagy kerthelyiség, amiről nagyon szép kilátás nyílik a tóra. Az ételek és italok választéka nagy. Árak tekintetében szerintem erős középmezőny.
Az ott jártunkkor a rendelt ételeket gyorsan felszolgálták. Az ételek minőségére nem lehet panasz, viszont a mennyiséget lehetne egy picit fokozni. Alapvetően elégedettek voltunk, két gyerekkel jártunk ott, nekik is ízlettek a felszolgált ételek.
2015. december 6., csoporttal járt itt 55 Népes kis gyermek csapattal (18 fő) érkeztünk a vendéglátó helyre születésnapi "buli" céljából. Az ételek italok választéka széles, a gyerekek nem tudtak olyat kérni amit ne tudtak volna teljesíteni. Az ételek minősége, és mennyisége maximálisan várakozáson felüli. A kiszolgálás rendkívül gyors, rugalmas.
Az étterem belső elrendezése jó, barátságos. Két külön belső részre osztott, valamint egy kerthelyiség is tartozik hozzá. A tisztasággal is minden rendben volt úgy az étteremben mint a mellékhelyiségekben. Bankkártyás, Szép kártyás, fizetés lehetséges. Összességében nagyon elégedetten távoztunk. Bátran ajánljuk mindenkinek.
2015. december 5.barátokkal járt itt 45 Nagy a választék fagylaltokból, tortrákból és süteményekből egyaránt. A földszinten cukrászda működik az emeleti (korábban kávézó-cukrászda rész) hosszú ideje zárva van. A sütemények cukor és egyéb hozzáadott adalékanyagok nélkül készülnek. Elég sokat végigkóstoltunk, egy-két kivétellel azt lehet mondani, hogy nincs ízük a süteményeknek.
Az ott jártunkkor vásárolt pogácsák (több fajta) a 2. 200. - forintos kilónkénti ár ellenére teljesen szárazak voltak. Összességében kicsit csalódtunk, mert korábban elég finom, friss, intenzív ízű süteményeik voltak. A személyzet kissé, mintha elcsigázott lenne, hiányoltuk a mosolygást és az arcokon az a ma is dolgozni kell kifejezés elég kiábrándító volt.
2015. november 1.gyerekekkel járt itt 55 Bakonyjákó közepén, nyugodt, csendes környezetben elhelyezkedő rendkívül hangulatos szálláshely. Erdő, patakok, vízesések övezik. Az elhelyezkedéséből adódóan a mobil eszközök nem nagyon működnek, de ez a pihenést inkább csak pozitívan befolyásolja. A szálláshelyen rendkívül figyelmes és előzékeny személyzet tevékenykedik.
A felszolgált ételek változatosak, finomak ugyanakkor egészségesek. A személyzet egyéni kéréseket is minden probléma nélkül teljesít. Igénybe vehetőek egyéb szolgáltatások, vezetett kirándulások, szauna, stb. . . A szálláshely vezetője rendkívül tájékozott a környék történelmi, geológiai és élővilágával kapcsolatban. Bátran ajánlom a szálláshelyet mindenkinek.
2015. november 1.gyerekekkel járt itt 55 Szomszédos településen pihentünk, onnan mentünk át vacsorázni. Az étterembe belépéskor azonnal segítőkész személyzet lépett elénk, majd rögtön az asztalhoz kísértek. A rendelésünk leadása után alig 15 percet kellett várnunk az ételek felszolgálására. A felszolgált ételek minősége és mennyisége is várakozáson felüli volt.
Nem tudtuk elfogyasztani így csomagoltatni kellett. Az ételek a gyermekeinken is kimondottan ízlettek. Az árak meglepően kedvezőek. A személyzet rendkívül figyelmes. Köszönjük. Bátran ajánljuk az éttermet mindenkinek! Ha erre járunk biztosan betérünk újra.