2018. szeptember 19.gyerekekkel járt itt 15 A szobák piszkosak, takarításnak nincs nyoma. A függönyök olyan ócska, leamortizálódott darabok, amit vidéken a kutyák alá tesznek a kutyaházba. A karnis leszakadva - egyik este ráesett a gyermekemre. A lámpa törött, vagy búrája sincs. A két szoba közti ajtót csak sarkig kitárva lehet tartani, mert úgy ül a padlón, hogy nem lehet behúzni.
Első dolgom volt kezet mosni megérkezéskor. A víz a csaptelepből EGYÁLTALÁN nem folyt le. Innentől kezdve első este fogmosás a WC csésze fölött. Másnapra adtak egy másik szobát, mert megjavítani nem sikerült. A másik szoba sem mutatott jobb képet, mint az előző. Itt is leszakadt fiókelőlapok, piszok. Étkezés: minősíthetetlen. A reggelinél a legolcsóbb termékek. Tesco Value fekete tea, Lidl saját márkás tea. A legolcsóbb hitvány virsli. Hogy a kínálat többnek látszódjon az üres filteres dobozok is kinn vannak. Figyelem! - molylepkével tele a lezárt tetejű kekszes doboz, amibe 2-3 féle irtó régi keksz volt. Szintén molylepkét is kaptam a müzlis tálamba, amikor kakaós pelyhet csapoltam az arra rendszeresített tárolóból. A kiscsomagos margarinkrém szavatossági ideje ottjártunkhoz képest 1 hónapja lejárt. Tej: 1,5%-os UHT. Személyzet: 4 éjszakát töltöttünk a helyen. A személyzet érkezésünktől távozásunkig egy és ugyanaz a személy volt! Szívesen megnézetném egy hivatalos szervvel, hogy is van ez? ! Ezek után már gondoltam utána nézek az üzemeltetőnek. Árvai Húsipari Kft. 2013 óta minden évben veszteséges! 2017-ben 8,5 mill Ft bevétel mellett mínusz 19,2 millió veszteséget könyvelt. Foglalkoztatottak száma: 1 fő! Ez sem tűnt még fel egy szervnek sem? ! Más ne legyen olyan balszerencsés, hogy ezt a helyet választja és megkeseríti az egrii napokat. Ja és egyáltalán nem olcsó hely. Jókora pénzlehúzás Zimmer Feri stílusban.
2014. április 30.gyerekekkel járt itt 25 A 4 csillagos besorolásakor jó összeköttetésben lehetett a minősítővel. Kilépve az épületből messze átlagon aluli a környezet. Babakocsival lehetetlen a közlekedés, átgondolatlan koncepció, tisztátlan kültéri ülőalkalmatosságok és asztalok. A szállodához tartozó terület jó része gazos, rendezetlen.
Miért nincs akkor elkerítve a még rendezésre, kialakításra váró rész? A személyzet kezdő, hozzá nem értő. (A recepciós egy bababarát szállodában nem tudja, hogy mi a különbség egy rácsos kiságy és egy utazóágy között). Az üdvözlő ital létezéséről, távozáskor szereztünk tudomást. Félpanziós ellátáshoz semminemű ital nem jár a vacsorakor. Viszont szokatlanul túlárazott értéken hozzá lehet jutni. :). Első este a lefolyót ki kellett tisztítanom, mert a víz nem folyt le a zuhanyzóban (Kellően gusztustalan mutatvány volt. ) A mosdótál széléhez senki ne érjen, mert már billen is oldalra és szétcsúszik alul a lefolyó cső. Az ablakok piszkosak voltak a szobán, rég lehetett tisztítva. A falon több helyen lyukak vannak a gipszkartonban, ami papír zsebkendővel van bedugdosva. A select plus szobában a kád csak látványelem, víz nem jön a csapból. Baba svédasztal? Hát az általában kétféle bébiétel, ami ki van rakva és eheti a gyerek mindig ugyan azt. A baba mama szoba inkább egy gyenge tárolóhelységnek illik be. Salgó polcra rakott baba eszközök. A vízforraló vízköves, tisztátlan. A játszóház épülete igénytelen kivitelezés. - a felszereltsége jó. Összességében azt gondolom, hogy nincs megfelelő vezető a szálloda élén. Az elhelyezkedése, a táj adottságai pedig nem a szálloda érdeme!