2018. július 18.a párjával járt itt 15 Két fős szoba helyett kaptunk egy családi szobát,ami iszonyat sötét volt. Az ágyak annyira kényelmetlenek voltak,hogy nem bírtunk aludni. A választékosnak beígért svédasztalos vacsora 2 féle ételből állt,ami nem is volt finom. Így minden nap máshol vacsoráztunk,hiába volt fizetve. Minden napra kifizettük a parkolást,de már 2.
nap arra értünk vissza,hogy nincs hely. Mikor szóltam a recepción,közölték velem,hogy mit csináljanak,vegyek parkolójegyet és álljunk meg az utcán. Privát wellnes,hm jó is lett volna,ha nem kukkoltak volna be az ablakon folyamatosan. Még sorolhatnám,de nincs kedvem írni.
2014. március 17.a párjával járt itt 55Kettesben voltunk a férjemmel és nagyon tetszett nekünk. A reggeli finom volt és bőséges. A személyzet nagyon barátságos,udvarias és segítőkész. A szoba tiszta és kényelmes volt. De ami a legjobban tetszett az a wellnes. A medence nagyon szuper és a gyertyafényes pezsgőfürdőzés szuper volt. A masszőr hölgy nagyon kedves és nagyon ért a munkájához. Az egész hely szuper
2014. március 17.gyerekekkel járt itt 35 Zamárdit nagyon szeretjük,de a szállodával nem voltunk elégedettek. A szobában a szúnyogháló lyukas volt és folyton bejöttek a darazsak nem mertem aludni nehogy megcsípje egy a gyereket. A medence szép,de nagyon hideg volt,egyszer voltam benn,és nagyon megfáztam és pont babát vártam. A nyaralás hátra levő részében beteg voltam.
A személyzet viszont nagyon kedves és barátságos,folyamatossan hozták a húslevest,hogy minél hamarabb meggyógyuljak.
2014. március 17.gyerekekkel járt itt 55Nekem ez a szálloda volt az "álom",és nem csalódtam benne. A szálloda gyönyörü,a kilátás a várra csodaszép. Igaz télen voltunk,de így is nagyon szép volt. A személyzet nagyon kedves volt,8 hónapos terhes voltam és mindenben segítettek. Az ételek nagyon finomak voltak. Kisfiam kedvenc szállodája lett és az enyém is. A medencék nagyon jól vannak kialakítva és kényelmessek
2014. március 17.gyerekekkel járt itt 552013 nyarán voltunk,két gyermekkel az egyikük még csak 4 hónapos volt. A szálloda nagyon szép,tiszta a személyzet pedig nagyon segítőkész és barátságos. A reggelik és a vacsorák nagyon finomak voltak. A medencék nagyon jók gyerekek számára is. A különböző programok nagyon tetszettek különössen a sétahajózás és,hogy "kétszer" láttuk a naplementét egy este alatt