2015. július 27. járt itt 15 Értékelésemben látszik, hogy a helyszín az szép és kíváló lehetne üdülésre. Viszont az a probléma, hogy a háziak rémálommá teszik. A helyszínen laknak és nagyon figyelnek minden le nem kapcsolt villanyra és elég bizalmatlanok. Érkezéskor ahelyett, hogy elmondták volna mit merre találunk a nyaralásunkhoz, csak arról hallottunk hogy mit nem szabad és egyből fizessünk is első nap.
12en voltunk 240. 000ft-ot hagytunk ott 3 éjre, és ha egy villany a teraszon égve maradt, akkor feljöttek lekapcsolni, szóltak másnap és kiraktak papírt is hogy le KELL kapcsolni. Nagy tűzrakót nagyon nem vették szívesen, hogy használtuk. Állítólag felgyullad minden, vagy mi volt. Medence közelébe sem kell menni, mert Tilos ugrálni. (azt nem is használtuk). Folyamatos bizalmatlanság, hogy biztos többen vagyunk csak kevesebb főt mondtunk. Egyszóval kellemetlen az ott tartozkodás a háziak vendéglátáshoz nem értő, "tanáros" stílusuk miatt. Nem mennék többet odavissza, és evvel mindannyiunk így van.