2016. december 21.a párjával járt itt 15A étterem kedvező elhelyezkedése végett jutottunk arra, hogy kipróbáljuk ezt a helyet. Sajnos nem hozta azt a szintet, amit vártunk egy ilyen remek helyen fekvő helytől. A lepusztult retro tér helyett egy modernebb és vidámabb környezetre számítottunk. Az ételek sem nyűgöztek le minket. Semmivel sem nyújtott többet egy otthoni vasárnapi ebédnél. Remélem, hogy sikerül kihozni ebből a helyből valami sokkal jobbat.
2015. augusztus 3.családjával járt itt 55Az utóbbi években óriásit romlott az ott kapható ételek minősége, pár évvel ezelőtt még nagyon szerettünk oda járni, ma már viszont eszembe sem jutna, hogy ott egyek. A kiszolgálás is lassan a minősíthetetlen kategóriát fogja megütni. . . Az ételek nem finomak viszont rettentő drágák. (Ami nem lenne gond ha cserébe finomak lennének. ) Nem ajánlanám senkinek!
2015. augusztus 3.a párjával járt itt 45 Már nagyon vártuk a párommal, hogy végre kipróbáljuk ezt a helyet is. A kiszolgálás kifogástalan volt. A desszert maga volt a tökély. A főétel viszont óriási csalódás volt számomra. Tudtam, hogy olyan ételt választok amit könnyű elrontani, azonban álmomban nem gondoltam volna, hogy egy egyszerű köretben is csalódnom kell.
Az adag nem volt rossz viszont a sok köret helyett lehetett volna egy kicsivel több hús a tányéron. Mindettől függetlenül adok a helynek még egy esélyt. . .
2015. augusztus 3.gyerekekkel járt itt 55A kiszolgálás legtöbbször kedves és gyors. A pultos hölgyek napra készek eddig bármilyen kérdésünkre tudtak válaszolni. (Máshol sajnos előfordult, hogy fogalma sem volt a felszolgálónak, hogy mit tartalmaz egy-egy étel. ) Az ételek mindig finomak,laktatóak. Eddig még nem csalódtunk. Esélyünk sincs megunni, mert mindig van valami újdonság. :) Ár-érték arányban 5*! ! !