2015. július 23.a párjával járt itt 15 4 napos csomagot vásároltunk a szálláshelyen, melyet előre ki kellett fizetni. A csomag tartalmazta a félpanziós ellátást is. Az ételek minősége és mennyisége kritikán aluli, a gyomorrontás garantált (az ételben megtalálható volt a döglött légy is, a desszertnek felszolgált, nagyítóval is alig látható dinnye romlott volt).
A hirdetésük szerint a félpanziós vacsora étlapról választható, ez nem igaz 2 leves, 3 főétel (ami nem frissensült, hogy azt külön vedd meg ebédre), 1 desszert közül lehet választani. Példa: tarhonya leveles, krumplis tészta, dinnye (ami romlott). Az ételt csak az általuk kijelölt asztalnál fogyaszthatod el idegenek társaságában és szó sincs róla, hogy a nagy melegre tekintettel a teraszon ehess. Úgy éreztük magunkat, mint egy lepukkant "SZOT üdülőben". A szobák tisztasága és felszereltsége minősíthetetlen, iszonyatosan meleg, szúnyogháló nincs. A személyzetnek halvány fogalma sincs arról, mi a mosoly, vagy segítőkészség. Egyetlen kedves ember dolgozik itt, az úszomester. Iszonyatos a fejetlenség, nincsenek felkészülve vendégfogadásra, az ott dolgozók kimerültek és kedvetlenek. A reggeli mindennap ugyanaz és nagyon kevés, úgy kell könyörögni egy fél csésze tejért, evőeszközért, vagy egy darab kenyérért. Hát ezek után egy nappal előbb, fejvesztve távoztunk a szálláshelyről. Természetesen senki nem kérdezte, mi az oka ennek?