2013. december 2.a párjával járt itt 25 Idén novemberben voltunk itt. A 4* sajnos teljes mértékben eltúlzott a Hotel tekintetében. A negatívumok:
1. A szálloda portásai egyszerűen nem tudtak köszönni
2. A "Ne zavarj! " tábla kinnlevése ellenére bejött a szobába a személyzet, evvel felkeltve bennünket
3. A kinti medencéhez ki volt írva, hogy fűtött, és üzemel, ehhez épest 14 fokos volt a medence.
4. A zuhanyzóban annyi nyomás nem volt, hogy egy hosszabb hajú hölgy hajat tudjon mosni. 5. Hét közepén mentünk, de így is volt, hogy várni kellett az összesen kb 10 fős pezsgőfürdőre, kicsi a wellness részleg, cserébe tiszta és szép. 6. Amit az egyik portásnak elmondtunk/jeleztük, nem adta át a másik portásnak. 7. Óriási különbség a Standard és Superior szobák között. A Standard szoba régi bútorokkal van felszerelve, a széf akkora, hogy egy tablet PC nem fér bele, nemhogy egy laptop. A pozitívumok:
Szép, tiszta szálloda, az étel is finom, az étterem is tiszta, a beltéri medence szép.