2017. június 17.gyerekekkel járt itt 55 Most voltam elöször a családdal unokákkal,ök már voltak itt. Nagyon szuper hej mindenkinek ajnánlom a lovagi játék tökéletes volt,meg a vacsora is. Gyerek és felnött barát szálloda a gyerekek ki se akartak jönni a vizböl pedig egy hetet töltöttünk itt. Az étkezések kiváloak voltak nem beszéleve a tökéletes szeméjzetröl.
Kiválo felszolgálás plussz unokáimnak volt vetélkedö is. Még megyünk az biztos. A várba érdemes felmenni nagyon szép plussz a kilátás is.
2016. november 1.a párjával járt itt 55Mindennel megvoltunk elégedve. Mindig ide fogunk menni. Ajánlom mindenkinek. 4 voltunk szobák kiváloak voltak. a szeméjzet mindent megtett a vendégekért. A welnesz részleg is kiválo volt. Nagyon köszönöm hogy itt voltam ezen a csodálatos hejen. Az ételek kiváloak voltak mi ebedet is kértünk ami isteni volt. Mindig vissza fogunk ide térni erre a hejre merem ajánlani mindenkinek.
2016. május 3.a párjával járt itt 55 Hallomásból ismertem a szállodát. Lányomék voltak egy hétvégére pihenni. Nagyon sok jót meséltek róla szinte már azt hittem túlzásokba esnek a dicsérő szavakkal. Na de elkövetkezett a mi hétvégénk férjemmel. A táj a szállodának az elhelyeszkedése egyszerűen lenyűgöző a Duna közelsége a hegyek erdő jó levegője.
Egy órával előbb érkeztünk de nem volt akadálya hogy elfoglaljuk a szobánkat. A személyzet kedvesen fogadott mindenben segítségünkre volt ha kérdéssel fordultunk feléjük. A szoba tiszta kellemes volt a szauna a medencék élvezhetőek. (igaz lehetett volna intenzívebb a sodrás a pezsgés a medencében ). A reggelire vacsorára nem tudok elmarasztalót mondani. Ízletes volt bőséges választékkal. Mindent összevetve kellemes kikapcsolódásban volt részünk.