2015. július 14.a párjával járt itt 45 Elhelyezkedés tökéletes, város központban. Ebből következik, hogy az éjjel nem volt zavartalan, szálloda mögötti nyilvános parkolóból állandó hangoskodás mellett nem igazán lehetett aludni. De nem baj, a város gyönyörű. Reggeli szerény, de a kávé szállodához képest nagyon jó. Szoba kényelmes.
Ajánlom másoknak is, akik a városlátogatás miatt kívánnak megszállni a Szent Jánosban.
2014. december 30.családjával járt itt 45Kedves, kézséges személyzet. Már több alkalommal jártam itt, az ételekre, választékra és kiszolgálásra nem tudok rosszat mondani. Ár-érték arány megfelelő.
Ami nem tetszik: az ételszag, a sült olaj szaga terjeng az étteremben.
Egyébként több ízben, előzetes megbeszélés alapján hoztam el frissen sült tálakat otthoni fogyasztásra.
Merem ajánlani egy átlag ebédre, vacsorára.
2014. november 4.a párjával járt itt 35 Olyan finom halászlét nem ettem még, mint a Tata Szálka étteremben. Egyéb halételeik is nagyon finomak. Dicséret a szakácsnak. Az adagok is hatalmasak. Már több alkalommal jártam itt, és az ételekben soha nem csalódtam. Az étterem nem tetszetős, a mosdó helység elég gyalázatos. Ha ez zavaró, az ételt haza is lehet vinni.
Viszem az edénykémet, megtöltik halászlével, és otthoni környezetben fogyaszthatjuk.
2014. október 1.a párjával járt itt 553 kellemes napot töltöttünk a Hotel Karos SPA-ban.
Szép a szálloda, bár néhol egy kis felújítás ráférne, pl erkélykorlát kopik a festék, wellnessben néhány mozaik kiesett - pótlás szükséges.
A pezsgőfürdő különösen tetszett. Az étterem, az ételek is megfelelőek voltak. Személyzet kedves, szolgálatkész.
Meg voltunk elégedve, ajánlani tuodom mindenkinek.
2014. augusztus 5.a párjával járt itt 25 2014. július 25-27
Ami tetszett: a panoráma! Gyönyörű a kilátás! A recepciós hölgy nagyon előzékeny volt. Ami nem tetszett: szobánk szó szerint mocskos volt. A függöny, a lámpabúrák, a szőnyeg, a fürdő. A fürdőben (4csillag! ! ! ) nem volt a túsfürdő tartóban túsfürdő. Ugyan klasszik szobánk volt, de az nem kellene egyenlőnek lenni a kosszal.
Ételek: választék volt, de nem voltak jó étkek. A reggeli kávé valami borzalom. Wellnes: ennyi vendégre a pezsgőfürdő nevetségesen kicsi. (5-6 személyes? ) A medence jó volt, bár jó lett volna, ha a gyerekeknek is van valami medence, zavaró volt uszás közben ugrált körülöttünk a gyereksereg. A knepp taposóban a köveket újra kellene rakni, sok helyen a beton, a medence alját tapostuk. Összeségében: egy 4 csillagos szállodától többet vár el a vendég.
2013. december 30.a párjával járt itt 35A környezet nagyon szép - Tatai tó partján -, és maga az étterem és a kerthelyiség kellemes.
Többször jártunk már ebben az étteremben, és mindig finomakat ettünk.
Legutóbb 2013.júliusában voltunk. Sajnos ekkor ételekkel kapcsolatban nem volt jó tapasztalatunk. A kiszolgálás átlagos, pincérek udvariasak.
2013. november 21.a párjával járt itt 55 Kellemes hétvégét töltöttünk a mórahalmi Colosseum Hotelben. A szálloda - mint ahogy a neve is jelzi - a Római Colosseum formájában épült, nekünk nagyon tetszett. Hangulatos wellnes részleg illetve Erzsébet fürdő a vízimádókat, gyógyulni vágyókat jól kiszolgálta.
Az étteremben a pincérek lesték a kívánságunkat, vacsorakor a manager köszöntötte az étterem ajtajában a vendégeket. Igényes berendezés, tetszetős külső és belső. Recepción lévő ifjú dolgozók kedvesek, barátságosak voltak. Jó visszagondolni erre a szállodára, ajánlom másoknak is.