2017. augusztus 14.barátokkal járt itt 35Csak egy sima menűt szerettünk volna ebédelni. Nos ez nem sikerült,mert csak fél 12-től van menü. A választott étel átlagon aluli volt sajnos,a tepsis burgonya szénné égetve,,ehetetlen. A "pékné módra" husi is jól megsütve,nehogy meg lehessen rágni.
Lehet hogy csak én választottam rosszul,de túl drága volt a minőséghez képes.
2017. június 14.egyedül járt itt 35 Egy napot töltöttem itt. Szép helyen van a hotel,kicsit macerás megközelíteni. GPS ajánlott. Nagyon szép kilátás a Szépasszony völgy-re. Hátul le is lehet sétálni. A szoba szolíd,csak ami szükséges az van benne. Fürdőszoba elfogadható,tusolóval. Sampon,kézmosó,és hajszárító is volt,ami pozítív. Az ágy nagyon kényelmes volt.
TV eléggé retró,és elég kevés a csatornakínálat. Wifi kissé gyenge volt hogy megszakadt a net. Tisztaságban fejlődni kellene/az előző hölgyvendégnek kissé sok hajszála maradt a padlón. . . . /Személyzet nagyon kedves,semmi probléma. Reggeli bőséges és friss volt.
2017. június 14.egyedül járt itt 55Egy napot töltöttem Egerben,vacsorához ezt a kis hangulatos,barátságos éttermet választottam. Szezon eleje,esti órában nem volt tömeg,valójában egyedüli vendég voltam este 7-kor. A pincér nagyon kedves,segítőkész volt. Étterem tiszta,nemdohányzó,csendes. Az étel nagyon finom és gusztusos volt,nem kellett túl sokat várni rá. Mindenkinek ajánlom!
2017. április 23.gyerekekkel járt itt 35 vacsorázni mentünk a lányommal aki ritkán van itthon,mármint Mo-on. rossz asztalt választottam a sarokban,mivel az utánunk érkező fiatal férfi társaság igencsak hangos ,és szabadszájú volt,és a mellettünk lévő asztalt választották. . Az ételre átlagos ideig kellett várni. Mondjuk a kért 3dl üdítő helyett 1 2dl-es üvegest kaptam,nem hisztiztem miatta.
A választott hal ételt egyáltalán nem éreztem hal-nak. A deszert viszont kiváló volt. aki nyugodt,hangulatos vacsorára vágyik gondolja meg jól. sok a fiatal,és kissé hangos a pizzéria!
2017. április 22.a párjával járt itt 55 Mindennel meg voltunk elégedve,kedves,humoros pincérek,nagyon finom étel. Viszont a kenyér lehetne frissebb,,vagy lehet pont én fogtam ki a nem friss kenyeret. . /Ha van kijelölt dohányzóhely,akkor a helyieknek/városi/ miért szabad mégis a teraszon az étkező vendégek közt dohányozni? Ez zavart!
/Jól megközelíthető,frekventált helyen van,gyalogosan is gyorsan idetalál az ember.
2017. április 22.a párjával járt itt 45Álltalában minden rendben van a panzióval,kissé nehezen találtuk meg,parkolás kissé macerás ha sok a vendég. A reggeli lehetne változatosabb,ha volt valami + kérés,megpróbálták teljesíteni. Kedves segítőkész szállásadók. Az ágy matraca cserére szorul,eléggé ki volt feküdve már. sajnos a falak itt is vékonyak,reggel ébredni kell a szomszédokkal. . Nagyon karcsú a tv program,nem ártana bővíteni.
2016. november 6.a párjával járt itt 25 Tihany szégyene sajnos. A pincér poénkodik ahelyett hogy dolgát végezné. Kisadag ételt/halétel/rendeltem,hát még a 8 éves gyerek se lakott volna jól attól az adagtól. A kenyér nem volt friss. A halnak nevezett étel csicsogott a zsírban. Kb 1/4 órát vártam hogy hozza a pincér a számlát. Ennyire nehéz 4-5 tételt összeadni?
Csakis kézpénzt fogadtak el,kissé érdekes a mai világban. A szomszéd asztalnál ülő párt jol lehuzták. Euróval tudtak csak fizetni és 280-ba számoltak nekik,és ft-ban adtak vissza. Nem ajánlom senkinek! Undorító!