2013. október 19.a párjával járt itt 55 Az éttermi részlegben jártunk a párommal. Ami először feltűnt, hogy a bejáratnál van egy kis gyerek sarok, ami szerintem nagyon kedves és ötletes. A pincér hölgyek népviselet jellegű ruhában voltak, ami fokozta a hely hangulatát. Én kenyérlángost rendeltem főételnek, és egy kisebb tepsivel kaptam szinte.
:) A 3/4-ét haza is tudtuk vinni, akkora adag volt. :)) Megvoltunk elégedve mindennel, ajánlani tudom csak! :)
2013. szeptember 16.a párjával járt itt 35 A saját tapasztalatomat szeretném leírni, ami sajnos elég rossz. A párommal, a közeli tó körüli séta után tértünk be egy vacsorára. Bőséges ételválaszték van az étlapon, de mivel nagy pizza-imádók vagyunk mindketten, ezért emellett döntöttünk. . Én retro pizzát kértem, ami olyan mint a hawaii, csak ananász helyett barackbefőtt van rajta.
Miután hazafelé tartottunk már rosszul is lettem, teljesen levert a víz, iszonyatos hányingerem volt, egész éjjel rosszul voltam. . :S
Mindezek ellenére nem szeretném leírni a helyet, mert lehet csak a pizzákkal van baj. Lehet más ételek teljesen jók, de szerintem az nem helyénvaló, hogy a vendég útravalóul egy jó kis ételmérgezést kapjon. . . . :///
2013. szeptember 16.a párjával járt itt 55Ha valaki Vác főterén jár, mindenképpen ajánlanám neki a Barlangot (ahogy a helyiek nevezik) :)). A föld alatt, egy hangulatos barlangban tudja elfogyasztani az ételeket. A pizzák különösen finomak (kedvencem a Grill pizza), de a többi fogás sem elhanyagolandó! :)) Nagyon fiatalos és kedves a személyzet, akár egy kávéra tér be valaki, akkor is maximális figyelembe részesül. :)))
2013. szeptember 10.családjával járt itt 55Augusztus egyik legmelegebb napján voltunk a Szepibe, egy barátunk esküvőjére hivatalosak. Szerencsére működött a klíma (egy darabig) , és a pincérek is folyton hozták a lehűtött italokat. :) Az ételek nagyon finomak voltak, főleg az erőlevest tudom ajánlani. A terem berendezése nagy elegáns volt, és a hely maga is szép környéken van, jól megközelíthető. :)
2013. szeptember 7., csoporttal járt itt 35 2013 májusában jártunk itt, osztálytársakkal. Hát azt kár ecsetelni, hogy mennyire retro hangulatú az egész. Igazából, ha valaki csak aludni jár a szállásra annak tökéletes, mi is egész nap a parton voltunk (ami nagyon közel van), így inkább azoknak ajánlanám, akik nem akarnak a szobájukba sok időt tölteni.
Volt még egy negatívum, a szúnyogok. . . reggelre sajnos máshogy nem tudok fogalmazni, undorítóan néztek ki az erkélyek és a folyosók. (képet mellékelek)
2013. szeptember 4.a párjával járt itt 25 A pincehelyiség kialakítása nagyon szép és egyedi, viszont ennél több pozitívumot nem tudok elmondani sajnos. Tavaly még nagyon jó hely volt, korrekt árakkal és nagyon finom pizzákkal, ételekkel, koktélokkal. Idén fenntartóváltás lett úgy tudom, és elég sok vendéget elveszítettek ezzel.
Az árak, vidékhez képest nagyon magasak, és mi személy szerint az étellel sem voltunk megelégedve. Párommal nagyon kis adagokat kaptunk, és a tálalás sem volt túl gusztusos (maszatos, ételmaradékos tányér).
2013. szeptember 3.a párjával járt itt 55Aki szereti a jó ételeket, különösen a jó pizzákat, annak csak ajánlani tudom a Giuseppe Trattoria Pizzeria-t! Barátságos a légkör, a hangulat, a pincérek nagyon segítőkészek és gyorsak. Az ételek gyorsan elkészülnek, és nagyon finomak. A pénzünkért elég nagy adagokat lehet kapni. A párommal, ha megkívánunk egy jó pizzát, csak ezt a helyet választjuk Vácon. :)
2013. szeptember 3.barátokkal járt itt 45Barátokkal érkeztünk a Tibor Házba, Siófokra. A szállás nagyon családias, van külön felső és alsó szint ami zárható, tehát egyszerre 2 társaság is ott tartózkodhat. Viszonylag közel van a parthoz. A kert rész nagyon szépen van berendezve, lehet akár sütögetni-grillezni, pingpongozni, hintázni, pihenni:) A házban minden megtalálható, amire csak szükség van.
2013. szeptember 2.a párjával járt itt 45Az ételek bőségesek és nagyon finomak. Családi ünnepekkor rendszeresen járunk az étterembe. Az árak nagyon pénztárcabarátok, nagy adagot lehet kapni, kevesebb pénzért. :)
Annyi negatívumot tudok mondani, hogy kicsit zsúfoltnak tűnik nekem a hely maga, és legutóbb az étel se volt tökéletes (sajnos a rizs nemvolt jól megfőzve). Összességében minden rendben van ezzel a kis falusi étteremmel. :)
2013. szeptember 2.a párjával járt itt 45 2013. júniusában jártunk itt egy hétvégén a párommal. Összességében minden elfogadható volt, kedves személyzet, bőséges ételválaszték, szép környezet. A wellness részleg sajnos elég kicsi, és csak 1 medence van. Mivel a Balaton hideg volt, ezért ez elég zsúfolt is lett.
Viszont elhelyezkedés tekintetében tökéletes a hotel, nagyon közel van a Petőfi sétány és a Balaton part.