2016. július 11.a párjával járt itt 55 Az étterem az igazi amerikai pubok hangulatát idézi, nagy belső térrel, ami nyáron egy kicsit sötét, és kiülési lehetőséggel, ami már sokkal világosabb, ha esetleg valakit zavar a félhomály. Az ételek finomak a választék is nagy, a felszolgálók kedvesek, gyorsak és segítőkészek. Az ételkínálatnál már csak az italkínálat a nagyobb.
Ott-tartózkodásunk alatt pusztán csak azt bántam, hogy nem kapcsolták be a légondit, így megállt benn a levegő egy kicsit, de nem volt egyáltalán elviselhetetlenül meleg. Amikor mi voltunk ott a kerthelyiségben épp egy leánybúcsút tartottak, amiből semmi zaj nem szűrődött be, ráadásul egyáltalán nem éreztük azt, hogy háttérbe szorítottak volna minket a nagyobb csapattal szemben, holott mi csak ketten voltunk. összességében jó szívvel ajánlom az éttermet pároknak, családoknak és nagyobb összejövetelekre is.
2016. július 10.a párjával járt itt 55 A szállásadó hölgy nagyon kedves, segítőkész, szolgálatkész és együttműködő. A szállás nagyon tiszta, beleértve a szobát, a recepciót és még a kertben található külső konyhát is. Eredetileg egy kisebb apartmant kaptunk volna, de mivel az ott tartózkodó vendégek meghosszabbították az ott-tartózkodásukat, ugyanolyan áron egy nagyobbat kaptunk, és így mindenki jól járt.
Az apartman nagyon tiszta volt, tágas és kényelmes. Az udvaron lévő medence egy kis pancsolásra tökéletesen alkalmas, a kert végén lévő külső konyha kerti grillel, pedig minden igényt kielégít. Ami számomra +++ pont, hogy a szobánk ablakán szúnyogháló volt, amit hajlamosak a szállásadó félvállról venni, de nem itt! A fürdőszobában a zuhanyzó is kifogástalan állapotban, a tulajdonosnő hozzáállása pedig párját ritkítja. Összességében nagyon jó érzéssel távoztunk, mindenkinek ajánlom a szállást.
2016. május 16.a párjával járt itt 55Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ár-érték arányban az eddigi tapasztalatimat még felül is múlja a panzió. A szoba tágas, bőven tágas, az ágy óriási és kényelemes, a fürdőszoba szellőztethető és tiszta. A tulajdonos bár nem túl szószátyár, de kedves és segítőkész, és főleg nagyon fair. A takarítónő nagyon előzékeny és rugalmas.
Az étterem kínálata változatos, az árak és a mennyiség arányban vannak (egyszer sem maradtunk éhen). Talán a kímélő ételekből lehetne egy kicsit nagyobb a választék, de aki nem ilyenre vágyik, az meg fogja találni a számításait. Az a fajta panzió ahol bátran el lehet tölteni hosszabb időt is. A város sajnos túl sok látványosságot nem ad, de ez nem a panzió hibája.
2016. április 22.barátokkal járt itt 35 Ugyan 10 perccel hamarabb érkeztünk, mint a szálláshelynél meghirdetett legkorábbi érkezés dátuma, a szállásadót alig tudtuk utolérni. A szoba három/négy ágyasnak volt meghirdetve, de kinyitott ágyak mellett alig tudtunk közlekedni, mert szekrény nem lévén a táskáinkból kellett élnünk, ami sok helyet foglalt.
Elfelejtettek szólni, hogy a fürdőszobában a fél zuhanykabin hiányzik, így minden zuhanyzás után állt a víz a fürdőszobában, amihez nekünk kellett keresni felmosóvödröt, hogy legalább fel tudjuk törölni. A wc tetejét nem lehetett hátrahajtani így ha ráültünk a wc-re, a tetejét vagy fogni kellett vagy megszokni, hogy rádől a hátunknak. A fürdőszobában túl kicsi volt a mosdókagyló ahhoz, hogy a peremére 4 ember ki tudja tenni kényelmesen a cuccait, mint fogkefe, fogkrém, esetleg arckrém, mert polc sem volt. Törölköző sem volt, aminek állítólag egy panzióban lennie kellene. Közös konyha ugyan volt, (elég lepusztult), ahol elméletileg lehetett volna főzni, de hűtő nem, ahova pakolni lehetett volna. A szállásadó ugyan felajánlotta, hogy a recepciós pulton belül lévő hűtőbe lehet pakolni, de én nem vagyok biztos benne, hogy vendégként, nekem keresnivalóm van a recepciós pult mögött. A szobán az ablakon nem volt szúnyogháló ezért lámpafénynél még véletlenül sem hagyhattuk őket nyitva, mert rengeteg volt a bogár. Mindezek mellett távozáskor a . . . [moderálva - a szerk. ] még szinte le is hordott, hogy miért nem rajta keresztül foglaltunk szállást, arról nem is beszélve, hogy tőlem kérdezgette, hogy mennyiért foglaltam, de végül kedvezményt nem adott.
2016. április 22.barátokkal járt itt 35 Tatán szálltunk meg egy hétvégére baráti társasággal és egy hosszú nap után úgy döntöttünk, hogy étteremben vacsorázunk. Lehet, hogy a mi hibánk volt, hogy a kereslet és a kínálat nem találkozott össze, de ez mit sem változtat a tényen, hogy úgy éreztem kinéztek minket az étteremből.
Bár nem voltunk koszosak és az étel ellenértékének megfizetésével sem volt gond, mégis úgy éreztem, hogy nem látnak szívesen. Az ételek nagyon különlegesek, éppen ezért elég kötöttek és a választék sem túl gazdag. Ráadásul az ételek ára duplája az ár / érték arányban indokolt adagnak. A pincérek görcsösen udvariasak, a hely légköre borzasztóan feszült. Magam részéről nem találtam olyan ételt, amit ehettem volna, egy speciális diétának köszönhetően, ami semmi extrát nem igényelt csak alapjáraton zöldséges ételt, így kénytelen voltam köretet enni, amire kicsit kikerekedett a pincér szeme. Összességében jó érzéssel távoztunk az étteremből, jó érzés volt, hogy végre kijöhettünk. Biztos, hogy nem megyek vissza többet. Az éttermet elsősorban, bocsánat a kifejezésért, rongyrázós összejövetelekre ajánlom.
2016. április 22.barátokkal járt itt 55 A Gerecse 50 túrán vettünk részt és előre megbeszéltük, hogy a túra végeztével Tatabányán keresünk majd egy éttermet, ahol elkölthetjük megérdemelt ebédünket. A választásunk erre az étteremre esett, mert volt, aki pizzát, volt aki főtt ételt evett volna és itt mind a két fajta ételt megkaptuk. (Amúgy interneten ajánlották az éttermet.
)Az étterem udvarán választottunk maguknak asztalt tekintettel a jó időre, ahol nagyon jól esett pihengetni, amíg az ételeket kiválasztottuk, amiből igencsak széles választék tárult elénk, pláne, hogy kimondottan a mi ízlésünknek és pénztárcánknak megfelelő ételekkel volt teli az étlap. A pincérek udvariasak, ugyanakkor közvetlenek voltak. Az étel kitűnő volt, nem is tudunk mindet megenni, ami maradt kérés nélkül elcsomagolták. A mennyiség kifogástalan, ár / érték arány kitűnő. Azoknak ajánlom az éttermet, akik szeretnek kényelmesen, fesztelenül ebédelni / vacsorázni vagy csak enni és elsősorban az egyszerűbb ételeket részesítik előnyben, ennek megfelelő áron.
2015. augusztus 31.a párjával járt itt 55 Egy hetet töltöttünk ebben az apartmanban és nagyon kellemes tapasztalattal távoztunk. A szálló tulajdonosai nagyon segítőkész emberek, akik mindent megtesznek azért, hogy vendégeik jól érezzék magukat. Anélkül, hogy kértük volna, kijöttek értünk az állomásra és vissza is vittek távozásunkkor.
Bemutatták a várost, hogy merre érdemes indulnunk és amikor eltévedtünk egy túra után, zokszó nélkül eljöttek értünk. Az apartman kényelmes, a konyha jól felszerelt, a fürdőszoba tiszta. Az ablakon volt szúnyogháló, ami bár apróság, számomra fontos. Őszintén ajánlom azoknak, akik Kőszegen szeretnének megszállni!
2015. augusztus 30.a párjával járt itt 55 A Savaria Történelmi Karnevál kapcsán jártunk a városban és szerettünk volna beülni egy étterembe. Internetes ajánlások alapján egyből erre az étteremre esett a választásunk, így utólag egy pillanatig sem bántuk meg. Nagyon szimpatikus volt, hogy az italkínálatukban voltak kézműves sörök is és az étlapon is voltak ételkülönlegességek nem csak rántott hús.
Az étel ízletes volt, a sör finom és a kiszolgálás is teljesen rendben volt. A hely nagyon hangulatos belülről.
2015. július 19.a párjával járt itt 45 Egy több kilóméteres hegyi túra után tértünk be a fogadóba, mert az étterem oldalán kiplakátolt étlap kínálata hívogató volt és találtunk fogunkra valót. A hely nagyon hangulatos, amennyiben valaki kiülős éttremre vágyik, vagy egy része, ami egy kicsit jobban a kirakatban van, de van olyan elkerített része is, ahol egy kicsit jobban el tudunk bújni a hömpölygő tömeg elől.
A kínálat valóban nem túl gazdag, de legalább különleges ételekkel teli és a kért ételt gyorsan el is készítik, ami finom is. Ott tartózkodásunk alatt, kétszer is jártunk az étteremben, a második alkalommal pizzát ettünk, ami szintén nagyon finom volt. Amit még különlegességként meg kell említenem, hogy nagyon finom limonádéik vannak. Illetve ha valaki kerékpárral érkezik vagy van a kisvasútra menetjegye, 10% kedvezményben részesül, ami szintén vendégcsalogató.
2015. július 18.a párjával járt itt 35 Az ételek minőségén kívül sajnos semmi őszinte pozitívumot nem tudok írni a szállodáról. Az értékeléseket visszaolvasva olyan érzésem van, mintha annak idején, amikor kialakították még teljesem rendben volt, azóta csak amortizálódik és nem tesznek ellen semmit.
A szoba, ahol el voltunk szállásolva sajnos sem légkondicionálóval, sem egy ventillátorral nem rendelkezett, ami 35 fokos melegben azt eredményezte, hogy egyik éjjel sem tudtunk nyugodtan aludni, mert egyáltalán nem járt a levegő. Szúnyogháló letépve vagy levágva, így annyi bogár jött be a szobába, amennyi csak akart. A wifi akadozva működött, pedig annyira nem is vettük volna igénybe, hiszen időnk nagy részét a szállodán kívül töltöttük. A második emeleti lépcsősor annyira recsegett,amikor valaki közlekedett rajta, hogy a szobában nem lehetett tőle aludni. A recepciósok alapvetően kedvesek voltak, de nem túl közlékenyek, csak azt mondták el, amire rákérdeztünk. Wc papírt nem is hoztak fel a szobába, így azt úgy kellett kétnaponta kérnünk, pedig azt gondolnánk, hogy ahol törölköző jár a szobához a wc papírt nem nekem kell vinni. A fürdőszoba tisztasága kifogástalan volt, azt leszámítva, hogy a zuhanyfejet tartó rúd le volt törve, így nem lehetett az rózsát felakasztani, ami ezen a szinten már kritikán aluli. A wellnes részleget nem próbáltuk ki, így arról nem tudok nyilatkozni.